Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

bnm bıldıgım erkek kılıyor olsun bende kılarım 2 rekat zaten
aynen derıns de bole afakanlar basıyo benı akreplıkten gelen bı drum bırazda taktım ya kendımı yıyı bıtırmesem olmaz
sarjım bıtıyo bu gecelık ebnden b kdr
Allaha emanet olun

fil mi
deli mi ne ya
kız fil diyince aklıma ne geldi
benim sıpa norveçteyken kemerimden tutup öyle geziyordu tamam mı?
napıyosun be dedim
anne yavru filler kuyruğundan tutuyo ya ben de senin kuyruğundan tutuyorum kaybolmayayım diye dedi
aklıma o geldi şimdi
haydi hayırlı olsun düğünüz de
delinin zoruna bak tepinmiş tepinmiş ana kız şimdi de diyor erken gelir mi
kız baktı dışarda işler daha eylenceli belli de olmaz hani

derinsim naptım bilmiyorum ama ben de seni çok seviyorum sen biliyorsun ama gene de üzerinden fosforlu kalemle bi geçiyim dedim
iyi ol tamam mı?
amanci hani süttaç nan gelmedi bişey eve

Son düzenleme:
Bayram kutlama mesaji yazacaktim ama cumlelere dokemedim !

Iyi bayramlar

kazen abi, kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim.

evet arkadaşlar böylelikle kadir gecesi hakkımda yazılanlardan kendimi aklamış oluyorum. yani ben kimseyi kazen'e şikayet falan etmedim. bazı şeylerin herkes farkında, uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum. hepiniz hakkımda yazılanları okudunuz, ramazan ruhu deyip cevap vermediğimi de gördünüz. ramazan ruhunu hiçe sayıp kadir gecesinde arkamdan atılıp tutulduğunu da gördünüz. evet burası sanal bi ortam ama benim bir onurum var. hiçkimse bana iftira atamaz, buna izin vermem. güya kazeni ben çağırmışım ama ne tesadüf ki o gece ben mune'den ceza almışım. ne komik, ne çocukça değil mi?

yazılacak çok şey var ama buraya yazmayacağım. sizlerle bir senedir çok güzel günler geçirdik, inanın hepinizi çok seviyorum. ama bu kadar dalga geçildiğim, dedikodum yapılan, iftira atılan bir ortamda duramam elbette. benim herşeyden önce düşünmem gereken bi bebeğim var. o, o kadar korumasız ki şu an benimle ağlayıp , benimle gülüyor. hiçkimsenin onu üzmesine sinirlendirmesine izin vermem.

son olarak, sebebim olan malum şahıs! kendini mümkünse sumakla bir tutma. hamile olmasaydım sana tepkim böyle yumuşak olmazdı bunu bil. bütün yaz profilimi inceledin durdun, ben seni görmüyordum sende beni görmeseydin ya. bu yazdıklarımla da dalga geçeceğine eminim. o yüzden bu topiğe bir daha girmeyeceğim. dediklerin, yaptıkların O'na havale...

diğer arkadaşlarım, sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın olur mu?

Son düzenleme:

evet erkek var bıtanecık o da evlendı ıste..bılmem 7 senedır ıyıydık ama bakalım bundan sonra nasıl olucak aramız ..
ben karısmam hıc ya o yuzden ıyı oluruz herhalde ama bakalım seneler var onümüzde :))

ben de göremedim sumakkk
masal'ın cicisi var çok güzel en sevdiğim renk
hamilelikten önce çok zayıftın demek canım
ondan mı belli olmuyor 10kg ?

evet zayıftım ,o yuzden sanırım bellı olmuyor 10 kg napalım saglıkla gelsınde kızımız razıyım herseye..

valla aralık annelerınden bırısı sezaryanla dogum yaptı bugun ..artık korkuyorum ..
yok yok gelmesın sımdı salgıkla zamanında gelsın..

Iyi bayramlar

gecmıs bayramınız kutlu olsun Kazen amca..

Kadır gecesını hıc hatırlamıyorum ne yazıldı ne konusuldu ..ama o Kazen cagırma davasında ben de vardım
hatırladıgım kadarıyla da ne arkandan konustuk ne de iftira attık o an Kazen'nın neden geldıgını de bulmaya calısııyorduk zaten ..

gercı artık buraya bakmıyacaksın o yuzden bunu yazmamında pek anlamı yoktu ..neyse.

Iyi bayramlar
iyi bayramlar

pardon ama kim kime ne iftira atmış? ben sizin gibi olamadım ne yazık ki burada açık açık yaptım geyiğimi, özel mesajlarla kimseyi dolduruşa getirmedim.. iftira atılan şu anda benim farkındaysan iftira attı diyosun ne demiş atmışım, bütün geçmiş ortada, evet geyiğimi yaptım hamileyim alınganım diyerek ama ne iftira atmışım?
yine hamileliğin arkasına sığınıyosun, ben senden özrümü de diledim büyüklük gösterip cevap verme zahmetinde dahi bulunmadın. annem ölümlerden döndü bi geçmiş olsun bile demeyerek bana olan düşmanlığını yansıttın zaten. sen hamilesin ve ben 2 çocuğumla yapayalnızım şu hayatta öz babaları bile yanımızda değil. hiç beni anlamaya çalıştın mı madem öyle merhametli annesin?
yaptığım bi şey olduğunu düşünmediğim için evet rabbime havale etmen çok isabetli olmuş, allah razı olsun.

Allah Allah ya hiç bişey anlamıyorum anlamıycam da sanırım bu gidişle
şu özellerde neler konuşuluyor Allah aşkına ya
derins de imalı konuştu geçen arada uğrıycam falan dedi
noldu böyle bize hiç bişey anlamıyorum
nedir yani bu hamilelik mevzusu onu da anlamış değilim
fazla mevzuya girmek istemedim ayrıca ortada fazla büyütülecek bişey görmediğim için ama maalesef büyükmüş demekki
böyle olmamalıydı burası ya
ben özel hayatımda bile sürekli sizden bahsediyordum inanın.çok farklı kesimler çok güzel bir elektrik yakaladık diye
olmamalıydı böyle
çok üzüldüm gerçekten çok

Son düzenleme:
herseyın bu kadar guzel olmasından anlamalıydım zaten
bu kadar cabuk bıtecegını!

Arka sokaklarda neler oluyor?

Varsa bir olay açıkça konuşulsun. İşte reel hayatta olan burada da oluyor. Kİmse birbirinin yüzüne birşey demeyip, içinde biriktiriyor ya da özelden paylaşmayı tercih ediyor. Sonunda da belki küçücük ve kolayca hallolacak olaylar büyüyor, büyüyor. Gerçek hayattaki kadınlar arasındaki ilişkilerde en sevmediğim şey bu, n'olur bari burada yapmayalım . Varsa rahatsızlık duyulan şeyler, hiçbir şey yokmuş gibi davranılmasın, alınan alındığını zamanında söylesin, bir sorun varsa küçükken çözülsün. Mesela şahsen söylemek gerekirse bu hamilelik olayı abartılmasın. Buluttan nem kapmaya mazeret olmasın.Hamilelik görünürdeki bir hassasiyet sebebi olabilir ama kim bilebilir ki bazılarımız 9 ay * 12345678 zamandır derin depresyonda değil?Kahve senle ilgili daha önce böyle düşündüğüm için söylemiyorum, son yazında bu meseleyi çok ön planda tutmuşsun, o yüzden düşüncelerimi dürüstçe söyledim, umarım kırmamışımdır.

Burası geyik topiği değil mi? Hepimiz gülmeye, eğlenmeye, geyiğe geliyoruz bu konuya. gerçek hayatta karşılaştığımız önyargılara, alınganlıklara, gereksiz ve sahte nezaketlere başvurulmaması gereken bir yer diye düşünüyorum.

Hepinizi seviyorum. Geyiğimiz ölmesin.

yarın gece kınam var belkı bıdaha ugrayamam uzun bı sure
hakkınızı helal edın
duada edın hepınızı sevıyorum

ayy canımm çok mutluluklar
dualarımız seninle

herseyın bu kadar guzel olmasından anlamalıydım zaten
bu kadar cabuk bıtecegını!

:26:

marji katılıyorum canım
gerçii bunun tam tersi olan insanlar da var
normalde pısırıktır ama burda eser gürler vs
herkes olduğu gibi olmalı neyse bu örnek meclisten dışarı kimse alınmasın
hepimiz yine bir araya gelelim hadi kızlar gelinnn

herkes birbiriyle özelden mesajlasıyor ben saf gibim kalıyorum yahu..

marjı sana katılmamak elde degıl..

bu arada yazmıstım aralık annelerının ılk bebegı geldı dıye ama malesef kaybettık .

..Allah sabır versın cok zor ya.

Ben de safım

Çok üzücü gerçekten. Epey erken gelmek istemiş ama bebecik Aralığa daha 4 ay var.

marji nasıl üzüldüm dün anlatamam inan
burası sığınacak bi liman gibiydi benim için(çok ormantik oldu bu)
ama öyle yani gerçekten.gerektiğinde dertleşiyoruz,gerektiğinde dertleştiğimiz şeyleri geyiğe vuruyoruz,eğleniyoruz işte
bak ne kadar oldu?bunca zamandır birbirimizle şakalaşıcak yakınlığı sağladığımızı umuyorum.yani eğer burda da her lafın altında birşey arıycaksak,herkesten şüphe ediceksek,arkalardan iş çevirceksek ne anlamı kaldıki
bi gizemdir gidiyor anlamıyorum gerçekten
evet o gün hatta derinse de takıldım ben
en son ikiz hamilesi vardı burda hem de boşanan ,üçüze hamile kal söz seni de yaylıycam dedim hatta
derins de çok güzel pasladı bunu bana
yani ne var bunda?ha sonradan yapılan bir şakayı gerginliğe dökmenin ben hamileyim hassasım demenin..
ya nasıl korktum biliyor musun ?kim kimi şikayet ediyor acaba ?dedim o gün.nasıl ilerledi bu kadar mesele diye düşündüm durdum
bi de ne olduğunu da anlamıyorum şaşırdım kaldım.meğer adamcağız bayram mesajına girmiş,millet de geyiğe vurmuş burda onu görünce ,iş büyümüş gitmiş,nasılsa sonradan gene hamilelik hassasiyetine şakasına falan bağlandı durum
bişey anladıysam arap olayım marji
ben herkesi ayrı ayrı seviyorum hepsi bilir bunu
hepsinin yeri ayrıdır, hepsinde takıldığım şey,hepsinin bana verdiği tat ayrı ayrıdır yaw işte
bu yüzden en ufak bi sorun hissettiğimde de özelden sorarım neden gelmiyorsun?nerdesin? diye
ama inan ortadaki durum çok çocukça birşey
tamam hamilelik hormon değişimi falan filan bence bunlar işin bahanesi.herkes için demekki zaten huylanılan bi durum vardı ve bu da bahanesi oldu
bak son yazıdan beri derins de uğramadı ve buna da çok üzüldüm ayrıca.girmiş yani buraya eminim okudu da
madem böyle işleri iyice kötüye çevirmeden adam gibi vedalaşıp bitirelim gitsin bitsin
bunca gizeme hiç gerek kalmaz o zaman
piciyle pambığı da uğurlamış oluruz böylelikle hem
güzel bitirelim güzel hatırlayalım hiç değilse
gerçekten çok üzgünüm çok ben çok eksiklik hissediyorum burada dünden beri

Allah sabır versin gerçekten çok üzücü bi durum
aman kendine dikkat et sumağım.bu aralar yoruldun da zaten dinlen bolca

en ufak olmanın verdiği bi durum heralde bu salaklık halı
ulan mıllet bırbırıne gırmıs bende haaalllaaa polyanna gıbı herseyın en ıyı yanını göruyorum
hıc yakısmadı bızım topiğe bu gidişat
sankı allah korusun ama bırı ölmusde onun yasını tutuyoruz töbe yaaa

Leylek çok üzülmüşsün belli ki

Ben bu topiğe geldiğimde ne güzel demiştim, sonunda sanal ama birbirinin dilinden anlayan, kaprissiz, egosuz, birbirine iğnelemeli şakalar da yapılabilen bi ortam. Benzer formatlardan gelen, az çok aklı başında, bir derdim olsa gidip malum başlığın altında konu açmaktansa buradan akıl danışmanın yeterli olacagını düşündüğüm kişiler olarak gördüm sizi.

Bilmiyorum, belki de birşeyler doğası gereği sanal olduğu için tadı kaçma noktasına geldi belki de ...Yani 1 yılı aşkın zamandır varolan bir konu 3. boyutta tanışıklık ve paylaşım olmayınca bitmeye mahkum mu acaba? Sorunun kaynağı kadın olmanın yarattığı duygusallık ve aşırı tepkilerde mi, kişilerde mi, ya da tamamen klavyenin ucundan yazıyor olmakta mı? Ben de kendi çapımda bunları sorguluyorum şu an. :26:

evet hem de oldukça fazla üzüldüm
ama yapıcak birşey yok buraya kadarmış demekki
aynen kafama birşey takılsa başlık falan aramadan raht rahat sorduğum insanlar var burda ne bileyim ben yaa(
buluşma buluşma diye tutturduğum bi döneme geldi bir de..
dediğin gibi sanal olarak da pek görmedim ben burayı
yani gerektiğinde eşim bile çağırsa dur kızlar bekliyor diyodum
demekki ben fazla kaptırmışım marji
bilmiyorum ya ben gerçek hayatta da hep böyle takılan şakacı ve şakaları çok iyi karşılayan birisi olduğum için belki de herkesi de öyledir sandım burada
ben güzel hatırlıycam burasını marji herkesi tanıdığım için çok mutluyum gene de

Son düzenleme:
sen ne düşünüyorsun pici peki bu durum hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…