- 27 Aralık 2009
- 3.893
- 35
hanımlar merhaba ben geldim fakat yine herzamanki gibi kimsecikler yok
neyse herkes iyidir umarım öpüyorum sizleri....
hoşgeldin canım.. nbr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutmak belki de en imkansız şey benim için bitanem.. ilk aşkını insan nasıl unutur ki? dile kolay birlikte geçirilmiş 8.5 sene..onu ilk gördüğüm zaman anladım beni nasıl sevdiğini ve yine ilk gördüğüm zaman onu anladım onu nasıl seveceğimi...
en saf halimizle,her gece iç içe geçmiş şekilde uyuyan bir biz.kollarında uyanıp,gözlerine saatlerce bakacağım bir adam vardı.dünyada tanıdığım en iyi,en kibar,en romantik,en güzel gülen daha binlerce şey ekleyebilirm, adam benim sevgilim benim kocamdı.bana rüya gibi gelen bir adam. aynı aşkla gözlerimin içine bakan o adam.şansımı düşünebiliyor musunuz ? aanrı pek az insana nasip eder bizim sevgimizi ,bizim birbirimize dokunduğumuzda hissettiğimiz şeyi.ve o adam o büyük, o uğruna bir ömür harcanan armağanı tüketti.. her şeye rağmen şanslıyDım...
güzeldi..her kadının hayatında �işte çocuğumun babası bu olmalı� dediği bir adam vardır ya işte ben şimdi o şanslı kadınlardanım yine..
neye harcadı bizi neye bedel etti sevgimizi bilmesem de ben bu adamı çok sevmiştim..
yazabileceğim o kadar çok şey olsa da ben yine susmayı tercih edicem..
sarişimmm a.s.Amancia annenin iyi olmasına sevindim canım.
Sen de iyi ol lütfen Şeniz
iyi akşamlar kızlar...
hoşgeldin laylayımmmmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
pijemam hoşbuldum opuyorumnanaktanşükür kavuşturana görüşemez olduk ...
hoşgeldin canım.. nbr?