Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:
nasıl okumuşsam artık salaklığa bak :roflol:
evet yarın canım, çarşamba yada perş test yapcam gelmezse eğer.
stresden ne yapacağımı şaşırdım, bi yere gideyim diyorum yağmur yağıyor.
hastalanmıyım diyorum eve tıkıldım kaldım yaa.
dün dolapları boşalttım tekrar düzelttim.
bugünde pastaya böreğe vercem kendimi.
o rahat takılan kahveye bi haller oldu anlayacağın eyvahedigeldismile
evet kendi çapında hazırlıklara başla. kilolar gitsin tiroid düşsün, tedavini ol. sen mayısta düşünüyordun değil mi? hap kullanıyorsan mutlaka bırak 3 ay evvel eşin korunsun. bide 3 ay evvel foliğe başla. gerçi bu işler ha dediğinde olmuyormuş.
bırççççççççççççççççççççççç:):):)
Sumak nasıl kutlama yapacaksınız bugün?
Var mı bir plan?
haaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:
nasıl okumuşsam artık salaklığa bak :roflol:
evet yarın canım, çarşamba yada perş test yapcam gelmezse eğer.
stresden ne yapacağımı şaşırdım, bi yere gideyim diyorum yağmur yağıyor.
hastalanmıyım diyorum eve tıkıldım kaldım yaa.
dün dolapları boşalttım tekrar düzelttim.
bugünde pastaya böreğe vercem kendimi.
o rahat takılan kahveye bi haller oldu anlayacağın eyvahedigeldismile
ben dün aksam pasta yaptım ,
esım gece calısıyor ,sabah gledı su an uyuyor :)
burada dün günlük güneşlikti şimdi yagmur yagıyor
esım bı balık restaurantında yer ayırtmış ,söylemedı bana daha ama ben ögrendım
herseyı ona bıraktım ,akışına :)
Şeniz
aa neden boyle oldu acaba ,stres yapma sakın ,hamıle degılsen bıle bu da gecıktırır.
umutlanırsın sonra olmazsa hüsran olur..
takmamaya calıs ..
ben ne zamandır gırmıyorum o bekleme topiklerıne hemen kendımde bleırtı aramaya claısıyorum.
su an kasıklarım agrıyor mesela daha 10 gun var , bıraz önce o topiği okudum dıye
ınsallah tutar ,bu sefer ıkı gun arayla yapamadık bı de ,bazen arka arkaya denk gldı fılan.
kısmet artık ,umudumu kaybettım zatı
ama senden umutluyum ben ,test yapsan sımdı cıkmaz mı
valla kırmızı noktaya alıştık artık biz sumakla.Kızlar bebek yapıcaz stresiyle girmeyin ilişkiye.
Tadını çıkarın nasılsa olur yerimseniben
Araştımalara göre orgazm sonrası oluşan bebekler daha çok erkek, annenin zevk almadığı ilişkilerde de kız oluyormuş.
Ne kadar doğru bilemiyorum tabii.
Kırmızı noktalı oldu azıcık kusura bakmayın. sempatiksalakcinni
Kızlar bebek yapıcaz stresiyle girmeyin ilişkiye.
Tadını çıkarın nasılsa olur yerimseniben
Araştımalara göre orgazm sonrası oluşan bebekler daha çok erkek, annenin zevk almadığı ilişkilerde de kız oluyormuş.
Ne kadar doğru bilemiyorum tabii.
Kırmızı noktalı oldu azıcık kusura bakmayın. sempatiksalakcinni
şimdi sana ne süprizler geliyodur romantik kocandan.
ben ne zaman görürüm acaba öyle şeyler Allah bilir...
akşam bende balık kızartcam heheh:)
pastan yaş pasta mı, ben pandispanyayı tutturamıyorum yaa, sen nasıl yapıyorsun.
pasta tabanı almak zorunda kalıyorum hep, bari bende yapayım zaman geçsin.
gebelik topiclerine gelincebazıları çok kafa kızlar, biçok şey öğrendim ordan amaa
bazı tipler var klava:
kızzlaar yaa benim adetime 2 hafta var ama şuram ağrıyo buram ağrıyo sizce ne olabilir yazıyor, birinin hamilesindir demesini bekliyor.
defalarca uyardım yaa sinirlenince sert de konuşuyorum, yok görmezden geliyorlar.
birbirinize kötülük ediyosunuz, benim gibi belirtisi olmayan bunalıma giriyo diyorum ayynen devam ediyorlar yaaaaaa
bikaç kişiye dikkat ettim bi ton belirtisi vardı hamile çıkmadılar.
diyeceğim bu ay adet olursam bi daha takip etmeyeceğim bu ilk ve sondu.
planladığım rahatlığı elde edemedim bu ay.
bakalım ne olacak, nasip kısmet.
eğer olmazsa boşver kpss ye denk gelmeyecek en azından diye teselli vercem kendime :)
ee sımdı benım zevk almamam mı gerekıyor
yumurtlama gunlerımde acıdan baskıdan baska bırsey duymadıgım ıcın belkı sansım yüksektır aklinialirimsmile
valla kırmızı noktaya alıştık artık biz sumakla.
bi gurbet ablamız var topiğin sahibi, gebelik için en uygun pozisyonu anlatmaya çalışıyordu, baktı kimse anlamıyor, gitti pozisyonun resmini koydu.
orda ben koptum zaten :roflol:
evet öyleymiş ama ben bikaç hafta aman yastık koyayım bekleyeyim falan derken bunu yaşayamadım.
yumurtlama günleri bitince normal yaşamıma döndüm:)
paramız yok bu bırsey alma yapma dedım bı de bir işi var esımın ,kafasına cok takıyor lütfen bunu da takma fılan dedım yoksa düşünür en guzelını yapmak için..
ama bakalım ne kadar dınleyecek ,dün degıl ondan öncekı gun çiçek alıp gelmişti ..
esti herhalde bu sefer cicek almasa barı kaydirigubbakcemile3
ben pandısanyasını kendım yapıyorum ,sevmıyorum pastabanları..
genelde esım rulo pastayı cok sevdıgı ıcın rulo yapıyordum pastalarımı ama farketmez pandısanyası sanırım..
3 ymurta
3 fıncan seker
3 fıncan un
bı kabartma tozu
bı pakette vanilin
varsa evde yarım fıncan süt ..
bu kadar yag fılan yok anlıyacagın..
bu sefer ben pastanın tabanını ,bıskuvı ıle yaptım ,chessekek altı gibi ..
daha süslemedım sonra süsülicem sevglılı kocam meyvelı pastaları sever ,erken süsleyınce meyveler kararıyor ,sekere de batırıyorum olmuyor ,jöle de ben sevmıyorum :)
oyle ay ne cok anlattım bilmiyorumkismile
ya bı de orada bı kac tıp var sureklı yazıyorlar bleırtılerı bı de yetmezmış gıbı topik acıyorlar akannehir
gıtmıyorum cok arada yazıp cıkıyorum okuyunca etkılenıyorum :sinifsinif:
gurbet güzeli diye biri var, 35 yaşında ve 4. çocuk için uğraşıyor. dünya tatlısı birisi. çok kafa yaa :) dimi ve leylek olsa otur onları izle koparsın yani. yok ilişki boyu değil canım son hamlede :kedi:kaydirigubbakcemile3 Kimmiş gurbet abla merak ettim kaydirigubbakcemile3
Tam Dimi ve Leylek e göreymiş aslında.
Yastığı ilişkiden sonra koyup biraz beklesen yeter.
Öncesinde gerek olmaz sanırım bilmiyorumkismile
sen öööyle yatcan sumakcım.Kız istiyorsan zevk almayacaksın demektir kaydirigubbakcemile3
en az 1 saat, yumurtlama günlerinde 1,5 saat bekledim. sonra beklemeyi bıraktım. abartmışmıyım ya ama hep öyle bekleyin demişler :uhm:Kahve ne kadar bekliyorsun sen merak ettim:))
Televizyon izleyecek kadar beklemeye gerek yok.
5 bilemedin 10 dakika bekle yeter:))