- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
iyiyim tatlımmm neolsun herzamanki gibi sen nasılsınnn
aaaaaaa negüzelllll gezmeyemi geliceksin canımmbende daha iyiyim çok şükür canım...
İstanbula gelicem canım....
aaaaaaa negüzelllll gezmeyemi geliceksin canımm
ohhh negüzel..:) aynen tatlım yaaa istanbul bi başka benim içindee burda doğdum büyüdüm kopamıyorumdaaaslında ben zaten gelmek istiyodum bu ay ama yılbaşından sonra eşimin arkadaşının düğünü var o zaman gelicez sanırım...
istanbulun yeri bambaşka bende...
şimdi orda olasım geldi...
ohhh negüzel..:) aynen tatlım yaaa istanbul bi başka benim içindee burda doğdum büyüdüm kopamıyorumdaa
tatlım ben istbulda anadolu yakasındayım bağdat caddesinde büyüdüm hiç vazgeçemediğim yerdir bide nişantaşı benim için çok ayrı. aslında okadar güzel yeri varki bebek sarıyer etiler fenerbahçe dalyan kalamış buralarda çok huzurlu benim içinnkopamazsın zaten tatlım büyük kalabalık ama çok güzel yerleri var...
en çok nereyi seviyosun istanbul da...?
tatlım ben istbulda anadolu yakasındayım bağdat caddesinde büyüdüm hiç vazgeçemediğim yerdir bide nişantaşı benim için çok ayrı. aslında okadar güzel yeri varki bebek sarıyer etiler fenerbahçe dalyan kalamış buralarda çok huzurlu benim içinn
ayyyyyyy vallaaa negüzelll dedinnn ölede güzell bi hava varkiii deniz kenarında bi kahvaltıııı kahveeee bol bol muhabbettt ayyyyyyyyyyyy canım istediiiahh ah ne güzel şimdi orda olsamda gezsek ya...
ordanda esraya geçeriz bize pasta yapar oturup yeriz afiyetle...
ayyyyyyy vallaaa negüzelll dedinnn ölede güzell bi hava varkiii deniz kenarında bi kahvaltıııı kahveeee bol bol muhabbettt ayyyyyyyyyyyy canım istediiiesraaa antalyada değilmii nasıl gitcezzz orayaaa deliiii
aynen tatlım yaaaa beraberrrr neler neler yapardıkkk puffffffhehe istanbulun boğazı yetmedi antalya'nında denizine gideriz...:)
keşke yakın olsak var ya gezerdik gelip giderdik ne kadan güzel olurdu...
günaydınnnn tatlımmmmm:)Günaydın kızlar,
neden buraya geldiniz ya, geri dönün
Günaydın kızlar,
neden buraya geldiniz ya, geri dönün
aynen tatlım yaaaa beraberrrr neler neler yapardıkkk puffffff
günaydın canımm
tatlımm orda konu başlığına uyamıyoruz her zamn muhabbet ediyoruz ya ondan...
sende gel buraya tamammı...?
bebişş dedindeee ben günlerr geldikçe heycanlanıyorummmmm yaaaaaane güzel olurdu ya hamiş kalırdık bebişler beraber büyürdü...:))
günaydın tatlım hoşgeldinnnGünaydın kızlar,ben de geldim
Bugün güne erken başladım
günaydın tatlım hoşgeldinnn