Söz Kesimi bu da benim tepsim ve söz elbisem olacak nasipse ;)

söz tepsinide elbisenide çok beğendim elbisen sade ve güzel mutluluklar dilerim inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz

Kızlarrrrr bugün elbisem geldi çok beğendim çok beğendim :))
Yalnız bişey sorucam totiş benim brz belirgin olduğundan iç çamaşır çizgisi belli etmiycek şekilde ne yapabilirm kamuflaj lazım bana da :)

Tepsi çok güzelmiş. Güle güle kullan.

Dikişsiz çamaşır giysen iyi olur. Jüpon da olur ama bu sıcakta rahatsız edebilir.

söz gününden

Eklentiler

• $hgjgh.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_0199.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 95
ilk tebrik benden gelsin cnm tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm tek kelimeyle süper olmuşsun elbisen saçların çok yakışmış bayıldım maşallah

buyrun buyrunnnn

Eklentiler

• $IMG_0203.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 115
  • $185054_10150976663067558_607102207_n.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 121
Canım çok güzel olmuşsun tebrik ederim
elbisen de üzerinde çok güzel durmuş bayıldım

maşallah maşallah çok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın
elbisene bayıldım canım ya rengine detayına bittiiimm...
acabaaa nerden aldığını sorsam? :97::97:

maşallah maşallah çok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın
elbisene bayıldım canım ya rengine detayına bittiiimm...
acabaaa nerden aldığını sorsam? :97::97:

canım çok teşekkür ederim yorumlarına valla nazar değdi kaynanam bana bakarken kahvesini üstüne boca etti ben ilk başta kendim döktüm sandım moral,m çökmüştü ama kendisi yapmış alahtan çok sıcak değildi kahveler
Elbisemi ilk burda paylaştığımda pek beğenilmemişti çok üzülmüştüm ama içime çok sindi trendyol dan sipariş vermiştim canım 45 liraya

valla bakılmıcak gbi değilsn ama canım çok şık ve zarif olmuşsun bayıldım sana. umarım şu elbiseye ben de denk gelirim oldukça fazla beğendimm. Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım..

çok çok çoook beğendim allah tamamına erdirsin inşallah hep böyle yüzünüz güler..ilk başta elbiseyi beğenmedm ben çünkü mankende hiç güzel durmamış ama sana çokk yakışmış benimde 1 ay içinde söz nişan bir olucak tepsiye bayıldım gittigidiyordan da buldm ama çok küçük demişsin bende elinizde tutarken farkettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…