• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi bu da benim tepsim ve söz elbisem olacak nasipse ;)

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
$GULLU-GUVERCINLI-INCI-ILE-SUSLENMIS-NISAN-TEPSI__58047128_0.jpg $sözzz.jpg
kızlar nasipse söz tepsim ve istemeye geldiklerinde giydiğim kıyafet bu olacak, yorumlarınızı bekliyorum..

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) Tepsin çok şeker ya bayıldımm :) Amaaa elbiseni açık söyliyim begenmedim daha hoş modeller bulabilirsin :) yani fazla günlük olmuş güne giderken falan giyilir ya öyle meselaa:37:

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) Tepsin çok şeker ya bayıldımm :) Amaaa elbiseni açık söyliyim begenmedim daha hoş modeller bulabilirsin :) yani fazla günlük olmuş güne giderken falan giyilir ya öyle meselaa:37:
tşk ederim yorumlarınız için , ne bileyim sade bir model olsun istedim,nişan değil henüz çünkü isteme olacak o kadar, kız güne giderken ben hiç böyle bir elbise giymedim valla :9:

Kızlar bir de bişey sorucam sizlere, söz şekerini biz mi alıcaz, yoksa sözlüme mi söyliyeyim, bir de hediyelik kime ne vercem ben sözde kafam çorba valla :) yaklaşık 20 kişi falan olacağız..

tşk ederim yorumlarınız için , ne bileyim sade bir model olsun istedim,nişan değil henüz çünkü isteme olacak o kadar, kız güne giderken ben hiç böyle bir elbise giymedim valla :9:

Lafın gelişi söylmeiştim onu ben hani çok günlük gibilerinden :9:

leylass
Kızlar bir de bişey sorucam sizlere, söz şekerini biz mi alıcaz, yoksa sözlüme mi söyliyeyim, bir de hediyelik kime ne vercem ben sözde kafam çorba valla :) yaklaşık 20 kişi falan olacağız..​

Söz şekeri dedigin çikolatamı ? Çikolataysa gelirken onlar getirrler canım gümüş kase içerisinde

:nazar: çok şık bir tepsi cnm hayırlı olsun tepsiyi beğendim fakat daha başka modellere bak elbise pek içime sinmedi sade güzel bir model ama daha güzelleri yakışır sana ne bilim çok sevindim :46: bugünleride gördük Tanrı gülen yüzünü hiç soldurmasın mutluluğunu hep daim etsin cnm sen herşeyin en güzeline layıksın :16: :nazar:

:nazar: çok şık bir tepsi cnm hayırlı olsun tepsiyi beğendim fakat daha başka modellere bak elbise pek içime sinmedi sade güzel bir model ama daha güzelleri yakışır sana ne bilim çok sevindim :46: bugünleride gördük Tanrı gülen yüzünü hiç soldurmasın mutluluğunu hep daim etsin cnm sen herşeyin en güzeline layıksın :16: :nazar:

cnm elbise elime ulaşşın muhtemelen pzt elimde olck bi deneyim bakayım içime sinmezse ztn yeni bakcam :) abartı olsun istemiyorum bakalım :34:

bu renkse sana yakışıcağına eminim saçlarda sarı çok tatlı olursun sade şık bir elbise giymeden olmaz giy ona göre karar ver saçlarına karar verdin mi modeline vermediysen kalın maşa yarım toplat elbisende hareket var çünkü yakışır :49:

bu renkse sana yakışıcağına eminim saçlarda sarı çok tatlı olursun sade şık bir elbise giymeden olmaz giy ona göre karar ver saçlarına karar verdin mi modeline vermediysen kalın maşa yarım toplat elbisende hareket var çünkü yakışır :49:

saçlar artık sarı değilllllllllllll:1:
modele henüz karar vermedim bakalım;)

Eklentiler

• $205349_351028664962257_495232924_n.jpg
    $205349_351028664962257_495232924_n.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 80
baaa yıllll dımmmm çok tatlı olmuşun cnm artık düğüne sarı yaparsın ama buda çok yakışmış kumral tonları çok güzelsin fıstık :52: :nazar:

tepsi çok güzel :) eğer vucudun da böyle zayıfsa bu elbise sade ve çok şık duracak:) ALLAH tamamına erdirsin :)

tepsiyi ben de beğendim fakat resimde göründüğü gibi büyük gelmedi malesef :( ama yine de çok güzel:21:
cnm yukarıda siyah elbiseli olan benim , kuru kemik olmasam da fit olduğumu söyleyebilirim :) pazartesi elimde olucak elbise umarım istediğim gibiolur ;)

Back