Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın...
canım çok sevindim bebiş kocaman olmuş...
kafana birşey takma inşallah tansiyonunda normala dönücek...
bebişinde her yeri belli oluyor yaa...

Allah'ım maşallah.. nazar değmesin....Bu ne masumiyet ne tatlılık maşallah maşallah teyzesinin birtanesi...
Oh çok şükür şeker normal çıktı kocamanda olmuştansiyon probleminde de sorun çıkmaz strese bağlıdır inşallah...nazar değmesin smileım...

Off kızlar nasıl deprem oldu akşam korktunuz mu? Ben çok korktum vallahi..Allah beterlerinden saklasın inşallah..hepimizi korusun..

günaydın özlemim ....
nasılsın..?
evet canım ben hisettim ve çok korktum...
biz bir yere geçmiş olsuna gitmiştik elimde telefon eşimi aramaya çalışıyordum gel beni al diye telefon arama yapmıyodu ev telefonlarını kullandım telefonu kulağıma bir koydum baktım sallanıyoruz hemen telefonu kapattım dua ettim allahım sen koru diye..
herkez kalkmış gidiyo ben oturuyorum...kayınvalidem kızım hadi diyor ben hala otursa anne nereye gidiyosun görmüyomuusn deprem oluyo diyorum...şoka girmişim kadın zorla kaldırdı..

Günaydın Berrem..İyiyim sen nasılsın?

Ayy bende çok korktum.Bir de biz 5. katta oturuyoruz nasıl sallandı anlatamam..Ağladım bile ardından olan artçıları da hissettik biz.sonra eşimin ananesine gittik onların evi müstakil.orda kaldık gece.hiç uyuyamadım..Birazcık uyucam şimdi..Allah korusun hepimizi. bununla geçmiş olsun...

O kadar kasmışım ki kendimi bebişim de korktu herhalde gece oynayıp durdu..Azcık uyuyayım gelicem yine. Başım çok ağrıyor..

bende iyiyim çok şükür canım..
kıyamam sana ağlama birtanem yaa..
geçti çok şükür..
hadi git yat sen bekliyorum ben seni burda...
kıyamam size...

Kızlar selam,
sabah gelemedim.

Ben depremi hissetmedim.Sabah annem söyledi.. Çok geçmiş olsun...

Berrecim nasılsın canım? Karnın gerçmiştir herhalde..

Özlemcim yine olabilir deprem, korkma artık. Bebiş de geriliyordur. Biz ne hissedersek o da aynısını hissediyor. Dün ultrasonda kızıma bakarken, doktor espri yaptı bende kahkaha attım. Bi baktık bizimkide gülümsemeye başladı. Doktor hemen görüntüsünü aldı.

Berrecim nerdesin canım ya???

Ben buralardayım...

smilem yemeğe gitmiştim...
tabi yemek saatim ama ben yemek yemedim gittim evde oyalandım ölee...
sen nasılsın canım...
karnım ağırıyo ama çok değil tatlım...:97:

smilem yemeğe gitmiştim...
tabi yemek saatim ama ben yemek yemedim gittim evde oyalandım ölee...
sen nasılsın canım...
karnım ağırıyo ama çok değil tatlım...:97:

Canım iyiyim bende. Az önce yine tansiyonumu ölçtürdüm 120-100 çıktı. Küçüğü biraz yüksek...

Bakalım test sonuçlarını bekliyorum canım...

Özledim senii, hiç görüşemedik

İyiyim tatlım sen nasılsın? Canım benim daha önce yazdım yine yazayım maşallah çok hoşuma gitti Duru'm

Sağol canım benim. Eminim senin minişte tatlıdır. Büyüsün azcık, sende görürsün yüzünü

Canım çok korkmuşsun depremden. Çok geçmiş olsun. Apartmanınız yüksek mi?

Canım iyiyim bende. Az önce yine tansiyonumu ölçtürdüm 120-100 çıktı. Küçüğü biraz yüksek...

Bakalım test sonuçlarını bekliyorum canım...

Özledim senii, hiç görüşemedik

bende özledim bende...:81::81:
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm...

bebişde çok tatlı...

canım sıkılıyo yaa.
canım çalışmak istemiyo..:97:

bebişde çok tatlı...

canım sıkılıyo yaa.

Sağol tatlım

Bugün cuma, ondan çalışmak istemyosundur...

Yarın çalışıcan mı?
Niye canın sıkılıyor bakim?
Ablanın evini temizlediniz mi?

Sağol canım benim. Eminim senin minişte tatlıdır. Büyüsün azcık, sende görürsün yüzünü

Canım çok korkmuşsun depremden. Çok geçmiş olsun. Apartmanınız yüksek mi?

İnşallah canım henüz kuş gibi
Evet canım ya bayağı korktum.apartman 5 katlı bizde 5. kattayız o yüzden çok sallandı sanki. neyse ki bununla atlattık..Allah beterinden korusun hepimizi.

bebişde çok tatlı...

canım sıkılıyo yaa.

hehehe belli mahjongdan çıkmıyorsun

Evet canım Allah beterinden korusun...

Ne demek mahjongdan???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…