Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu da benim salonum ve oturma odam taze taze buyrun:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

evet canım yaa,ben de düşünüyorum daha çok yeni olduğu için bakmadım şimdi gelenim gidenim de yok ama olunca nasıl olur bilmiyorum.en ufak bişey döküldüğünde belli oluyor.örtü düşünüyorum ama benim aklım pek ermez..nasıl bişey olur bilemiyorum

mutfağimı a koyarım inşallah biraz dağınık orası çekemeim :))
elisacım sana da teşekkür ederim daha güzeli senin olsun inşallah hayırlısıyla

Esra arkadaşım güle güle otur.oturma odanı görünce çığlık attım ister istemez.o benim misafir odam:)
misafir odan da hoş olmuş ama pembe renkli çiçek var onu kaldırırsan daha hoş durur bence, naçizane fikrim.
mutluluklar dilerim...

Bencede her ikiside çok şık duruyo bende beğendim her ikiside salona da oturma odasınada uyuyo bence Allah hayırlısıyla mutlu oturmayı nasip etrsin cnm

canım çok şık kırmızı siyah zaten iddalı ve vazgeçilmez renkler çok güzel duruyor huzur çinde oturun

çok sağolun kızlar teşekkür ederim herkese...sorulara cevap vereyim isimleri aklımda tutamıyorum kusura bakmayın.
pembe çiçek benim de çok hoşuma gitmiyor ama kayınvalidemler almış onu salon için,mecburen koydum oraya daha çok yeni olduğu için,kimsenin gönlü kalmasın sonra kaldırmayı düşünüyrum görünmeyen bir köşeye:)
markası doğtaş...fiyatını tam olarak hatırlayamıyorum baya indirim vardı,tanıdıktan da aldık sanırım peşin 1,5-2 arasında bişey vermiştik.

Esracım bende çok beğendim evini

bir arkadaş pembe renkli çiçeği kaldır demiş.bencede kaldır onu.ayy ben sanki bu evi daha önce gördüm gibi.Yoksa karıştırdım mı?

bilmiyorum kş canım yaa,baya oldu ben resim ekleyeli belki daha önce de bakmışsındır

çoook teşekkür ederim..daha iyisi isteyen herkese olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…