Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

sen artık resmi bekar bi çıtırsın canımzemuszemus
hatırlatırım nüfusta bekar yazıyor artıkyerimseniben

geldimm ama kimseler yok ..boshayallersmile

amancia hayırlısı olsun canım bundan sonra senin için ve bebekler için doğuma da az kalmış
kendinize dikkat edin üzülmek yok :KK66:

laylayım merhaba cano
evet ya bu gün işini tuttum ben :))
zorunlu olsun,katılmayan sanal ceza alsın,
amansi canım hayırlısı olsun,bundan sonra çok mutlu ol inşallah

Amancia geçmiş olsun mu denir bu durumda bilemiyorum ama dilerim bundan sonraki hayatında çok çok mutlu ve huzurlu olursun. olumunekankayizsmile

Merhaba Laylay
Ama geç saatte olmasın.
Ben dayanamıyorum mirmirmirmir
İyi geceler herkese opuyorumnanaktan

heyooo :KK3:

amancıa ,bekar bır cıtırsın artık ,yeni hayatın sana ve bebıslerıne güzel günler getirir inşallah cnım benım.

leylek napıyorsun bacım

merhaba canlarım inşallah herkes iyidir
sağol leyloşum kızardım ben de
amansiyi ben de merak ediyorum
sarişim nasılsın hamilem
pijema pamuk nerdeler yav
kahvem nasılsın bacım
sumak seni her gördüğümde soğan salatası yapmak geliyor içimden
dimi laylay nasılsınız özledim yav

geldim annem geldim akşamları eve gidince namazdı yemekdi derken bilg açmaya üşeniorum ama mesai saatleinde burdayım dün bişi yazamadım amansi nin yazdıkları çok etkiledi beni sözün bittiği yer işte .... rabbim hakkında hayırlısını versin amansi gün gelir bunlarıda unutrsun inşallah

leylekimm reyyanım pambık laylay sumak sarişim hepinizi çok öpüorum içimden geldi :eek:

bu arada miray gelmio artık ya bebek fazlasıyla meşgul edio sanırsam

ve ünlü düşünür dimim özledim bende seni boshayallersmile

teşekkürler kızlar destlekleriniz için..
herşey çok zor.. annem de geldi bugün onu üzmemek için de bişey belli etmemeye çalışıyorum ama karmakarışığım..

geldim annem geldim akşamları eve gidince namazdı yemekdi derken bilg açmaya üşeniorum ama mesai saatleinde burdayım dün bişi yazamadım amansi nin yazdıkları çok etkiledi beni sözün bittiği yer işte .... rabbim hakkında hayırlısını versin amansi gün gelir bunlarıda unutrsun inşallah

leylekimm reyyanım pambık laylay sumak sarişim hepinizi çok öpüorum içimden geldi :eek:

bu arada miray gelmio artık ya bebek fazlasıyla meşgul edio sanırsam

ve ünlü düşünür dimim özledim bende seni boshayallersmile

unutmak belki de en imkansız şey benim için bitanem.. ilk aşkını insan nasıl unutur ki? dile kolay birlikte geçirilmiş 8.5 sene..onu ilk gördüğüm zaman anladım beni nasıl sevdiğini ve yine ilk gördüğüm zaman onu anladım onu nasıl seveceğimi...
en saf halimizle,her gece iç içe geçmiş şekilde uyuyan bir biz.kollarında uyanıp,gözlerine saatlerce bakacağım bir adam vardı.dünyada tanıdığım en iyi,en kibar,en romantik,en güzel gülen daha binlerce şey ekleyebilirm, adam benim sevgilim benim kocamdı.bana rüya gibi gelen bir adam. aynı aşkla gözlerimin içine bakan o adam.şansımı düşünebiliyor musunuz ? aanrı pek az insana nasip eder bizim sevgimizi ,bizim birbirimize dokunduğumuzda hissettiğimiz şeyi.ve o adam o büyük, o uğruna bir ömür harcanan armağanı tüketti.. her şeye rağmen şanslıyDım...

güzeldi..her kadının hayatında “işte çocuğumun babası bu olmalı” dediği bir adam vardır ya işte ben şimdi o şanslı kadınlardanım yine..

neye harcadı bizi neye bedel etti sevgimizi bilmesem de ben bu adamı çok sevmiştim..

yazabileceğim o kadar çok şey olsa da ben yine susmayı tercih edicem..

amanciam geçmiş olsun
anneciğine hayırlı şifalar versin Rabbim
sadece zamana ihtiyacın var
bu kadar severken ayrılmak insana koyan en büyük şey olsa gerek
sözün bittiği yer
ama zaman ölüme bile ilaç olmuştur inşallah sana da olucak inşallah

hanımlar merhaba ben geldim fakat yine herzamanki gibi kimsecikler yok :eek:
neyse herkes iyidir umarım öpüyorum sizleri....

X