Ayy biz ikimizde namaz kılmıştık zaten .
Sadece erkek mi kılar normalde ?
Yelkenci hoca olmuştu ben cemaat :)
Piji annen bazı şeylere hazırlıklı ol diye iyilikten yapıyordur da
kulakarkası edeceksin hee hee diyeceksin kafanı sallayıp geçeceksin
herşey oluyor bitiyor,o gün geldiğinde boşuna kaygılandığını anlayacaksın zaten ?
tesekkur ederım kendımı fil gibi gorurken ne kadar ıyı geldı bılemezsın :)
yok degıl ,,zaten zor buldum ..
buyuk alıp daralttırdım kestırdım bıctırdım fılan :)
annem babam geelıyormuş kalkayımda cay corba yapayım cok opuyorum senı
gercekten neden geldı Kazen amancıa..o sırada sende buradaydın dımı ..foto işimi yine..
Bayram kutlama mesaji yazacaktim ama cumlelere dokemedim !
Iyi bayramlar
Ayy sumak rezilim resmen ..
Erkek kardeşin mi var senin,nedense hep kız olduğunu düşünmüştüm
Demek görümce oldun
Hadi bakalım ne aksiyonlar yaşayacaksın ..
Gelin -görümcek
Seni göremedim masalın cicisini gördüm
ben de göremedim sumakkk
masal'ın cicisi var çok güzel en sevdiğim renk
hamilelikten önce çok zayıftın demek canım
ondan mı belli olmuyor 10kg ?
fil mi
deli mi ne ya
kız fil diyince aklıma ne geldi
benim sıpa norveçteyken kemerimden tutup öyle geziyordu tamam mı?
napıyosun be dedim
anne yavru filler kuyruğundan tutuyo ya ben de senin kuyruğundan tutuyorum kaybolmayayım diye dedi
aklıma o geldi şimdi
haydi hayırlı olsun düğünüz de
delinin zoruna bak tepinmiş tepinmiş ana kız şimdi de diyor erken gelir mi
kız baktı dışarda işler daha eylenceli belli de olmaz hani
derinsim naptım bilmiyorum ama ben de seni çok seviyorum sen biliyorsun ama gene de üzerinden fosforlu kalemle bi geçiyim dedim
iyi ol tamam mı?
amanci hani süttaç nan gelmedi bişey eve
Bayram kutlama mesaji yazacaktim ama cumlelere dokemedim !
Iyi bayramlar
kazen abi, kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim.
evet arkadaşlar böylelikle kadir gecesi hakkımda yazılanlardan kendimi aklamış oluyorum. yani ben kimseyi kazen'e şikayet falan etmedim. bazı şeylerin herkes farkında, uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum. hepiniz hakkımda yazılanları okudunuz, ramazan ruhu deyip cevap vermediğimi de gördünüz. ramazan ruhunu hiçe sayıp kadir gecesinde arkamdan atılıp tutulduğunu da gördünüz. evet burası sanal bi ortam ama benim bir onurum var. hiçkimse bana iftira atamaz, buna izin vermem. güya kazeni ben çağırmışım ama ne tesadüf ki o gece ben mune'den ceza almışım. ne komik, ne çocukça değil mi?
yazılacak çok şey var ama buraya yazmayacağım. sizlerle bir senedir çok güzel günler geçirdik, inanın hepinizi çok seviyorum. ama bu kadar dalga geçildiğim, dedikodum yapılan, iftira atılan bir ortamda duramam elbette. benim herşeyden önce düşünmem gereken bi bebeğim var. o, o kadar korumasız ki şu an benimle ağlayıp , benimle gülüyor. hiçkimsenin onu üzmesine sinirlendirmesine izin vermem.
son olarak, sebebim olan malum şahıs! kendini mümkünse sumakla bir tutma. hamile olmasaydım sana tepkim böyle yumuşak olmazdı bunu bil. bütün yaz profilimi inceledin durdun, ben seni görmüyordum sende beni görmeseydin ya. bu yazdıklarımla da dalga geçeceğine eminim. o yüzden bu topiğe bir daha girmeyeceğim. dediklerin, yaptıkların O'na havale...
diğer arkadaşlarım, sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın olur mu?
iyi bayramlarBayram kutlama mesaji yazacaktim ama cumlelere dokemedim !
Iyi bayramlar
pardon ama kim kime ne iftira atmış? ben sizin gibi olamadım ne yazık ki burada açık açık yaptım geyiğimi, özel mesajlarla kimseyi dolduruşa getirmedim.. iftira atılan şu anda benim farkındaysan iftira attı diyosun ne demiş atmışım, bütün geçmiş ortada, evet geyiğimi yaptım hamileyim alınganım diyerek ama ne iftira atmışım?
kazen abi, kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim.
evet arkadaşlar böylelikle kadir gecesi hakkımda yazılanlardan kendimi aklamış oluyorum. yani ben kimseyi kazen'e şikayet falan etmedim. bazı şeylerin herkes farkında, uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum. hepiniz hakkımda yazılanları okudunuz, ramazan ruhu deyip cevap vermediğimi de gördünüz. ramazan ruhunu hiçe sayıp kadir gecesinde arkamdan atılıp tutulduğunu da gördünüz. evet burası sanal bi ortam ama benim bir onurum var. hiçkimse bana iftira atamaz, buna izin vermem. güya kazeni ben çağırmışım ama ne tesadüf ki o gece ben mune'den ceza almışım. ne komik, ne çocukça değil mi?
yazılacak çok şey var ama buraya yazmayacağım. sizlerle bir senedir çok güzel günler geçirdik, inanın hepinizi çok seviyorum. ama bu kadar dalga geçildiğim, dedikodum yapılan, iftira atılan bir ortamda duramam elbette. benim herşeyden önce düşünmem gereken bi bebeğim var. o, o kadar korumasız ki şu an benimle ağlayıp , benimle gülüyor. hiçkimsenin onu üzmesine sinirlendirmesine izin vermem.
son olarak, sebebim olan malum şahıs! kendini mümkünse sumakla bir tutma. hamile olmasaydım sana tepkim böyle yumuşak olmazdı bunu bil. bütün yaz profilimi inceledin durdun, ben seni görmüyordum sende beni görmeseydin ya. bu yazdıklarımla da dalga geçeceğine eminim. o yüzden bu topiğe bir daha girmeyeceğim. dediklerin, yaptıkların O'na havale...
diğer arkadaşlarım, sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın olur mu?
yarın gece kınam var belkı bıdaha ugrayamam uzun bı sure
hakkınızı helal edın
duada edın hepınızı sevıyorum
herseyın bu kadar guzel olmasından anlamalıydım zaten
bu kadar cabuk bıtecegını!
herkes birbiriyle özelden mesajlasıyor ben saf gibim kalıyorum yahu..
marjı sana katılmamak elde degıl..
bu arada yazmıstım aralık annelerının ılk bebegı geldı dıye ama malesef kaybettık .
..Allah sabır versın cok zor ya.
herkes birbiriyle özelden mesajlasıyor ben saf gibim kalıyorum yahu..
marjı sana katılmamak elde degıl..
bu arada yazmıstım aralık annelerının ılk bebegı geldı dıye ama malesef kaybettık .
..Allah sabır versın cok zor ya.
Leylek çok üzülmüşsün belli ki
Ben bu topiğe geldiğimde ne güzel demiştim, sonunda sanal ama birbirinin dilinden anlayan, kaprissiz, egosuz, birbirine iğnelemeli şakalar da yapılabilen bi ortam. Benzer formatlardan gelen, az çok aklı başında, bir derdim olsa gidip malum başlığın altında konu açmaktansa buradan akıl danışmanın yeterli olacagını düşündüğüm kişiler olarak gördüm sizi.
Bilmiyorum, belki de birşeyler doğası gereği sanal olduğu için tadı kaçma noktasına geldi belki de ...Yani 1 yılı aşkın zamandır varolan bir konu 3. boyutta tanışıklık ve paylaşım olmayınca bitmeye mahkum mu acaba? Sorunun kaynağı kadın olmanın yarattığı duygusallık ve aşırı tepkilerde mi, kişilerde mi, ya da tamamen klavyenin ucundan yazıyor olmakta mı? Ben de kendi çapımda bunları sorguluyorum şu an. :26:
en ufak olmanın verdiği bi durum heralde bu salaklık halı
ulan mıllet bırbırıne gırmıs bende haaalllaaa polyanna gıbı herseyın en ıyı yanını göruyorum
hıc yakısmadı bızım topiğe bu gidişat
sankı allah korusun ama bırı ölmusde onun yasını tutuyoruz töbe yaaa