Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..
selamün aleyküm gece kuşları naber ben kayınvalidemleri yolladım sabah da annem de kahvaltıdaydık akşama kayınvalidemler bende yemekte çok yoruldum:bbo: ve bu hafta hep böyle yoğun
leylek valla bende aynı ,yarın yanı bugun evlılık yıldönüümüz ,esım su an ıste sabah gelecek bende oyalanıyorum o gleınce ben kalkmıyım da beraber uyuyalım dıye :)
ayy sumağım en güzel günleriniz bekle tabi haa bu arada turuncu odanı geçen yeni gördüm yorum yazıcaktım acil çıkmam gerekti çok tatlı ya hele de işin içinde el emeği var ne güzel bir anı Allah huzurunuzu bozmasın
ayy ben yatıyorum kızlar acık dinlenem yarın yoğun bi gün hepinizi yanaklarınızdan baaaarrçç diyerekden öpüyorum dimiiiiiiii metin ol bacım kalbimiz seninle yerleşebilirsin:gitme:
Sumak Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Birlikte nice mutlu, huzurlu, çocuklu yıllar geçirirsiniz inşallah... Bir sonraki yıl dönümünüzü bebeğinizle kutlamanızı diliyorum.