Bu da benim salonum...

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce pek çok konu açmıştım salonumla ilgili, bir kaç hususta danışmıştım sizlere.
En çok salonumun yerleşimi noktasında uyarı almıştım.
Bahar temizliği esnasında tekrar yer değişiklikleri yaptım ve bu vesileyle salonumu en son haliyle bir kez daha paylaşmak istedim.
Buyrun efendim belli bir tarzı olmayan mütevazi ve minik salonuma...
Eksik ve kusurlu gördüğünüz noktaları paylaşırsanız çok sevinirim...
Ayrıca ikea sandalye ile 2li koltuk arasına bir yer lambası/lambader almayı düşünüyoruz nasıl birşey olabilir, yardımcı olabilir misiniz, metalden tam modern görünümlü birşey istemiyorum, dikkat ederseniz modern salonuma minik country dokunuşlar ekleyerek yumuşatmaya çalıştım iki tarzda da sırıtmayacak bir lambader olmalı, önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Canım dipte bi dar alan var oraya masa sigiyorsa orda daha hoş olur gibi birde tekli koltukları nı camın önünde dene.buyuk kanepenide ikili koltukla yerini degistirsen nasıl olur acaba belki konsolun onude açılmış olur Kitaplığı nı şimdiki yemek masası nın oraya da koyabilirsin

öncelikle teşekkür ederim canım fakat o dar alan masa için küçük kalıyor orda petek de var dikkat edersen masayı oraya koymaya kalksam masa balkon kapı önüne kadar dayanır orası balkona geçiş alanı bu arada...
diğer anlattıklarını tam anlayamadım tatlım tekli koltuğum bi tane var zaten diğeri ıkea sandalye...3lü kanepe ikili koltuğun yerine sığmıyor zaten ki sen bi de oraya masayı koy demişsin orası küçük bi alan tatlım o kadar uzun değil ki...

Güle güle otur cnmmm
oda benim salonum gibi ufak oldugu icin sıkışık duruyor..
naturel renk kahvedir kahve tonlarindan krem, kahve, bej evleri seviyorum naparsan yap bogmuyor toprak rengi hem goz yorucu degil hemde rahatlatio
maviyi cok sevioruum hende odana yakisicagini dusunuyorum aksesuarlarini mavi kullanaabilirsin bnce canim
halını degistirmeyi dusunuyordun
hala istiyorsan mavi cok yakisir cnm mutlulukla otur bi omur boyu ins cnm

çok teşekkür ederim tatlım, halıyı değişmekten vazgeçtim çünkü halım yıkamadan pırıl pırıl geldi bütün ton farkları gitmiş demek bi önceki halı yıkamacının hatasıymış...
ben de pırıl pırıl halım varken yenisini almak istemedim benimki de %100 akrilikmiş sadece ilmek sayısı az 600 lerde...
saray imge harikaydı gerçekten ama nasip değilmiş

Iyi cnm bosuna masraf yapmis olmazsin hemde sevindim gule gule otur cok rahat gorunuyor koltuklarin bu arada demeden edemicem haha

bu odaya ancak köşe takımı ve minik tv ünitesi yaşıkırmış neyse oda da fazla eşya var o ikea koltuk kitaplık onları kaldırırsan kitaplıgın oldugu yere masanı koy masanın yerine 3 lü koltuk yani oturum şeklini U yapmazsan böyle tren gözükür.Birde tülün çok yoğun desenli. Ev kiraysa idare et benimde odalarım çok küçük malesef

teşekkür ederim tatlım tülü ilerde değişcem inş. ev kendi evim fakat buraya evlenmedim, kiraya evlenmiştim ve salon geniş kullanışlı idi, buraya gelince sırıttı tabi mobilyalar, elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum...ikea sandalyeyi kaldıramıyorum ora eşimin keyif köşesi

bu arada koltuk bölümü sağ tarafa toplanabilir dediğin gibi lakin kapı arkası olduğu için hoş olmuyor bir de mobilyalar iri bunlarla olmuyor dediğin gibi o sağ tarafa ufak bi köşe gidebilirdi ve belki kapı öbür tarafa açılacak şekilde dğiştirilebilirdi ama şimdi mümkün değil ne yazıkki

o zaman problem etme canım dikdörtgen odanın azizligine uğramışsın elinden gelenide yapmıssın takılma

o zaman problem etme canım dikdörtgen odanın azizligine uğramışsın elinden gelenide yapmıssın takılma
aynen öyle oldu tatlıcım ilerde yıllar sonra değişirim diye düşünüyorum şimdi herşey yepyeni 3 yıllık evliyim daha sıfırdan kendi evini döşemek farklı tabi öyle olunca herşeyini yerine göre ayarlayabiliyorsun...
Gelecekte onu da yapmak nasip olur inş. bana da sana da ama senin evini hatırlıyorum çok hoştu zaten heryerin ayrıntılı fotosu yoktu ama salon çok tatlıydı...
Dediğim gibi ilerde kırık beyaz sade bir tül alıcam inş. sanırım oda küçük olduğu için fon düşünemeyeceğim

4. sayfamda ayrıntılar var canım sagol bahar temizligi yapsam bende degiştiricem evin şeklini :)

mobilyalar istikbal heralde.

masa ve konsolun arasındaki çanta, çatal kaşık bıçak çantası heralde ? o hep orada mı duruyor ?

mobilyalar istikbal heralde.

masa ve konsolun arasındaki çanta, çatal kaşık bıçak çantası heralde ? o hep orada mı duruyor ?
tam üstüne bastın cicim evet çatal kaşık çantası, hep ordaydı ama onu ordan kaldırcam zaten inş. büfenin içini düzenleyip kaşıkları çatalları bi şekilde büfeye sığdırıp atıcam o mübareği
mobilyalar istikbal doğrudur bravo nasıl da biliverdiniz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…