Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim yorumlarınız için , ne bileyim sade bir model olsun istedim,nişan değil henüz çünkü isteme olacak o kadar, kız güne giderken ben hiç böyle bir elbise giymedim vallaCanım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) Tepsin çok şeker ya bayıldımm :) Amaaa elbiseni açık söyliyim begenmedim daha hoş modeller bulabilirsin :) yani fazla günlük olmuş güne giderken falan giyilir ya öyle meselaa
tşk ederim yorumlarınız için , ne bileyim sade bir model olsun istedim,nişan değil henüz çünkü isteme olacak o kadar, kız güne giderken ben hiç böyle bir elbise giymedim valla
leylassKızlar bir de bişey sorucam sizlere, söz şekerini biz mi alıcaz, yoksa sözlüme mi söyliyeyim, bir de hediyelik kime ne vercem ben sözde kafam çorba valla :) yaklaşık 20 kişi falan olacağız..
çok şık bir tepsi cnm hayırlı olsun tepsiyi beğendim fakat daha başka modellere bak elbise pek içime sinmedi sade güzel bir model ama daha güzelleri yakışır sana ne bilim çok sevindim bugünleride gördük Tanrı gülen yüzünü hiç soldurmasın mutluluğunu hep daim etsin cnm sen herşeyin en güzeline layıksın
bu renkse sana yakışıcağına eminim saçlarda sarı çok tatlı olursun sade şık bir elbise giymeden olmaz giy ona göre karar ver saçlarına karar verdin mi modeline vermediysen kalın maşa yarım toplat elbisende hareket var çünkü yakışır
baaa yıllll dımmmm çok tatlı olmuşun cnm artık düğüne sarı yaparsın ama buda çok yakışmış kumral tonları çok güzelsin fıstık
tepsi çok güzel :) eğer vucudun da böyle zayıfsa bu elbise sade ve çok şık duracak:) ALLAH tamamına erdirsin :)