Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

evet hem de oldukça fazla üzüldüm
ama yapıcak birşey yok buraya kadarmış demekki
buluşma buluşma diye tutturduğum bi döneme geldi bir de..
dediğin gibi sanal olarak pek görmedim ben burayı
yani gerektiğinde eşim bile çağırsa dur kızlar bekliyor diyodum
demekki ben fazla kaptırmışım marji
bilmiyorum ya ben gerçek hayatta da hep böyle takılan şakacı ve şakaları çok iyi karşılayan birisi olduğum için belki de herkesi de öyledir sandım burada
ben güzel hatırlıycam burasını marji herkesi tanıdığım için çok mutluyum gene de

Muhabbet çok samimiydi, hatta dışarıdan gelen birinin selam verip sonra da konulara fransız kalmasından mütevellit geri gittiği bir topikti :KK1: Her yeni gelip selamlayanı görünce diyordum içimden, dur bakalım ikinci kez yazabilecek mi diye :KK1:

Bilmiyorum doğru olacak olan hangisi. Hoşçakal diyip güzel hatırlamak mı yoksa biraz zaman vermek, soğumasını beklemek mi :26:

Kahve gelmeyecekse, derinssin açıklamadığı sepepleri varsa ve soğuduysa, amanciye zaten başka bir geyik topiğinde daha sık rastlanır olduysa, sumak bebek olunca bebek topiklerinden gelemeyecekse, gelin kızlar kocalarına vakit ayırıp giremeyecekse (saymadığım varsa affola) bilmiyorum n'apsak.:26:

Leylek sen şimdi çok üzüldüğün için kapatalım topiği diyorsun da, çok özleriz be :93:

o yazdığın malum sebeplerin ben de çok farkındayım ya işte marji
piciye falan da takılmışlığım vardı hatta şimdiden sen sattın bizi diye
ne biliyim belki dediğin gibi duygusala bağlamış olabilirim şimdi
ama işte yazdığın o sebepler bence yavaş yavaş kendisini göstermeye başlamış açıkçası
ben de kimseyi zorlamanın bi anlamı yok diye düşündüm
o bi türlü geyiğe sardıramayanların ahı da tutmuş olabilir marji:KK9:
bak onların içinde bi tek jean asıldı buraya
bi çok kez helal olsun demişimdir içimden ona:KK9:
senle pek muhabbetimiz olamamıştı bizim malum ,norveç zamanına denk gelmiştik senle
bak bugüne kısmetmiş konuşmak da ne yazıkki
ben arada bakarım gene marji yazan olur da topik gene canlanırsa amenna
ama böyle giderse de Allah hepimizin yolunu açık etsin demek en doğrusu bence
ben daha dünden beri özlüyorum ama kendimce haklı veya haksız çok da kırıldım yani
Muhabbet çok samimiydi, hatta dışarıdan gelen birinin selam verip sonra da konulara fransız kalmasından mütevellit geri gittiği bir topikti :KK1: Her yeni gelip selamlayanı görünce diyordum içimden, dur bakalım ikinci kez yazabilecek mi diye :KK1:

Bilmiyorum doğru olacak olan hangisi. Hoşçakal diyip güzel hatırlamak mı yoksa biraz zaman vermek, soğumasını beklemek mi :26:

Kahve gelmeyecekse, derinssin açıklamadığı sepepleri varsa ve soğuduysa, amanciye zaten başka bir geyik topiğinde daha sık rastlanır olduysa, sumak bebek olunca bebek topiklerinden gelemeyecekse, gelin kızlar kocalarına vakit ayırıp giremeyecekse (saymadığım varsa affola) bilmiyorum n'apsak.:26:

Leylek sen şimdi çok üzüldüğün için kapatalım topiği diyorsun da, çok özleriz be :93:

Son düzenleme:
kimsenin topiği terk etmesine ya da kapatmanıza gerek yok..
madem topikte 4 kişi benden rahatsız ben giderim arkadaşlar, siz devam edersiniz..
küsüp topiğe gelmemezlik edenlere ya gelsene kimsenin topiği değil kime kızıp yorgan yakıyosun derdim ama evet öyle değilmiş..
hoşça kalın..

leylek sen o 4 kişiye söylersin benim bir daha gelmeyeceğimi geri gelirler..

ne yaşandığını tam olarak anlayamadığım şeylerden dolayı çok üzgünüm kim kimi şikayet etmiş,ne olmuş ,ne bitmiş,
kim kime ne yapmış eğer böyle sanal ortamda bunlar yaşanacaksa herkesin içtenliğini güvenilemeyecekse yazık hem de çok yazık.
bburada hepimiz belli bir yaşın üstünde olgun olduğumuzu düşündüğüm bayanlarız kimse kimseyi dolduraşa getiremez ki niye gitrsin kimin ne çıkarı olsun bundan...
kendi adıma 1,5 yılda burayı,sizleri çok benimsedim bazılarınız kardeş,bazılarınızı öğür gördüm herkesin yeri ayrı ayrıdır bende...birinin eksikliği hemen hissedilir,söylediğim paylaştım her şeyde gerçek hayatta neysem
o şekildeydim sanal ortam diyip gerçek dışı bir şey paylaşmadım ama görüyorum ki bu şekilde düşünmeyenler var.
bu şekilde topimizin olacağı aklıma gelmezdi ,

hafta başı bahsetmiştim hafta sonu sınavlarım var bu hafta sık giremem diye birkaç kez girdim yazılanları okudum açıkçası yorum yapmak ,yazmak gelmedi içimden bugün dayanamadım paylaştım,leylek kuşum sen bilirsin istersenn burayı kapattırabilirsin bu kararı verecek olan topik annesi olarak sensin görülen o ki herkesin tadı kaçtı ama merak ederim sizi
o kadar alışmıştım ki....:KK5:

ahanda beni unutmuşsun işte marji :KK53: :KK14:

derinss ve kahvenin üzülmesine de üzüldüm olgun ,aklı başında herkes kırlımışsa birileri mutlaka durduk yere değildir sebebi vardır umarım gelirler
eskisi gibi hemen olamasak da yavaş yavaş toparlanırız ama dediğim gibi karar senin leylek isteresen kapatırabilrisin
gerçek hayatta hepimiz farklı farklı sıkıntıları var sorunları var bari burada üzülmeyelim ,
kırılmayalım ve de incinmeyelim....

kimsenin topiği terk etmesine ya da kapatmanıza gerek yok..
madem topikte 4 kişi benden rahatsız ben giderim arkadaşlar, siz devam edersiniz..
küsüp topiğe gelmemezlik edenlere ya gelsene kimsenin topiği değil kime kızıp yorgan yakıyosun derdim ama evet öyle değilmiş..
hoşça kalın..

leylek sen o 4 kişiye söylersin benim bir daha gelmeyeceğimi geri gelirler..

yahu nereye gıdıyorsun sen ..kım kı o 4 kısı hem..

hayır gıtme ..benı sen cagırdın topiğe ,neden bır kısı ıcın gıdıp dıgerlerını yakıyorsun dıye ..sımdı bırakıp gıdıcek mısın ..:63:

..

kapatma topiği leylek.yanı bende cok farklı anlamlar yuklemısım sanal arkadaslarıma bunu ılk o tartısmada anladım.
ama herkes aynı degıl demek kı kımı aman sanal ıste dıyerek goruyor kımı de bız gıbı baglanıyor.

hamılelık konusunda bırsey demek ıstemıyorum zamanında cınsıyet muhabbetını ben cok yaptıgım ıcın bır ton laf işitmiştim..
benım ıcın kapandı gıttı ..

X