Bu da benim salonum...

Cnm bir eleştiri yapsam kızmassın dimi? evin çok güzel çok hoş ama o kitaplıktaki ansiklopedi gibi kitaplar çok demode duruyo. Sanırırm dini kitaplar ama bu tarz görünen kitaplar çok eskide kaldı. Daha modern bir kitaplık alırsan olur bence

estagfrllah tatlım neden kızayım? üst raftakileri diyorsun sanırım canım onlar eşimin arapça kitapları, içerisinde hadis kitapları mektubat Kuran-ı Kerim falan da var... alt raflarda ise her telden kitap var. ben de tam tersi ciltli kitaplara bayılıyordum salona özellikle onları yakıştırıyordum kitaplıktaki kitaplar değişebilir elbette zira evde binlerce kitap var çalışma odamız ful kütüphane
daha modern bir kitaplık demişsin en son kitaplar açısından mı yoksa kitaplığı da mı değişmemi önerdin?

Kitaplık için demiştim. Eğer kitap tarzı olarak öyle cilt ilt kiştaplar ise zaten yapacak bi şey yok , benim salonumda da kitaplık var ama bu klasik kitaplıklardan değilde daha modern şekilli olanlardan. Z şeklinde mesela öyle anlatayım.

anladım canım teşekkür ederim, o kitaplığı evlenirken çok ucuza almıştık zaten alelacele hatta salon değildi yeri çalışma odasındaydı fakat kendi evimize taşınınca çalışma odamıza sığmayan bu gördüğün tekini salona aldık mecburen, zamanla o bölüme yeni bir kitaplık alabilir veya özel yaptırabiliriz.

Arkadaşlar ilk sayfaya da eklediğim gibi ikea sandalyenin bulunduğu köşeye lambader alacağım nasıl birşey yakışır odama tavsiyelerinizi bekliyorum, ikeadan bakıyordum fakat kararsızım, ayrıca o sandalyenin yanındaki duvara nasıl bir dekorasyon uygulamalıyım? ikeadan şu rafı düşünmüştüm esasında ama emin değilim raflara kitap sığar mı?
yoksa raf alanı daraltır mı tablo vs ile mi boşluğu doldurmalıyım?

sade, şık, renkler çok rahatlatıcı, güzel olmuş salonunuz güle güle oturun

canım arkadaşların dediklerine katılıyorum. bir de kitaplığı koyabileceğin başka bir o da varsa daha sade durur küçük bir salon çünkü. güle güle otur inşallah

canım arkadaşların dediklerine katılıyorum. bir de kitaplığı koyabileceğin başka bir o da varsa daha sade durur küçük bir salon çünkü. güle güle otur inşallah
çok teşekkür ederim canım, binlerce kitabımız olduğu için hemen her odada kitaplık var yani olmak zorunda seviyoruz bi de daha güzelleri senin olsun tatlım inş.

model çok tanıdık oradan bildim.

lambader oradaçok sıkışık durmamış mı ? kitaplığın oraya alsan nasıl durur ?

(panoramik fotoğraf yüklenebilse siteye daha ne görünür herşey aslında..)

yok tatlım sıkışık değil aslında daha koltuk ile kenarında bi ton da boşuk var.
zaten odanın çok karanlık kalan ışık almayan bölümü orası, başka yere koymak mantıksız olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…