Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

aaaaaaa negüzelllll gezmeyemi geliceksin canımm

aslında ben zaten gelmek istiyodum bu ay ama yılbaşından sonra eşimin arkadaşının düğünü var o zaman gelicez sanırım...
istanbulun yeri bambaşka bende...
şimdi orda olasım geldi...:KK59:

aslında ben zaten gelmek istiyodum bu ay ama yılbaşından sonra eşimin arkadaşının düğünü var o zaman gelicez sanırım...
istanbulun yeri bambaşka bende...
şimdi orda olasım geldi...:KK59:
ohhh negüzel..:) aynen tatlım yaaa istanbul bi başka benim içindee burda doğdum büyüdüm kopamıyorumdaa :21::21::21:

ohhh negüzel..:) aynen tatlım yaaa istanbul bi başka benim içindee burda doğdum büyüdüm kopamıyorumdaa :21::21::21:

kopamazsın zaten tatlım büyük kalabalık ama çok güzel yerleri var...
en çok nereyi seviyosun istanbul da...?

kopamazsın zaten tatlım büyük kalabalık ama çok güzel yerleri var...
en çok nereyi seviyosun istanbul da...?
tatlım ben istbulda anadolu yakasındayım bağdat caddesinde büyüdüm hiç vazgeçemediğim yerdir bide nişantaşı benim için çok ayrı. aslında okadar güzel yeri varki bebek sarıyer etiler fenerbahçe dalyan kalamış buralarda çok huzurlu benim içinn:KK1::KK1:

tatlım ben istbulda anadolu yakasındayım bağdat caddesinde büyüdüm hiç vazgeçemediğim yerdir bide nişantaşı benim için çok ayrı. aslında okadar güzel yeri varki bebek sarıyer etiler fenerbahçe dalyan kalamış buralarda çok huzurlu benim içinn:KK1::KK1:

ahh ah ne güzel şimdi orda olsamda gezsek ya...
ordanda esraya geçeriz bize pasta yapar oturup yeriz afiyetle...

ahh ah ne güzel şimdi orda olsamda gezsek ya...
ordanda esraya geçeriz bize pasta yapar oturup yeriz afiyetle...
ayyyyyyy vallaaa negüzelll dedinnn ölede güzell bi hava varkiii deniz kenarında bi kahvaltıııı kahveeee bol bol muhabbettt ayyyyyyyyyyyy canım istediii:KK14::KK14: esraaa antalyada değilmii nasıl gitcezzz orayaaa deliiii:KK1::KK1:

ayyyyyyy vallaaa negüzelll dedinnn ölede güzell bi hava varkiii deniz kenarında bi kahvaltıııı kahveeee bol bol muhabbettt ayyyyyyyyyyyy canım istediii:KK14::KK14: esraaa antalyada değilmii nasıl gitcezzz orayaaa deliiii:KK1::KK1:

hehe istanbulun boğazı yetmedi antalya'nında denizine gideriz...:)
keşke yakın olsak var ya gezerdik gelip giderdik ne kadan güzel olurdu...:KK16:

X