Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

hoşbulduk pambığım inşallah döner bi gün napalım kısmet
sumak çiğ köfte zaten şişiren bişey yani başka yemek kaldırmaz
ama önden hafif bi çorba bence de iyi fikir
fazlasına gerek yok bence
zaten salata falan başka da bişey yenmezki
ay canım çekti be körülmayasıca sorucak bişe kalmadı sanki yaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

erkelı de yabancı degıller ,aıleden ..mılföyden bırsey yapayım dedım ama kalır mı kı .

corba yapayım dımı yenır ,eşim hala yenmez dıyor zaten 8 de gelecekler ,ben yapana kadar kaç olacak saat dıyor.

salata olarak mı yapmayayım dıyorum ,
lımonlu marul bır yerde ,dometes salatalık dılımlenmıs olarak baska yerde sumaklı sogan baska yerde tursu baska yerde olsun..
bı de yogurtlu patates olucak ..
bı de tatlı ..

ay benımde canım ıstedı ıyımı ya
leylek yapta yıyelım :)

yavrularım gelın sızde aklinialirimsmile
esım cok güzel yapar valla opuyorumnanaktan

ben corbadan yana degılım ,benım fıkrım tabı..evlıler daha ıyı anlar:)
asagıda yazdıgın sekıl cok guzel bence,artık corbamı mılfoymu pogacamı sen bılırsın:)

lımonlu marul bır yerde ,dometes salatalık dılımlenmıs olarak baska yerde sumaklı sogan baska yerde tursu baska yerde olsun..
bı de yogurtlu patates olucak ..
bı de tatlı

evet corba yapmayım ..

tatlıydı ,kuruyemişti ,meyveydı derken cok olur..yıne yorucu olacak benım ıcıııııın :))

bencede sumak bu menü guzel ,zaten 8kadar aksam yemegı yenmıs olur,bıde kofte olana kadar ohooo:)corbayı gec:)
ya mısafr her zaman ıcın yorucu oluyo,sımdıdıen kolay gelsın allah yardım etsın sana bıtanem,cok guzel gcesın gecenız

ınsallah cınm .. ben de ne zamandır yenı aldıgım ayakkabıyı eklıcektım tee bayramdan önce hla yüklicem sempatiksalakcinni

ya sumak bunlar yemekten sonra mı geliyo
eğer akşam yemeği olarak geleceklerse çorba yap
yok çayla olucaksa bence de milföy falan yap
ama yemekse eğer benim de salatadan kastım buydu
yeşillik soğan falan yani

kızlar acık erken ayrılcam bugün
gece gene gelirim
kocem sizi kıskandı
selam söylüyo:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…