şimdi tuvelete gittim kahverengi gelmeye başladı...
neden öyle oldu ki...
Özlemcim hoşgeldin canım...
Berrecim çok mu geldi, damla şeklinde mi?
Hoşbuldum canım.nasılsın?
bu bir kaç gün heyecanlı geçer şimdi..
günaydın kızlar
berree hadi inş bu ay hamilesindir cnm benim
özlem hoşgeldin nasılsın cnm
smile sen nasılsın tansiyonun nasıl cnm
İyiyim Özlemcim, tansiyonla uğraşıyoruz şimdilk... Evet heyecanlıyım, bebişimi de özledim
Sen görmüşsün ne güzel. 17 cm kocaman olmuş cadı. Bizimkide 30 cm civarındadır. Herhalde 1 kg yaklaştı artık. Abla sayılır
6,5 kilo aldım şimdiye kadar.
Sen kilo aldın mı hiç? En son test yaptırdınız mı?
Canım benim geçmiş olsun...Takma kafana bir şeyi..Seninki abla oldu tabi..Biz daha miniciğizYa böyle senin falan 17 cm olduğunda bana çok büyük geliyordu şimdi kendimde olunca sanki çok küçük gibi Karnımda çok çıkmadı.çıktı da yani hamile olduğum anlaşılmıyor galiba dışardan..aman olsun çok çıkmasın zaten daha
Tatlım ben 2 kilo aldım bazen 3 e de çıkıyor ama ortalam 2 sanırımDoktor 3lü yapmamızı istermisin dedi bende siz nasıl uygun görürseniz dedim. o da gerek yok 2li iyi dedi. ultrason ölçümleri de iyi dedi ondan yapmadık.
Ya berreyi merak ettim, yazmıyordaa:26:
Canım çok az kilo almışsın, ilk başlarda çok almamak lazım. Bende her ay 2 kilo alıyrum. Sabit yani..
Bende 3 lü testi yaptırmamıştım, sadece AFP diye kan testi yapmıştı doktorum. Umarım sorunsuz geçer hamileliğimiz canım...
Evet ya neden yazmıyor acaba..Zaten çıkmış şimdi de..
Çok kilo almasak iyi..Öenmli olan bebişlerimiz sağlıklı büyüsün..Bizim kilomuz da onlara gitsin,vitaminimizde gitsin.kıyamayız onlara
15 gün sonra gidicem ben yine kontrol için.Belki o zman bana da yaptırır bir sorarım. inşallah hepiimiz çok güzel sağlıklı bir hamilelik sonucunda nur topu gibi bebişlerimizi kucağımıza alırız
geldim kızlar...
lavaboya gittim şimdi tekrar ..
az az geliyo kahverengi bakalım devam edicek gibi...
üzülmedim ne yapalım hayırlısı böyleymiş demekki..
ya bir dur bakalım...Belli olmaz daha..
Selinnnnnn canım hoşgeldin.
Çok çok geçmiş olsun tatlım, dün öğrendim berreden. İyiymişsin şimdi...