Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

amanci yazdığın yazıya aynen katılıyorum insanların kadınlar üzerine hatta mümkünse dul kadınlar üzerine kondurdukları şu etiket ....
ve en acısı ne bılıyomusun bunu hemcinslerin daha çok yapmış olması
ama ne varki bunu söleyen kadınların coğu bu tür deneyimleri yasamıs kendisine bu etiketi yakıstıramayıp serbestçe ve usulsuzce birbaşkasına tokat gibi çarpmış insanlardır
türk toplumunda şöle bi düşünce var erkek yaparsa bişi yok kadın yaparsa vay haline hatta ne haddine....
bas bas bagırasım var şu konu ile ilgili düşünccelerimi hatta noktasına virgülüne aldırmadan belki anlamsız cümleler kurarak hem de
benim yasadıgım bi olay var ama burdan yazıp kendımı daha da rezil etmek istemiyrum
ınsan yasadıkca görüyormus meger
allah biliyorsa gerisi boş artık bunu dşünüp buna yogunlaşmak lazım
nereye gidersen git o destursuz komşular hıcbirzaman insanın yakasını bırakmayacaktır

bayanlar destek olma ayağında neden ayrıldığınızı merek ediyo önce. erkekse eğer seninle sevişmenin nasıl olacağını, ya da diğer tabirle kendisine verip vermeyeceğini açık açık. bunlarında hepsini de, içine umut ve ay sen ne güçlüsün kelimeleri altında yapılıyo en çok koyanı da bu zaten...

amanci yazdığın yazıya aynen katılıyorum insanların kadınlar üzerine hatta mümkünse dul kadınlar üzerine kondurdukları şu etiket ....
ve en acısı ne bılıyomusun bunu hemcinslerin daha çok yapmış olması
ama ne varki bunu söleyen kadınların coğu bu tür deneyimleri yasamıs kendisine bu etiketi yakıstıramayıp serbestçe ve usulsuzce birbaşkasına tokat gibi çarpmış insanlardır
türk toplumunda şöle bi düşünce var erkek yaparsa bişi yok kadın yaparsa vay haline hatta ne haddine....
bas bas bagırasım var şu konu ile ilgili düşünccelerimi hatta noktasına virgülüne aldırmadan belki anlamsız cümleler kurarak hem de
benim yasadıgım bi olay var ama burdan yazıp kendımı daha da rezil etmek istemiyrum
ınsan yasadıkca görüyormus meger
allah biliyorsa gerisi boş artık bunu dşünüp buna yogunlaşmak lazım
nereye gidersen git o destursuz komşular hıcbirzaman insanın yakasını bırakmayacaktır

hoşgeldın dımım
gule gule sumagım

bunları senın gıbı ınsanların yasamasını anormal görmuyorum amancı yanlıs anlama lütfen
ama sen gayet zekı gayet guzel ve alımlı bır bayansın nerden yanasssak dıye bakıyor erkekler
erkek milletinin kalbine giden yol üreme yollarından geçiyo kanımca

slm kızlar,
ramazn bayram telası,dugun telası
aynı zamanda askerden kardesım ızıne geldı
ole yogunumkı
bıyandanda temzlık alısverıs
pek vaktım olmuyo kızlar
son on gun kaldı,saka gıbı ruya gıbı gelıo

pıjı carsamba gelcn ne zaman doncen
yapabılırmıyız acaba bıseler

gittiğimiz yer yer olarak kötü ötesi ama yemek olarak süperdi
oradan kayıbvalideme geçtik ve zeytinyağlısını sardık bayram için
bende eklem ağrıları başladı önce sonra da eve geldim ve inanılmaz bir ishal
gıda allerjisi mi yoksa eşimin sağolsun bugün gene yürek oynatması mı yoksa yorgunluk mu nedendir bilmiyorum
sadece şunu söyleyebilirim
amanci sana bakıp da bunları aklından geçiren zihniyete şu anki ishalimi armağan ediyoruö
bayramda tepelerinden aşşağı yapmak büyük bir zevk olacaktır
biraz iğrenç olabilir ama şu anki durumumla bana pek alışık geldi napıyım
amanci sen de mıç onların tepesine ve önüne bak
zaten bakıyorsun da
bütün bu zihniyata inat herkese inat iki çocuğunla yeni bir hayat kuruyosun
tek duam bundan yüzünün gülmesidir
yengene çok üzüldüm evet ama eminim o da senin gibi ayakda durmasını başarabilecektir
pişmanlıklar işe yaramıycak, kırılan ya da biten bir şey geri gelmiycek, alışkanlıklar değişicek evet ama Allah ömür verdiği sürece biz insanoğlu ,herşeye alışmaya devam edeceğiz neyazıkki...

gıda allerjisi mi yoksa eşimin sağolsun bugün gene yürek oynatması mı yoksa yorgunluk mu nedendir bilmiyorum
amanci sana bakıp da bunları aklından geçiren zihniyete şu anki ishalimi armağan ediyoruö
bayramda tepelerinden aşşağı yapmak büyük bir zevk olacaktır
zaten bakıyorsun da
yengene çok üzüldüm evet ama eminim o da senin gibi ayakda durmasını başarabilecektir
pişmanlıklar işe yaramıycak, kırılan ya da biten bir şey geri gelmiycek, alışkanlıklar değişicek evet ama Allah ömür verdiği sürece biz insanoğlu ,herşeye alışmaya devam edeceğiz neyazıkki...
ne güldüm hee :KK76::KK76::KK76: ohh yarasınn leyloşş :KK76::KK76::KK76:
amin bitanem rabbim daha kötüleriyle karşılaştırmasın hepimizi..

slm kızlar,
ramazn bayram telası,dugun telası
aynı zamanda askerden kardesım ızıne geldı
ole yogunumkı
bıyandanda temzlık alısverıs
pek vaktım olmuyo kızlar
son on gun kaldı,saka gıbı ruya gıbı gelıo

pıjı carsamba gelcn ne zaman doncen
yapabılırmıyız acaba bıseler
bilmiyorumkı bacım ama baska zamana ınsallla senın telasen var beım ıse pek vaktım yok artık bılıyoruz nerede oldugumuz en azından

amanci sana bakıp da bunları aklından geçiren zihniyete şu anki ishalimi armağan ediyoruöbayramda tepelerinden aşşağı yapmak büyük bir zevk olacaktır
zaten bakıyorsun da

annemı korkuttum leylegım gulme sesımden
ay cok yasa emı

yes beybı
kocam hemen bebek ıstıyo ama bnen pek taraftar degılım onun bu dsuncesıne
ıs arıyorum

pijim birikim yapmaya bak bitanem, nasıl olsa birlik oturucaksınız fazla harcama yapma eve tamam destek çıkın ama birikim yap ki kendi yuvanı kurarken zorlanma..

leylek hoş geldin kuşum neyse bugünü atlatmışsın armağanını da tuttum hak ediyolar böyle bir şeyi,
ya bu yemekler dokunmuş olabilir mi sana :44:

pathem burçtaşım seni görmek ne güzel çokk az kalmış hadi az daha sabır yorulacaksın bu ara sonra dinlenirsin inş..:KK23:

pijim birikim yapmaya bak bitanem, nasıl olsa birlik oturucaksınız fazla harcama yapma eve tamam destek çıkın ama birikim yap ki kendi yuvanı kurarken zorlanma..
birikım evet bızde dusunuyoruz ama bı sre anı yasamak ıstıyorum balım ya kazanıp ozgrce yemek
ayrıca borçlu evlenıcem anneme borç ödetmek ıstemıyorum
en guzel yatırım bu bence

X