yok yok demem sarissa aynaya bakamıyorum böyle. hastaney gitmek için dışarı çıkınca 3 insandan ikisi korkulu gözlerle bakıyo bana zaten yarım dünya görmüşcesine.
hastanede bi kadına dil çakırdım kadın aa deli mi ne dedi
Elazığın ünlü düşünürü Dimi geldiğinde tıpa ile ilgili özlü sözler isteriz kendisinden.
ben 4.aydan sonra hep hissettim canım zaten.. hep yanımda olduklarını gösterdiler
valla hareketli olmaları iyi bişey. bak ne güzel hissediyosun.
bi topicte okudum kadıncağız hiç hissetmiyormuş hareketleri.
seninkilere maşallah bak.
anlatışa bak koptum yaaaaa çok yaşa sen emi.
sorma leyleğim ya sabaha kadar romantik filmler izleyip ağlıyorum falan hormonlarımda bozuk ya pek bi acayip oldum dün eternal sunshine of the spotless mind izledim beğendiğim sahneleri başa sara sara 4 saatte anca bittioyy amancim yerim ben onları ya
yalnız gülüm ben çok üzülüyorum sana atkı bulmalar ağlamalar
çiçekler
amancim belki de son bi şansı hakediyo bu aşk ne dersin ha
belliki o da seviyo seni
yok yok demem sarissa aynaya bakamıyorum böyle. hastaney gitmek için dışarı çıkınca 3 insandan ikisi korkulu gözlerle bakıyo bana zaten yarım dünya görmüşcesine.
hastanede bi kadına dil çakırdım kadın aa deli mi ne dedi
kızlar eşimden bana bi teklif geldi beni sinemaya götürmek istiyor
valla sizi ekmiş gibi olucam ama bacınızı affedersiniz dimi
ben 4.aydan sonra hep hissettim canım zaten.. hep yanımda olduklarını gösterdiler
sorma leyleğim ya sabaha kadar romantik filmler izleyip ağlıyorum falan hormonlarımda bozuk ya pek bi acayip oldum dün eternal sunshine of the spotless mind izledim beğendiğim sahneleri başa sara sara 4 saatte anca bitti
ay manyak ya
çok da akıllı sayılmam deseydin
amancia,özel olmazsa eşinle barışıyor musunuz ..?
başka bir topikte böyle okudum gibi geldi ama..
bak amncim kendine de yazık ediyosun böyle
sen onu boşayarak verilecek en büyük cezayı verdin zaten
o da almıştır dersini belki
bu zaman zarfında hiç başkasıyla beraber oldu mu
ya da hala yalvarıyomu barışmak için
Ay alemsin yaa, iyi yapmışsın
Mahsunun filmine mi gideceksiniz?
eemmmm ehem kem küm
şimci tıpa
hani bulaşık yıkarken küvette cıbı cıbı yapmak için falan deliği tıkamaya yarayan çok amaçlı bi alet
Akrebin gözleri her an üstümde sanki,Akrebin gözleri öyle yaman ki,Öylece bakıyor hiç göz kırpmadan,Bekliyor beni kımıldamadan,
akrebin gözleri diye bi şarkı vardı cem karacanındı sanırım. aklıma o geldi şimdi.
biri uyuyodur diğeri onu uyandırıyodur annesi. ikisinin aynı anda uyuması lazım ki dinlenesin değil mi?
ablam bakma bu leyleğe sen, terbiyeni bozacak
oyy amancim yerim ben onları ya
yalnız gülüm ben çok üzülüyorum sana atkı bulmalar ağlamalar
çiçekler
amancim belki de son bi şansı hakediyo bu aşk ne dersin ha
belliki o da seviyo seni
korkuyo canım yalvaramıyo da gölgesini her an hissettiriyo diyim..
elimde değil leyleğim hormonlarım malum
5 minare mi bende merak ediyorum bugün gazetede kocaman afişini gördüm annee gidelim dedim annem bi bakış attı sustum
evet ya herkes bence böle düşünüo da amansi yi üzmemek için sölemio kanımca bende çok istiyorummmmmm amansi bilir gerçiamansi yapma canım, bebişler hüzünlü olacak bak
gözlerim dolu dolu oldu benimde, keşke barışsanız.
ben ilk duyduğumdan beri fırsat vermenden yanaydım, ama içimde bi his barışacağınızı söylüyor.
ya annemde düğüne gidiyor babamla bana iş attı gitti yemek yap dedi bide tarif verdi bilmiş (kızı gibi) ben daha güzel yemek yapıom bi keremkızlar bende çıkyorum mutfağa gidip geliyorum zaten yemek hazırlığına başladım sizi öpüyorum görüşmek üzere
derinss size romantik geceler diliyorum ayrıca
amansi yapma canım, bebişler hüzünlü olacak bak
gözlerim dolu dolu oldu benimde, keşke barışsanız.
ben ilk duyduğumdan beri fırsat vermenden yanaydım, ama içimde bi his barışacağınızı söylüyor.
deriiin tıpa aramamaya falan mı çıktın
yok annem yok gel yamacıma yavyum benim
söz bak senin için icad edicek bu ablan tıpayı
bi reyyan eksik bi ceza düşünün ona kızlar!:92:
korkuyo canım yalvaramıyo da gölgesini her an hissettiriyo diyim..
elimde değil leyleğim hormonlarım malum
5 minare mi bende merak ediyorum bugün gazetede kocaman afişini gördüm annee gidelim dedim annem bi bakış attı sustum