Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Amancia annenin iyi olmasına sevindim canım.
Sen de iyi ol lütfen Şeniz

canımmmmm mafoldumben ne diyim nasıl anlatayım sen anlatmıssın zaten herseyi bi an kendimi senin yerine koydum gerçekten çok zor sölemek için değil gerçekten hissederek sölüorum çok acı ama sen sanslısın dünyalara bedel 2 tane pırlanta gibi evladın olacak düzelir hersey düzelecek .... ben eski eşinin pişman olduğunu hatta deliler gibi sevdğine eminim adım kadar eminim tekrar biraraya gelin söle yasananlar yasanmamıs olsun çok isterdim ama vardır bi hayır eger bu olay olmasaydı belki daha üzüleceğin bişi olacaktı kısmet ..... bizler o kadar içten sarılıyoruz ki sana inşaallah bi nebzede olsa derdine derman oluyoruzdur

Amancia annenin iyi olmasına sevindim canım.
Sen de iyi ol lütfen Şeniz
sarişimmm a.s.

Son düzenleme:
amancia canım ya kolay değil hem de hiç ama bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki yaşarken
değil belli bir zaman sonra bizim için doğru olanın bu olduğunu anlayabiliyoruz ...
belli bir dönem aklında onda olacak belki unutmak zor olacak ama inanıyorum ki geçecek
yepyeni güzel bir hayat seni ve bebeklerini bekliyor güçlü birisin ve daha güçlü olacaksın

gelen kaçıo gelen kaçıo eee tabi basımızda yokki topic yöneticisi duyyyy sesimiiii
bu arada arttırmayı kazandıım

burdayım leylegım,buara bı kostrmadr gıdıo
hala duzelemedım bogazlarım kotu
sen nasılsın

amancıa ıncım pijema laylaycım naıslsınız

leylek,pathem selamkaydirigubbakcemile2 hoşgeldiniz..pathem nerelerdesin sen dimiden de ses yok hala bilmiyorumkismile

pijema tebrikler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…