hoşgeldin amansi balım senle beraber bizde beklioz valla
Hoş geldin Amansi.
tıpa neeee :44:
akrebin gözleri diye bi şarkı vardı cem karacanındı sanırım. aklıma o geldi şimdi.valla bilemem kahvem mazeret istemiyorum
akrebim yavrum yükselenimde akrep sevgilimde akrep varın gerisini siz düşünün
amin canım benim
saolasın yavrum ay mutlu oldum simdik
benim kız olursa asya erkek olursa aslan isimlerini düşünüyorum nasipse eger tabi iki isimlli olur heralde
içimden geldi yapalım bakalım tepki ne durumda olcak
biri uyuyodur diğeri onu uyandırıyodur annesi. ikisinin aynı anda uyuması lazım ki dinlenesin değil mi?kahvecim bebekler uyutmuyor ki uyandırsınlar :))
bugün bi arkadaşımın kızının 1.yaş günüydü oraya gittim kızlar birsürü çocuk bi arada falan anaa napıcam ben dedim :) onlarda artık seni 2 çocuklu kabul etmeyiz falan dediler
napmışım ben :26:
buna bayıldım:92:
ablam bakma bu leyleğe sen, terbiyeni bozacaktıpa neeee :44:
yok teyzesi bugün gezmeye gittik keşke doğsalar..bugün doğurmam kanımca..amancia hoş gelmişsin:79: ben de acaba bugün doğdular mı diyodum senden ses çıkmayınca
alemsin leylekgüzel bi espiriymiş ama olsa fena olmazdı yani :82:
biri uyuyodur diğeri onu uyandırıyodur annesi. ikisinin aynı anda uyuması lazım ki dinlenesin değil mi?
yok teyzesi bugün gezmeye gittik keşke doğsalar..bugün doğurmam kanımca..
ohh maşallah ya gezmelere bile gittiler demek anneleriyle
valla hareketli olmaları iyi bişey. bak ne güzel hissediyosun.sırtüstüde yatamıyorum artık zaten yarı yataar pozisyonda uyumaya çalışıyorum.
nasılda bu akdar hareketliler o daracık yerde anlamıyorum ki ya
anlatışa bak koptum yaaaaa çok yaşa sen emi.eemmmm ehem kem küm
şimci tıpa
hani bulaşık yıkarken küvette cıbı cıbı yapmak için falan deliği tıkamaya yarayan çok amaçlı bi alet
Amansi inşallah doğduklarında da keşke karnıma geri girseler demezsin yani demeyiz:)) Benim için de geçerli aynı şey.
valla bu tıpanın bu kadar prim yapıcağını bilsem hemen çalışmalara başlar icat ederdim şimdiye
paraya para demezdim heheyt:92: