Yatak Odası Dekorasyonu bu da benım yatak odam

harika bir model. çok beğeniyorum. güle güle kullanın.

güle güle kullanın beyaz yatak odalarında çok şık duruyo

teskkur ederım
çok uyguna almışşın hayırlı olsun dağrucan mobilya istanbuldamı

yok canım izmirde her semtte var hemen hemen ama istanbulda yok dıe bılıyorum..

Çok güzel canım güle güle kullan. Ben de bunun gardrobunu nette çok beğenmiştim.
teskkr ederım cok hosuma gitti komidinleri falan.. beyz istiyordum hersey allah nasıp ederse evim bembeyaz olucak

cok güzelmiss, Allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah, benim de favorim beyaz :) Bobomobilynain yuvarlak yatagi var cok süper bisey :)

cok güzelmiss, Allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah, benim de favorim beyaz :) Bobomobilynain yuvarlak yatagi var cok süper bisey :)

amın teskkur ederım .. bobo mobilyaya baktım harıka ama mobılyacı bana yuvarlak yatagın pek kullanıslı olmuyacagını sölemıstı birde bizim boyumuz sırıkkta biraz

Hayırlı olsun.
Ben de doğrucandan almayı düşünüyorum ama kafamız çok karışık. Alsak kaliteli midir, bir sorun çıktığında servis olayı nasıl diye düşünüyoruz.

mağazaya gittik inceledik. Görünümü çok hoş mobilyaların. Satıcı adam çok övüyor haliyle ama satana kadar mı bu ilgi bilemiyoruz.
İnternette olumsuz yorumları okuyunca düşünüyoruz tekrar ama...
Bir de çeyizimiz için alacaz. Sorun olduğunda işimizi gücümüzü bırakıp uğraşmak zor.
200tl lik telefonu servise gönderip değiştirmek için çok uğraştım o yüzden arızalı ürünlerden, servislerden çok korkuyorum

izmirin bir kac yerınde dogrucan mobilya var sanırım hepsının kalıtesı aynıdır ben ciğlidekinden aldım ve aldıgımız yerde eskıden enıstemız calısyordu kendısı kac yıllık mobilyacı bizde mobilyada anlamadıgımız için enısteyle bakmaya gittikiyisini alalım die. ama bazı modellere baktıgımız zaman onu alma o ii değil die benı yonlendirdi aldıgım mobılyanın kalıteli oldugunu söledı bizde ona nazaran aldık yoksa biz anlamayız mobilyadan hatta su yesilovadakı doğrucandan da dayımlar uzun yıllardır alıs verıs yapıyorlar hiçte bir sıkayet duymadım hatta dogrucan dan vazgecmezler ama tabiki herkesın kendı dusuncesı ve zevki..biz zaten biresyler almaya giderken yanımızda hep bilen birini göturduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…