Bu da benim salonum...

panoramik nasıl oluyor canım

c-p oldu biraz ama açıklama şöyle Panorama fotoğraf bir görselin gözle görünen vede kadraja sığdıramadığımız kısmının digital fotoğraf makinesi ile parça parça çekilip çeşitli programlar yardımı ile birleştirip Panoramik Çekimsayesinde geniş açılı zengin içerikli fotoğraf şeklinde oluşmasıdır.

salonun fotoğrafını 360 derece olarak bir fotoğrafa sığdırabiliyorsun.

Kitaplık gözümden kaçmadı ama çok boş doldur doldur o kitaplığı

Kitaplık gözümden kaçmadı ama çok boş doldur doldur o kitaplığı
bizim çalışma odamızın tüm duvarları kitaplıkla çevrili ve binlerce kitap var tatlım o gördüğün sadece çalışma odamıza sığmayan bir kitaplıkcık
not eşim araştırmacı yazar

Salonunuzu inceledim çok güzel. Benim koltuklarım ile aynı. Ben şekil vermekte çok zorlanıyorum. Perdelerimde sizinki gibi desenli, ama şuanda onları da değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü içeriyi çok karanlık gösteriyor, renkler birbirine girmiş durumda :) bence sizde perdeleri değiştirebilirsiniz.

öncelikle çok teşekkür ederim canım. demek koltuklarımız aynı şimdi merak ettim odanızı
şahsen ben de şekil verene kadar öldüm ama bu haliyle çok memnunum şimdi.
perde konusunda haklısınız, şimdilik ileri tarihe attım ama daha sonra sade kırık beyaz tüllerle değiştirmeyi düşünüyorum.
odamda bazı değişiklikler var yeni duvar aksesuarları falan belki son halini de koyarım.
odanızı dizayn ettiğinizde paylaşmayı düşünmez misiniz? :)

konsolu koydugunuz yere masayı alın kapı arkası aynalı konsol gelmelı teklı koltuk cıkarın yada takımımı bozmamamk adına dıpte yere koyanılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…