Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

baska bekledıgım de bırsey yok aslında ,ay ben de ınanmam hıc aklımda tutmam bıle

ılk kez bakla flaı baktırdık kadın herseyı soyledı pat pat dıye ,dıgerlerını cok tutmuyorum aklımda ama bu 13 gün içinde olacagına takıldım.

kardesımının bır işi var bak belkı o olabılır.

kısmet artık bugun adet oldum oldum ama ben yıne de beklıcem 1 ekımı.

ıkı gun kahverengı akıntıdan sonra mutlaka adet olmam gerekıyor hep oyle oluyor ,sureklı wc deyım sımdılık yok birşey ama test yaptım uc gün once negatifti :)

umutlanmak ıstmeıyorum ama eşim hep umutlu hep

senin 1 ekimmiş bugün neden geldi ki? üstüne mi gördün acaba?
kardeşinin işi olsa sen niye sevinçten ağlayasın ki?
ay inş lekelenmedir bu kesilir.

yok ekım 1 degıl alsında ,karısık gecen ay olmam gereken gunden 3 gun once olmuştum

o yuzden tarıh karıstı ilk kez..ayın 27 ıle 30 unda bır gunde olmam lazım

ben 27sınde lekelenme gordum dun dee vardı bugün yok ..

bugun ve yarın adet olmam lazım ben garantı olsun dıye 1 ekım beklıyorum ..

hesaplarıma gore 28.de olmam gerekıyordu ama bu tarıhlerde kı oynama benı de sasırttı..

neyse 1 ekım kesın tarıh işte :)

:KK1: ben gıremıcem bı kac gun ,pazar gunune kadar sevgılı kardesım bıze gelıyor geldıgı gıbı laptop onun olucak

::)

askerdeki kardeşindi değil mi? ne güzel kavuşuyorsunuz işte. o da pcye hasrettir garibim. çalışmaları aksatma da amannnn

yok o zaten bılgısayar basında yaptı askerlıgı bıkmıstı bı ara ..

ama yıne de el koyar :)

yok zaten adet olursam kı olucagım kesınlesti,o arada rahat olucam onlar ıgdınce bızde rahat rahat calısırız artık :)

yok ekım 1 degıl alsında ,karısık gecen ay olmam gereken gunden 3 gun once olmuştum

o yuzden tarıh karıstı ilk kez..ayın 27 ıle 30 unda bır gunde olmam lazım

ben 27sınde lekelenme gordum dun dee vardı bugün yok ..

bugun ve yarın adet olmam lazım ben garantı olsun dıye 1 ekım beklıyorum ..

hesaplarıma gore 28.de olmam gerekıyordu ama bu tarıhlerde kı oynama benı de sasırttı..

neyse 1 ekım kesın tarıh işte :)

Bir önceki adetinde tuhaflık yaşayan sonrakinde genellikle hamile kalıyor Sumak.
İki ablamda da aynı şey oldu:))
Hayırlısı inşallah...

waayy bu topikte takılan anne oluyoo :) inşallah sumak hamilesindir canım..4.arıyoruz :KK70:

evet kızlar sessiz sedasız kaybolduğum için çok özür dilerim hepinizdeneyvahedigeldismile
siz benim canımsınız ciğerimsiniz gözümün bebeğisisniz akciğerim dalağım böbreğimsinizolumunekankayizsmile
ben hiç sizi bırakırmıyım oooooooooyyy gubbbanlarŞenizŞenizŞenizŞeniz
ya geleli bi misafir bi misafir başım döndü resmenkafamçokkarıştı
bi süre de pc de sorun yaşadık netsiz kaldımalsanaalsanasmile
şükür kavuşturanaopuyorumnanaktan

oyy leylek ses etmişsin nihayet meraklanmışdık yaff neyse hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
gerçi bende dün ailemin yanına geldim bu aralar hergün giremiycem fırsat buldukça
uğrarım...
bu arada o resim ne öyle süper görüntü bayıldım zaten tatlı ve pasta türlerine hiç dayanamam eline sağlık cokacimcoook

waayy bu topikte takılan anne oluyoo :) inşallah sumak hamilesindir canım..4.arıyoruz :KK70:

evet kızlar Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...sumak,kahve sıra sizde
inş..güzel haberlerinizi alırız ...
amancia senin durumun iyidir umarım nasıl gidiyor risk hala devam ediyor mu?

Bir önceki adetinde tuhaflık yaşayan sonrakinde genellikle hamile kalıyor Sumak.
İki ablamda da aynı şey oldu:))
Hayırlısı inşallah...

evet kızlar Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...sumak,kahve sıra sizde

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

ama benım hıc ama hıc umudum kalmadı

su gibi kahverengi akıntım oluyor bugun ..belim cok agrıyor kasık agrımdan ölebilirim :gitme:

beklıyorum olayım diye,bır umut olmam dıyorum ama bu kahverengı lekelerle olumsuz durumdayım..

kısmet ve hayırlısı ..ben kahvekoliğimden ümitliyim :1rolleyes:

seviyorum sizi opuyorumnanaktan

amin canısı, ikimize de dua et olur mu?

su gibi kahverengi akıntım oluyor bugun ..belim cok agrıyor kasık agrımdan ölebilirim :gitme:

beklıyorum olayım diye,bır umut olmam dıyorum ama bu kahverengı lekelerle olumsuz durumdayım..

yavrum nedir bu akıntı acaba ya su gibi kahverengi? inşaallah üstüne görüyosundur inşaallah. bende senden ümitliyim biliyor musun? hap ve kist, ben bu ay pek sanmıyorum canım yaa..

kahveeeee merhabaaaaa
selamm reyyanım nasılsın?

sumakcım bu gibi şeylerde umutsuzluk iyi değildir...henüz anne değilim ama çevremden bildiklerim ve duyduklarım en önemli şeyin moral olduğu yönünde...
olumsuzlukları aklına getirme ve ümidini yitirme derim ...
ben ikinizden de ümitliyim sarissadan sonra güzel haberler sizden gelecek sengözlerimebaksanab

X