Allah kolaylık versin canım ya
netten de zor olur seçmek canlısını görmek daha güzel tabi ama napıcaksın çare yok
babasıyla durumlar nedir
napıyo arıyomu sürekli
pamuk arkadaşına yazıklar olsun bence bu kişiyle arkadaşlığını kes
benim bi arkadaşımda böle evli bi erkeğe yeşillendi hemen arkadaşlığımı bitirdim yaklaşık 6-7 senelik bi arkadaşımdı ama umrumda bile olmadı çok sinirlendim çünkü
slmlar hepinize hayırlı cumalar, sensiz olmaz deyince aklınıza kim geliyorsa rabbim onsuz bırakmasın inşaallah hayırlı geçimler versin cümlemize hayırlı evlatlar versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallahhhh aminnnnnn :Saruboceq:
pathem bencede doğru yapmıssın tepkini göster sakın yumusama bugün o kadına ise yarın bize yazık günah tamm direk kadına yüklenmiş gibi olmayayım ama cesaretlenmesin yaptığının ii bişi olduğunu düşünmesin
pamuk sen zaten yeterince uyarmışsın onları kendisini de kardeşini de..
uyardığın halde görüşmeye devam ediyor yani sen engel olamazsın.
artık tüm irtibatını kopar, olay bi düğümlenir kabak başına patlar bak.
bu olayı tek bilen sen misin peki?
kadının kadına ettiğine bakın, gerçi adam da çok şerefli değilmişklava:
AAA bi kerem herkese aynı anda mesaj atamıyorum malum 600 sn de bir atılıyo özel mesaj
bu yüzden atabildiklerime attım
online olanlara sonra sayfa çoğalınca zaten görürler dedim
bak gördünüz işte ya:tomato:
pambık o arkadaş kaşınmış
uzak dur bence de diğer arkadaşlara katılıyoruma.s
reyyanım oyy geçmiş olsun ya hayırdır nesi var bebikin:sm_confused:
miray kesin doğurdu haberlerini bekliyoruz artık:Saruboceq:
amancia ben üzülüyorum gerçekten sana bu yaşta çok büyük bi sınavla karşılaştın canım ya
Rabbim yar ve yardımcın olsun
hep diyorum Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin sana:Saruboceq:
dimiii naptın annenle hiç annatmadın
sağolun kızlarcımReyhan geçmiş olsun nesi vardı
geçmiş olsun reyyancım iyiyim bende noolsun işte...merhaba can dostlarım leylekim,dimim,pamukum,kahvem,pijemam,sarissam,sumakım,laylayım,amansim
sizi özledim,inşallah iyisinizdir,benim bebem rahatsızdı onunla uğraştım ama ne rahatsızlık öldürdü beni,yapışık gezdik resmen,tuvalete göndermedi yaa
miraycımdan nehaber acaba?
sevgiyle kalın dostlarım