- 26 Ocak 2009
- 1.894
- 1
valla hamaratlık mıdır bilmem ama temizliğin devamını yaptım,çamaşır ser kuruyanları al,mutfaktı ,etrafı toparlamaktı derken baya bir iş olduoo neler yaptın hamarat hatun :))
seninkisi tembellik değil canımcım hamilelik:)):lepi:Reyyanım sana sürtünsem de o hamaratlık bana da biraz bulaşsa.
Çok tembelim yahu :kedi: bayanssulusmile
hoşgeldiiinselam kızlar ...dimi taşınıyosun demek çabuk gel tekrardan)
ben de bu saat oldu yeni oturuyorum, konyadaydım evime geldim...geldiğimden
beri temizlik işleri bitemedi ben bittim...
bende kardeşime evi temizlettim eski kocama yemek yaptırttım çamaşır yıkattım :)
şimdide çalışıyorum ://
evet canım buldum sonunda uyan bir avatar:))sağol reyyancım evet bende bugünlük bıraktım işleri...biraz kafamı dağıtayım dedim
sen nasılsın görüşmeyeli avatarın çok güzelmiş kocaman aile maşallah.
hiç sorma yarın nöbet de var üstelik....yemek zor biraz ,hamile amansi nin canı çeker söylemeyeyim :)bu arada sana da kolay gelsin işleri yapmışsın şimdi sıra yemekdeymiş.yarın okul var bir de senin
hafta sonları yoğun geçiyor tabi
senin işin iyiymiş bacım:))bende kardeşime evi temizlettim eski kocama yemek yaptırttım çamaşır yıkattım :)
şimdide çalışıyorum ://
evet canım buldum sonunda uyan bir avatar:))
hiç sorma yarın nöbet de var üstelik....yemek zor biraz ,hamile amansi nin canı çeker söylemeyeyim :)
hadi ya nöbet var demek Allah kolaylık versin canım...bence de söyleme
topimizde hamilemiz çok hamile adaylarımız da var kahve,sumak :))
hiç sorma yarın nöbet de var üstelik....yemek zor biraz ,hamile amansi nin canı çeker söylemeyeyim :)
hadi ya nöbet var demek Allah kolaylık versin canım...bence de söyleme
topimizde hamilemiz çok hamile adaylarımız da var kahve,sumak :))
inşallah inşallah Rabbim isteyen herkesi evlatlarla donatsın inşallah
hayırlı evlatlarla tabiii
süpersin tatlım kaydirigubbakcemile5 camları da sildirseydinyapsın
tabiki de o çocukları sen taşıyorsun o da sana yardım etmeli seni üzmesin artık
senin işin iyiymiş bacım:))
afiyet olsun amancia tabi minikleredea.s
hayatından çıkmasına az kaldı demek ...ya bu konular çok hassas bana diycek bir şey
düşmez ateş düştüğü yeri yakıyor diyceğim tek şu var senin için en iyisi neyse o olsun canım.
pijemaa burda mısın canım