- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
hımm başka beklediğin bişeyi bilmiyorum benim aklıma o geldi birden. heheh hadi inşallah. fala inanmam ama..günaydııııın ,ben baska bırseydır dıye düşünüyorum hala insallah o'dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm başka beklediğin bişeyi bilmiyorum benim aklıma o geldi birden. heheh hadi inşallah. fala inanmam ama..günaydııııın ,ben baska bırseydır dıye düşünüyorum hala insallah o'dur
yok ekım 1 degıl alsında ,karısık gecen ay olmam gereken gunden 3 gun once olmuştum
o yuzden tarıh karıstı ilk kez..ayın 27 ıle 30 unda bır gunde olmam lazım
ben 27sınde lekelenme gordum dun dee vardı bugün yok ..
bugun ve yarın adet olmam lazım ben garantı olsun dıye 1 ekım beklıyorum ..
hesaplarıma gore 28.de olmam gerekıyordu ama bu tarıhlerde kı oynama benı de sasırttı..
neyse 1 ekım kesın tarıh işte :)
bunu bende bikaç kişiden duydum.Bir önceki adetinde tuhaflık yaşayan sonrakinde genellikle hamile kalıyor Sumak.
İki ablamda da aynı şey oldu:))
Hayırlısı inşallah...
evet kızlar sessiz sedasız kaybolduğum için çok özür dilerim hepinizdeneyvahedigeldismile
siz benim canımsınız ciğerimsiniz gözümün bebeğisisniz akciğerim dalağım böbreğimsinizolumunekankayizsmile
ben hiç sizi bırakırmıyım oooooooooyyy gubbbanlarŞenizŞenizŞenizŞeniz
ya geleli bi misafir bi misafir başım döndü resmenkafamçokkarıştı
bi süre de pc de sorun yaşadık netsiz kaldımalsanaalsanasmile
şükür kavuşturanaopuyorumnanaktan
waayy bu topikte takılan anne oluyoo :) inşallah sumak hamilesindir canım..4.arıyoruz
Bir önceki adetinde tuhaflık yaşayan sonrakinde genellikle hamile kalıyor Sumak.
İki ablamda da aynı şey oldu:))
Hayırlısı inşallah...
waayy bu topikte takılan anne oluyoo :) inşallah sumak hamilesindir canım..4.arıyoruz
evet kızlar Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...sumak,kahve sıra sizde
inş..güzel haberlerinizi alırız ...
amancia senin durumun iyidir umarım nasıl gidiyor risk hala devam ediyor mu?
amin canısı, ikimize de dua et olur mu?evet kızlar Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...sumak,kahve sıra sizde
inş..güzel haberlerinizi alırız ...
amancia senin durumun iyidir umarım nasıl gidiyor risk hala devam ediyor mu?
yavrum nedir bu akıntı acaba ya su gibi kahverengi? inşaallah üstüne görüyosundur inşaallah. bende senden ümitliyim biliyor musun? hap ve kist, ben bu ay pek sanmıyorum canım yaa..güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
ama benım hıc ama hıc umudum kalmadı
su gibi kahverengi akıntım oluyor bugun ..belim cok agrıyor kasık agrımdan ölebilirim :gitme:
beklıyorum olayım diye,bır umut olmam dıyorum ama bu kahverengı lekelerle olumsuz durumdayım..
kısmet ve hayırlısı ..ben kahvekoliğimden ümitliyim :1rolleyes:
seviyorum sizi opuyorumnanaktan
selamm reyyanım nasılsın?kahveeeee merhabaaaaa
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
ama benım hıc ama hıc umudum kalmadı
su gibi kahverengi akıntım oluyor bugun ..belim cok agrıyor kasık agrımdan ölebilirim :gitme:
beklıyorum olayım diye,bır umut olmam dıyorum ama bu kahverengı lekelerle olumsuz durumdayım..
kısmet ve hayırlısı ..ben kahvekoliğimden ümitliyim :1rolleyes:
seviyorum sizi opuyorumnanaktan
amin canısı, ikimize de dua et olur mu?
umarım her şey herkesin gönlüne göre olur )