Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu da benim salonum ve oturma odam taze taze buyrun:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok şık canım güle güle kullan özellikle pembe koltuk çok güzel

aslında pembe değil çok canlı bir kırmızı am fotoda öyle çıkmış.çk sağolun kızlar

aslında herkes oturma odasıyla salonun renklerinin tam tersi olması gerektiğini söyledi ama ben böyle beğendim...umarım çabuk kirlenmez bi çaresine bakacağım artık koltukların da

canım hepsi çok güzel..güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah..ayrıca hepside çok şık vede uyumlu.

teşekkür ederim canım seninkiler de baktım hepsi çok şık

honestcım, özür diliyorum başka bir arkadaşın nickiyle karıştırmışım,ama eminim seninkiler de güzeldir:))

kırmızı koltuların cok güzelmiş ben özellikle onları begendim huzurlu ve mutlu günlerde kullan

hepinize çok teşeşşür ederim kızlar...kırmızıyı çok seviyorum bu takımı da çok beğenmiştim,pahalıydı alamayacağız diye baya üzülmüştüm ama tam alışveriş zamanı indirime girmiş.kader işte alıverdik öyle olunca.

sağol kardelen,sen baya ilgileniyorsun evlilik hazırlığı topiğiyle,evlilik yakın mı?

güle güle kullan mutfagıda görseydik en bayıldıgım bölüm benim :) hee bide oturma odan için polar örtü almanı öneririm cici koltukların kirlenmesin misafir geldimi kaldırırsın örtüleri ben öyle yapıyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…