- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fena değil işte. I'm bored.buradayım kuzum nasılsın
ne dersi laylayım?selam millet
pazarları zaten sevemedim bir türlü...havada sıkıcı ve benim ders çalışmam gerek mirmirmirmir
Efe napıyo dimiş ?
efe ne yapsın küçük kardeşine nasıl eziyet ederim planları yapıyo
her saniye canını acıtmak için bişi yapıyo
ama biride götürmek istese kıyametler kopuyo
yolda biraz benle enis geride kalsak (babasıyla o önden yürüyo)
bize bi kızıyo niye geride kalıyyosunuz diye
işte böyle geçiyo günlerimiz
(of ben nası taşınacam yaa ne korkunç bişi
şuan oturduğum evde kendimin eğer burda kalsaydık doğalgaz inşaatı olacak bizim evin planından dolayı borular her tarafı delecekti büyük bi inşaat çıkacaktı birazda ondan kaçıyorum aslında)
göbeğimde laptop taşıyamıyorum oturmak zorunda kalıyorum belim ağrıyo dimim :)amnci nerelerdesin daha çok gel
hastaneden çıktığında yazabilirdi aaayy sağolun kızlar sağolun
artık kırmızılı sekisli bi hatun oldum benzemuszemus
amancia yani ne diyim doğuma gidene ayakkabı mı giydiriyolar nanbilmiyorumkismile
yani dimi karısı bundan böyle benle konuşmadan önce sekreterime başvurman lazım
eğer müsaitsem senle yazışırım artıkın:smiley-cool:
yok canım nerdee ben edepli bi hatunum ama bu kart senin eline bi geçse neler olur tahmin bilem edemiyorumohaoldumsmile
bu arada yani bulduğun isimlere de asta oldum yani
garibim picemam don paçadan sonra uğramaz oldu artık:icecream:
sağol yavrukuşum olumunekankayizsmile çeyize gidecek yine sağlık olsun
amin inşallah canım benim
benimmm meleğimmm gelmişşşş canımın içi benim ismide yazmayı unutma yaaaaa bak söz vermiştin unutma heeeee sempatiksalakcinni
alkisalkisalkis ask olsun idolüm ya olurmu öle sey kimseyi bulamıom ki napim
hamd olsun iyiyiz canım benm barçlıyorum bende seni boshayallersmile
sorma bacım ya ilaç mübarek :hulya:
kızlarrrr iğne oyası tülbent kenarı yapıorum yeni yeni bitince çekicem resmini size :hulya:
ne dersi laylayım?
canım yaa hem seviyor hem dövüyor yani kaydirigubbakcemile3
sizin orda nakliyat şirketleri yok mu? ben taşınırken sadece koli hazırladım. mutfak ve yatak odası, çekmecelerin dolapların içlerini. adamlar 10 kişi bi geldi, neye uğradığımı şaşırdım. o kadar hızlı ve özenlilerdi ki, eski evden taşınma ve yeni eve yerşelme 5 saat sürdü. marangozları da vardı,tesisatçıları da. biz hiçbişeye karışmadık, çok rahattı.
selam amancia nasıl gidiyor hamilelik tehlikeyi atlattın umarım çok dikkat et kendine