Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

merhaba arkadaşlar yaff nereye yazacağımı bilemedim : bi sorum olacak bnde fritöz var uzun zaman oldu hediye gelmişti :p fakat tam olarak kullanmasını bilmiyorum yani biliyorumda bilmediğim tek şey içerinine koyduğumuz yağ sürekli ordamı kalacak yoksa kaç günde bi değiştircez bi bilen varmııı :KK52::KK52::KK52:

ESRAA
nerden kaldın canım yaa çok meraklanıyorum...:18::18:

Herşey çok güzeldi, ev turşusu, ev şalgam suyu, ev ezmesi. Hepsi taze,süperdi. Neyse canın çekmesin şimdi:KK61:

Canım esra naptı acaba, merak ettim valla :86:

çekti bile hmmm...:131:
ya evet nerde kaldı esra ben çatlıcam meraktan...:18:

aaaaaaaa süper ya, ne şirin bebekler var... Yeğenin sana mı benziyor yoksa :KK34:

yolda görenler annesi zannediyo...:KK9:
gözleri bide beyaz tenli olması bana benziyo...
ağlıyo oyuncu olmak istiyorum diye...öyle bir geçer zamanki filminde osman varya onun filmini izlememizi bile kıskanıyo...onun gibi olcam bende diyo...

yolda görenler annesi zannediyo...:KK9:
gözleri bide beyaz tenli olması bana benziyo...
ağlıyo oyuncu olmak istiyorum diye...öyle bir geçer zamanki filminde osman varya onun filmini izlememizi bile kıskanıyo...onun gibi olcam bende diyo...

Ayyyy yavrum ya, kaç yaşında? Canım senin gözlerde güzelmiş yani.. Benimde mavi renkli gözlerim, inş bebeğimin gözleride bana benzer.

Canım ben çıkıyorum, yılbaşı alışverişi yapıcam. Eve gidince yazarım. Esra umarım gelir artık, umarım bir sorun yoktur.. Öptüm seni:KK16:

Ya bu arada Osmana bayılıyorum ben, sırf onun için izliyorum desem doğru olur. Allah bağışlasın mükemmel bir çocuk...

Ayyyy yavrum ya, kaç yaşında? Canım senin gözlerde güzelmiş yani.. Benimde mavi renkli gözlerim, inş bebeğimin gözleride bana benzer.

Canım ben çıkıyorum, yılbaşı alışverişi yapıcam. Eve gidince yazarım. Esra umarım gelir artık, umarım bir sorun yoktur.. Öptüm seni:KK16:

5 yaşında canım...seninde gözlerin güzelmiş ne güzell inşallah benzer sana...
görüşürüz canım iyi alışverişler kendine iyi bak bebişede...:KK16::KK69:

Ya bu arada Osmana bayılıyorum ben, sırf onun için izliyorum desem doğru olur. Allah bağışlasın mükemmel bir çocuk...

bende çok seviyorum o diziyi canım ...ağlıyorum çoğu zaman osmana dayanamıyorum.:KK14:

inanmıyorum canım benim yaa çok sevindim ....
çook öpüyorum seni bak korkulcak bişey yokmuş...
çok mutlu oldum gerçekten içim rahatladı...rahat gidicem eve...
10dk dolmadığı için msj atamadım...
kendine çok iyi bak ve yarın erken gel beni merakda bırakma ne oldu ne bitti çok merak ettim...
:KK54::KK54::KK54:kendine iyi bak canımm...:KK54:

Kızlar ben geldim..
Kusura bakmayın geciktim ama ancak yazabiliyorum..
Şimdi o kadar heyecanlıyım ki çok yazamıyorum.
Sadece her şey yolunda demek istedim..

Kızlar ben geldim..
Kusura bakmayın geciktim ama ancak yazabiliyorum..
Şimdi o kadar heyecanlıyım ki çok yazamıyorum.
Sadece her şey yolunda demek istedim..

canım hamilesin sanırım kaç haftalıkmış? kan değeri ne kadar çıtı ya çok mutlu oldum meslektaşım:KK49::KK19:

X