Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın kızlar

berree hadi inş bu ay hamilesindir cnm benim

özlem hoşgeldin nasılsın cnm

smile sen nasılsın tansiyonun nasıl cnm

iyiyim gülcancım sen nasılsın?

Kızlar ben kahvaltı edeyim.Sonra çamaşır ütü falan ama gün içinde mutlaka uğrarım kardeşimin bilg. yukarı alıcam..eşiim kendi bilgisayarını götürdü ben de hala format atmadım ne tembelim

Berrem pozitif olalım..Sizi çok seviyorum..

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım.nasılsın?

bu bir kaç gün heyecanlı geçer şimdi..

İyiyim Özlemcim, tansiyonla uğraşıyoruz şimdilk... Evet heyecanlıyım, bebişimi de özledim

Sen görmüşsün ne güzel. 17 cm kocaman olmuş cadı. Bizimkide 30 cm civarındadır. Herhalde 1 kg yaklaştı artık. Abla sayılır

6,5 kilo aldım şimdiye kadar.

Sen kilo aldın mı hiç? En son test yaptırdınız mı?

günaydın kızlar

berree hadi inş bu ay hamilesindir cnm benim

özlem hoşgeldin nasılsın cnm

smile sen nasılsın tansiyonun nasıl cnm

Günaydın Gülcancım. İyiyim canım sağol, tansiyonu hala takip ettiriyorum. Perşembe günü testler yapılacak. Bakalım,umarım problem çıkmaz...

Sen nasılsın?

Canım benim geçmiş olsun...Takma kafana bir şeyi..Seninki abla oldu tabi..Biz daha miniciğiz Ya böyle senin falan 17 cm olduğunda bana çok büyük geliyordu şimdi kendimde olunca sanki çok küçük gibi Karnımda çok çıkmadı.çıktı da yani hamile olduğum anlaşılmıyor galiba dışardan..aman olsun çok çıkmasın zaten daha

Tatlım ben 2 kilo aldım bazen 3 e de çıkıyor ama ortalam 2 sanırım Doktor 3lü yapmamızı istermisin dedi bende siz nasıl uygun görürseniz dedim. o da gerek yok 2li iyi dedi. ultrason ölçümleri de iyi dedi ondan yapmadık.

Ya berreyi merak ettim, yazmıyordaa:26:

Canım çok az kilo almışsın, ilk başlarda çok almamak lazım. Bende her ay 2 kilo alıyrum. Sabit yani..

Bende 3 lü testi yaptırmamıştım, sadece AFP diye kan testi yapmıştı doktorum. Umarım sorunsuz geçer hamileliğimiz canım...

Evet ya neden yazmıyor acaba..Zaten çıkmış şimdi de..

Çok kilo almasak iyi..Öenmli olan bebişlerimiz sağlıklı büyüsün..Bizim kilomuz da onlara gitsin,vitaminimizde gitsin.kıyamayız onlara

15 gün sonra gidicem ben yine kontrol için.Belki o zman bana da yaptırır bir sorarım. inşallah hepiimiz çok güzel sağlıklı bir hamilelik sonucunda nur topu gibi bebişlerimizi kucağımıza alırız

İnşallah canımcım

Berrecim naptın tatlım?

geldim kızlar...
lavaboya gittim şimdi tekrar ..
az az geliyo kahverengi bakalım devam edicek gibi...
üzülmedim ne yapalım hayırlısı böyleymiş demekki..

Berrecim nasıl oluyor ya? Testte çift çıktıysa regl değildir...

Kahverengi mi devam ediyor? Yoksa kırmızıya döndü mü?

Selinnnnnn canım hoşgeldin.
Çok çok geçmiş olsun tatlım, dün öğrendim berreden. İyiymişsin şimdi...

Selinnnnnn canım hoşgeldin.
Çok çok geçmiş olsun tatlım, dün öğrendim berreden. İyiymişsin şimdi...

smilecim merhaba canım benim çok mersi dha iyiyim şimdi ama çok kötü günler atlattım allahıma şükür şimdi birşeyim kalmadı okadar.. sen nasılsın berremiz hamiş çıkmış galiba testde ölemi göz ucunla okudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…