Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

benim hala facem yookk
leylek ben farkındayım yaman bi çelişki yaşadığımı ama ne yapam bilmimki

ama bu ramazanda aldığım kiloları vede tatilde sandalyemi direk açık büfenin önüne çekmemin cezasını çekmeliyi

yoksa bunla et süt yağ bakımından beni donattıkça donatacaklar

aç bi face de beni gör

bugun cok mutluyum sebepsiz
ınsan bu kadarmı dengesız olur ya
hacı bana ıs bulun harbı varsa yanınızda yakıınızda özelden yazın
bayramda babamın tarafı full yoklar :KK9: annemın tarafına kaçmayı planlıyorum
bıde mustakbel kocamın aılesı var
ınşallah guzel gecer dıye umuyorum
hepinize hayırlı bayramlar rabbim tekrarına erdırmeyı nasıp etsın
sızı sevıyorum ben ya :KK69:

iyi geceler ...

leylek kuşuu neredesin iftar nasıl geçti??

piciii iyi olmana sevindim kuzu :KK66:

amanci hayırldır dayın mı aldattı??

iyi geceler ...

leylek kuşuu neredesin iftar nasıl geçti??

piciii iyi olmana sevindim kuzu :KK66:

amanci hayırldır dayın mı aldattı??

picii çok sevindim senin adına.. :KK69:

dayımın aldattığını biliyoduk biz zaten ama konduramıyoduk, bugün de yengem açık açık öğrendi..
başka birinin senin acını yaşadığını görmek gerçekten zormuş..

saol laylayım en azından buna da sukur
amancım sende saol bıtanem
sana sunu sölım o konduramamak varya bız nelerını yasadık su son 2 ay ıcerısınde
rabbım yengene sabır ve dayanma gucu versın
bı kadının yasayabılecegı en acı deneyım aldatılak bence

zor olmaz mı amanci Allah sabır versin çok hassas bir konu ,

elbette çok zor bi durum laylayım ama inan insan hazmedemiyo sineye çekilcek bi durum olmuyo.. ben bile 1 yıl geçmesine rağmen hazmedemedim.. rabbim kimseye yaşatmasın, yengeme ağlamıyım destek oluyım diye kendimi sıktım şimdi patladım.. insanlar acıyo aldatıldığımızı öğrendiklerinde ama bize öncesinde acımaları gerekiyo öğrendiğimizde çünkü acıncak bi halimiz kalmıyo.. yengem bir de kurtarmak için evliliğini her şey yaptı estetik ameliyatlar bile.. kadının yapacak bi şeyi kalmadı.. öte yandan bakıyorum barışsalar bile her gün kavga gürültü çocuklar (biri 25 diğeri 12 yaşında) arada kalıcak falan..

biz kadınlar iiyi veya kötü yapılan hiçbir şeyi unutmayız amanci böyle bir şeyi zaten unutmak,hazmetmek mümkün bile değil ,
sana da acısı geçer unutursun diyemem çünkü mutlu olursun yaran kabuk bağlar ama bir gün hetırladığında o yara hep sızlar bu herkes için geçerli
büyük konuşmamak benim başıma gelmez demek çok saçma hayat bu işte insan her şeyi yaşıyor bak sen daha şanslısın yengene göre kaç yıl sonra bu acıyı yaşamış,
sen başındaydın bir de bu açıdan bak en azından hayata bağlancak sebebin çocukların oldu,sonra seven ,değer veren destek birdi hayatına ,
ne kadar zor ya o baba kocaman çocukların yüzüne nasıl bakıyor ,

biz kadınlar iiyi veya kötü yapılan hiçbir şeyi unutmayız amanci böyle bir şeyi zaten unutmak,hazmetmek mümkün bile değil ,
sana da acısı geçer unutursun diyemem çünkü mutlu olursun yaran kabuk bağlar ama bir gün hetırladığında o yara hep sızlar bu herkes için geçerli
büyük konuşmamak benim başıma gelmez demek çok saçma hayat bu işte insan her şeyi yaşıyor bak sen daha şanslısın yengene göre kaç yıl sonra bu acıyı yaşamış,
sen başındaydın bir de bu açıdan bak en azından hayata bağlancak sebebin çocukların oldu,sonra seven ,değer veren destek birdi hayatına ,
ne kadar zor ya o baba kocaman çocukların yüzüne nasıl bakıyor ,

bir de canım yengem diyo ki ben onunla büyüdüm. ailesi istemediği için 18 yaşında dayıma kaçmış, dedem okutmuş, şimdi de doçent üniversitede.. 26 yıllık bi evlilik bitiyo ben 1 yıl bile olmayan bi evlilikte yandım o kadar yengemin içi nasıl yanıyodur düşünemiyorum bile.. ve hep bildi kadın aldatıldığını ama çabaladı o kadar, ben en azından 1 kez aldatıldım,aldatılmanın bile kademesi varmış, yazık.. öğrenmek koymuyo insana biliyomusunuz, aldatıldığınızı sezdiğiniz zaman kahroluyosunuz tarifsiz bi acı o ama yine de konduramıyo insan yok yapmaz demekten başka bi çare göremiyosun..
ben yine 5 para etmez bi kadınla aldatıldım, bu kadın 26 yaşındaymış, faceden bulduk kilolu falan alımsız bi kadın ama yine de ne biliyim kompleks illa ki yapıcaktır yengem..
aman çok konuştum.. rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı..

yürümeyen bir evlilik bitiyo ama hayatın nimet mi, lanet mi sunduğunu anlayamıyosun. boşandığın için kendini mutlu, içi boşalmış ve hayata yeniden adım atmaya hazır hissederken, sana göre nimet olan şey; topluma göre lanettir çoğu zaman. malum pek bir etiketleme meraklısı toplumda yaşıyoruz malesef.
dün yan komşu bacım, kardeşim diye seslenirken, anında okus pokusla kadına çevriliveriyosun. o ana dek göze batmayan, herkes gibi olan davranışların; (birilerinin gözünde!) bir anda içinde seksepalite kokan eylemlere dönüşüyo.“dul kadın” olmanın “potansiyel verici” olmakla eşdeğer sayıldığı bir devirden günümüze neler değiştiğini düşünüyorum da. koca bir hiç…! tamam, belki biraz anlam değişikliği oldu o kadar. onlara sorarsan mazeretleri çok açık. dul kadının sevişmeye ihtiyacı yok mudur? eeee dünkü size bacım diyenler, her zaman bu ulvi görevi layığı ile yerine getirmek isterler. cinsel ihtiyaçlarını karşılamayı vazife edinirler. zaten dul kadının da düşünecek başka bir şeyi yoktur, tek derdi budur. her şeyi bir yana bırakıp, ahhh ahh! biri gelse de sevişsek diye bakınırlar hepsi! üstelik bu hangi seviyede, kültürde, gelenekte bakarsanız bakın dul kadın olmak zorlayıcıdır bir kadın için.

boşanırsın / eşinizi kaybedersin; sonra şöyle bir çevrenize bakarsın, değişen bir şeyler olacak mı diye? bizim beynimizi geçmişte öyle bir boyamışlar ki, arkadaşınızın eşinin arabasına binmeye bile çekiniyosun… yalnz yaşamaya çekiniyosun… yanında ki her erkekle işi pişirme ihtimalin vardır çünkü! bir neslin filmleri, bize bu dul kadınlarla ilgili birçok şey aşılamıştır…insanların bekarken yaşadıklarını yaşarsan, cüzzamlı gibi bakılıverirsin.

birde şu var diyelim ki; aile bağrına basmıştır kızını. onlarla yaşamak kadına, biraz daha namuslu bir hava kazandırır. çünkü yanlız yaşayan bayanlar, imkanları! fazla geniş bayanlardır… insanlar yüzüne bakıp gülümserken, içlerinde:“hem dul, hemde yanlız yaşıyor. bak bak bak. kesin yatıp kalkıyordur bu kadın… zaten geçen günde biri bırakmıştı araba ile… şu gün geç gelmişti evine, çocuğundan da mı utanmıyor… böylelerinden korkacaksın, her daim tetikte olmalısın… evine mi alıyorsun o kadını, kocan evdeyken! deli misin kızım sen…”

nitekim dulsan, hareketlerine iki kez dikkat etmen gerekiyo. nasıl oturulacağı kalkılacağı, nasıl gülümsediğin bile en ince ayrıntısı ile dikkat edilir. hep iki ile çarpılıyo her davranış… en ufak açığında aradan sızmaya çalışılıyor. hemcinsleriniz bekar bir bayanı süzerken, sizi iki kere dikkatle süzerler. erkekler içinse; kolay avsın… nasıl görürler biliyormusunuz? zorluk çıkartmaz, tecrübelidir. ilişkilerde çocuksu davranışlarla bezdirmez. soru işareti ile biten cümleler pek kullanmaz? yanınızdayken doğaldır, kendini farklı göstermeye çalışmaz, doygundur vs. diye liste uzayıp gider…

iyi gecelerrrr :KK3:

hıc bır yere bakmadan dırekt gledım buraya ..gecmısı okuyacagım bırazdan ..

ama öldüm bittim geberdim ama mutluyum huzurluyum üstümden yük kalktı resmen..

en son saate baktıgımda 12.15 ıdı ve bız 24 saat acık olan burger kıng arıyorduk :KK1:

gecmıse bakalım ne var ne yok :KK61:

en son saate baktıgımda 12.15 ıdı ve bız 24 saat acık olan burger kıng arıyorduk :KK1:

:KK3:hoş geldin canım ooo sanırım bulunmuş kıyafet ,

masal hanımın canı hamburger mi istedi :KK1:

NE HABER KIZLAR

amansi çok üzülüyorum aldatılan kadınlara benim annemde aynı şeyi yaşadı

bu gn pek kimseler yok galiba burda

:KK3:hoş geldin canım ooo sanırım bulunmuş kıyafet ,

masal hanımın canı hamburger mi istedi :KK1:

evt tek kıyafetle kalmadık :) ama bıttı sayılır nıhayet

yok hamburger cekmedı de o saatte acık olur dıye o geldı aklımıza :)

derinss iyi yolculuklar cnaım sıkma canını neyse kı barısmışsınız..hep dıyoruz ya uzak olmak en ıyısı

amancıa uzuldum 26 yıl dıle kolay Allah kımseye yasatmasın o acıyı cok cok zor olsa gerek

NE HABER KIZLAR

hoş geldinn dimii,

hadi ya annende yaşadı demek diyorum ya bu hayatta her şey olabilir büyük konuşmamak lazım,

derinss gitti ,leylek de yok iftara gideceklerdi ya yoruldu herhalde ..

NE HABER KIZLAR

üzülmeyin gerçekten bak, aldatıldığımız süre zarfında acıyın ama ayrılma becerisini gösterdikten sonra acınacak bi şeyimiz kalmıyo inan ki..

amanci yazdığın yazıya aynen katılıyorum insanların kadınlar üzerine hatta mümkünse dul kadınlar üzerine kondurdukları şu etiket ....
ve en acısı ne bılıyomusun bunu hemcinslerin daha çok yapmış olması
ama ne varki bunu söleyen kadınların coğu bu tür deneyimleri yasamıs kendisine bu etiketi yakıstıramayıp serbestçe ve usulsuzce birbaşkasına tokat gibi çarpmış insanlardır
türk toplumunda şöle bi düşünce var erkek yaparsa bişi yok kadın yaparsa vay haline hatta ne haddine....
bas bas bagırasım var şu konu ile ilgili düşünccelerimi hatta noktasına virgülüne aldırmadan belki anlamsız cümleler kurarak hem de
benim yasadıgım bi olay var ama burdan yazıp kendımı daha da rezil etmek istemiyrum
ınsan yasadıkca görüyormus meger
allah biliyorsa gerisi boş artık bunu dşünüp buna yogunlaşmak lazım
nereye gidersen git o destursuz komşular hıcbirzaman insanın yakasını bırakmayacaktır

X