- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
tekrar teşekkürler...Evet gayet hoş ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar teşekkürler...Evet gayet hoş ..
panoramik nasıl oluyor canım
hmm anladım tatlım
Kitaplık gözümden kaçmadı ama çok boş doldur doldur o kitaplığıMerhaba arkadaşlar,
Daha önce pek çok konu açmıştım salonumla ilgili, bir kaç hususta danışmıştım sizlere.
En çok salonumun yerleşimi noktasında uyarı almıştım.
Bahar temizliği esnasında tekrar yer değişiklikleri yaptım ve bu vesileyle salonumu en son haliyle bir kez daha paylaşmak istedim.
Buyrun efendim belli bir tarzı olmayan mütevazi ve minik salonuma...
Eksik ve kusurlu gördüğünüz noktaları paylaşırsanız çok sevinirim...
Ayrıca ikea sandalye ile 2li koltuk arasına bir yer lambası/lambader almayı düşünüyoruz nasıl birşey olabilir, yardımcı olabilir misiniz, metalden tam modern görünümlü birşey istemiyorum, dikkat ederseniz modern salonuma minik country dokunuşlar ekleyerek yumuşatmaya çalıştım iki tarzda da sırıtmayacak bir lambader olmalı, önerilerinizi bekliyorum...
Eki Görüntüle 1511128 Eki Görüntüle 1511129 Eki Görüntüle 1511131 Eki Görüntüle 1511132 Eki Görüntüle 1511133 Eki Görüntüle 1511134 Eki Görüntüle 1511135 Eki Görüntüle 1511136 Eki Görüntüle 1511137 Eki Görüntüle 1511138 Eki Görüntüle 1511140 Eki Görüntüle 1511141
Eki Görüntüle 1517382 Eki Görüntüle 1517381
bizim çalışma odamızın tüm duvarları kitaplıkla çevrili ve binlerce kitap var tatlım o gördüğün sadece çalışma odamıza sığmayan bir kitaplıkcıkKitaplık gözümden kaçmadı ama çok boş doldur doldur o kitaplığı
Waoowww harikabizim çalışma odamızın tüm duvarları kitaplıkla çevrili ve binlerce kitap var tatlım o gördüğün sadece çalışma odamıza sığmayan bir kitaplıkcık
not eşim araştırmacı yazar
estagfrllah canım teşekkürlerWaoowww harika
Araştırmacı yazar ne oluyor benimde yaArlığa çok hevesim var inşallah hayalim gerçekleşirestagfrllah canım teşekkürler
öncelikle teşekkür ederim canım fakat o dar alan masa için küçük kalıyor orda petek de var dikkat edersen masayı oraya koymaya kalksam masa balkon kapı önüne kadar dayanır orası balkona geçiş alanı bu arada...
diğer anlattıklarını tam anlayamadım tatlım tekli koltuğum bi tane var zaten diğeri ıkea sandalye...3lü kanepe ikili koltuğun yerine sığmıyor zaten ki sen bi de oraya masayı koy demişsin orası küçük bi alan tatlım o kadar uzun değil ki...
Salonunuzu inceledim çok güzel. Benim koltuklarım ile aynı. Ben şekil vermekte çok zorlanıyorum. Perdelerimde sizinki gibi desenli, ama şuanda onları da değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü içeriyi çok karanlık gösteriyor, renkler birbirine girmiş durumda :) bence sizde perdeleri değiştirebilirsiniz.
konsolu koydugunuz yere masayı alın kapı arkası aynalı konsol gelmelı teklı koltuk cıkarın yada takımımı bozmamamk adına dıpte yere koyanılırsınızMerhaba arkadaşlar,
Daha önce pek çok konu açmıştım salonumla ilgili, bir kaç hususta danışmıştım sizlere.
En çok salonumun yerleşimi noktasında uyarı almıştım.
Bahar temizliği esnasında tekrar yer değişiklikleri yaptım ve bu vesileyle salonumu en son haliyle bir kez daha paylaşmak istedim.
Buyrun efendim belli bir tarzı olmayan mütevazi ve minik salonuma...
Eksik ve kusurlu gördüğünüz noktaları paylaşırsanız çok sevinirim...
Ayrıca ikea sandalye ile 2li koltuk arasına bir yer lambası/lambader almayı düşünüyoruz nasıl birşey olabilir, yardımcı olabilir misiniz, metalden tam modern görünümlü birşey istemiyorum, dikkat ederseniz modern salonuma minik country dokunuşlar ekleyerek yumuşatmaya çalıştım iki tarzda da sırıtmayacak bir lambader olmalı, önerilerinizi bekliyorum...
Eki Görüntüle 1511128 Eki Görüntüle 1511129 Eki Görüntüle 1511131 Eki Görüntüle 1511132 Eki Görüntüle 1511133 Eki Görüntüle 1511134 Eki Görüntüle 1511135 Eki Görüntüle 1511136 Eki Görüntüle 1511137 Eki Görüntüle 1511138 Eki Görüntüle 1511140 Eki Görüntüle 1511141
Eki Görüntüle 1517382 Eki Görüntüle 1517381
öncelikle çok teşekkür ederim canım. demek koltuklarımız aynı şimdi merak ettim odanızı
şahsen ben de şekil verene kadar öldüm ama bu haliyle çok memnunum şimdi.
perde konusunda haklısınız, şimdilik ileri tarihe attım ama daha sonra sade kırık beyaz tüllerle değiştirmeyi düşünüyorum.
odamda bazı değişiklikler var yeni duvar aksesuarları falan belki son halini de koyarım.
odanızı dizayn ettiğinizde paylaşmayı düşünmez misiniz? :)[/QU
Pek dizayn konusunda becerikli olduğum söylenemez :) ama sizin için resim çekip atabilirim, belki siz fikir verirsiniz. Yoğun çalıştığımdan pek düzenleme fırsatım olmuyor. İyi günler
çok teşekkür ederim :) daha güzelleri sizin olsun..çok hoş olmuş, iyi günlerde oturun.