Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

yokk bee tatlımmm valla btün planlar alt üst olduuu evde oturcazz evde bişeler yapıcam artık ama oda iyileşebilirsem tabi

olsun canım sağlık olsun sen iyi olda evinde ol...
inşallah bişeyin kalmaz yarına kadar...

Son düzenleme:

İnsan gebeliği istediği kadar planlasın
onlar hep kendi istedikleri zaman geldikleri için
hazırlıksız yakalanıyoruz..
geçen ay aman aman nasıl hazırlanıyordum
beslenmeme,davranışlarıma falan..
sonra olmayınca bu ay boşverdim bu kez de oldu işte..
ahh ahhhh..
neyse hayırlısı ile kan testinin sonucu da pozitif çıkarsa düşünürüm artık bunları.
1 saat kaldı:18:

canlarım ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz...
hemen geldiğin gibi yaz olurmu esram...
inşallah herşey yolunda tatlım çok öpüyorum.....

evet canım 1 hafta kaldı regl olucam sanırım belirtilerim o yönde...zaten umutlu değildim...

Hayırlısı olsun canım,hiç belli olmaz biliyorsun

canlarım ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz...
hemen geldiğin gibi yaz olurmu esram...
inşallah herşey yolunda tatlım çok öpüyorum.....

Afiyet olsun tatlım.
Ben 13.30 gibi çıkarım.
Sonuçları alıp eve gelince yazarım.
Şu an annemlerdeyim,sonuçları aldıktan sonra da buraya geleceğim.
İnşallah canım,bana dua edin.
Öptüm çok

Selincim ovülasyon testi alacak mısın canım?
Karar verdin mi:44:
esracımm almayı düşünüyorum buay ama hangisini alıcağıma karar veremedim bi tükürükle olan makine var bide dijital olan idrarla bide normal test gibiler bakındım amaa karıştı kaldı kafam iice:)

esracımm almayı düşünüyorum buay ama hangisini alıcağıma karar veremedim bi tükürükle olan makine var bide dijital olan idrarla bide normal test gibiler bakındım amaa karıştı kaldı kafam iice:)

Canım only_smile almıştı bu ay.
Onu kullanıp hamile kaldı,tavsiye ediyordu.
Hangisini kullandığını bi sor istersen,ona göre karar verirsin..

Kızlar ben geldim,
acayip yemek yedim... Çok rahatsız oldum, kırmızı et, şalgam suyu, turşu, ezme

Süperdi hepsi ama biraz fazla kaçırdım, kuscak gibiyim...

Esracım sonucu merak ediyorum.. Hadi yaz hemen müjdeli haberi..

ya arkadaşlar sabah test yaptım bu ay hemen hemen 15 e yakın test yapmıştım ama bu test garipti ikinci çizgi hayak meyal var acaba diyorum ikinci çizginin olduğu yerin içindeki belirtimi? renk yok ama iz gibi bişey var çok hafif:44::26:

Canım regl tarihini kaç gün geçti?

4 gün geçti acaba testtenmi diyorum farklı bir marka deneyim bari

Canım eğer regl düzenliyse kan testi yaptır. Ama düzenli değilse bekle derim.

Normalde 4 günde 2. çizginin çıkması lazım. Çıkmıyorsa hcg yeterli seviyede değildir.Belkide geç döllenme olmuştur.

ya ağrılarım gün geçtikçe daha fazlalaşıyo bugün kasığıma giren ağrı sıklaştı gögsüm desen elleyemiyorum ya eski testlere bakıyorum ama onlar bembeyaz bu garip neyse sabah bi daha deneyim pazarteside kan testi yaptırayım artık ya adetim son 5 aydır düzenli eskidende geçikse gecikse en fazla 2 gün geçikirdi :26:

Canım ağrın çoğalıyorsa hemen doktora git. Allah korusun dış gebelik filan olmasın. Dış gebelikte hcg düşük seviyede oluyor. Korkutmak istemem seni ama dikkat et canım, ağrın artarsa mutlaka doktora git...

aaaaaaaaaaaaaaaaa anne korkutma beniiiii :84:

aaaaaaaaaaaaaaaaa anne korkutma beniiiii :84:

Canım korkma sadece dikkat et... Öyle bişey yoktur ama bil diye söyledim.

Dediğim gibi belkide geç döllenme filan olmuştur. Benim arkadaşımın adetten 5 gün sonra testlerde çıkmaya başladı. Hergün hcg ye baktırıyordu 4. gün sıfır çıkan değer 5. gün 45 çıktı ve şu anda 4 aylık hamile. O yüzden herşey olabilir.

smile canım benim sagol yarın sabah bir daha deneyim bakıyım ya pufff

ne çok yemişin kız öyle...
afiyet bal şeker olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…