Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu da benim salonum ve hemen bitişiğindeki balkonum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok şık olmuş,
salonun yapısı bizimkine benziyor, balkon salon kapısının sağ tarafında mı?
ben çok düşündükten sonra yanlış döşedim,
koltuklarımı öne yemek tarafını arka tarafa yerleştirdim,
kapının önünde masa güzel durmuş ama benim masa daha büyük nasıl olurdu bilmiyorum.

güle güle otur canım güzelmiş salonun ve balkonun çok seviyorum cam balkonları

salona girince balkon solda kalıyor cnm. ben de önce koltukları öne yerleştirmeyi düşündüm ama baktık ki daraltıyor salonu, bu şekle çevirdik

güle güle otur canım güzelmiş salonun ve balkonun çok seviyorum cam balkonları

teşekkür ederim cnm. ben de cam balkon seviyorum ama artık bizimki balkonluktan çıktı odaya dönüştü, tv de koyduk. orada geçiyor vaktimin çoğu. başka da balkonum yok, o kötü işte

salona girince balkon solda kalıyor cnm. ben de önce koltukları öne yerleştirmeyi düşündüm ama baktık ki daraltıyor salonu, bu şekle çevirdik

kapıdan girince solda doğru, fotoğrafa bakarken sağda kalıyor
ben yemek masasını kapının tam karşı duvarına yerleştirdim,
benim salon biraz daha dikdörtgen, mutfakta masa olmadığı için salonda yiyoruz,
artık tabak çanak taşımak eziyet halini aldı
şimdi görünce dedim keşke girişe koysaymışım masayı:26:

güle güle oturun canım :) koltukların arasında kalan bir köşe var orada yapay da olsa bir şömine hoş dururmuş :)

bu tarz koltukları ben de çok beğeniyorum . ama açık renk olması düşündürüyor insanı. nasıl kullanımı zor mu :26: evlenirken ona göre tercih edebilirm

Ben de 4 ay sonra evleneceğim inş.Salonun benimkine benziyor.Ben de böyle yerleştirmeyi düşünmüştüm çok hoş duruyormuş.Aynen mobilyam beyaz olacak ama koltuklarda kararsızım silinebilir de olsa Duvar kağıdı çok sewiyorm da kullanışsız diyolar sen memnun musun ?

ben 2 yıldır duvar kağıdı kullanıyorum salon ve çocuk odasında. herhangi bir sorun yaşamadım, memnunum ama kalitesi önemli. bazıları silinemiyor. benimkiler siliniyor ve ışıl ışıl duruyor

Duvar kağıtlarınızı çok beğendim. Bende salonuma düşümüyorum ama beğenemedim hala. Siznli gibi düz çizgiler hoş duruyo. Tüm duvarları kaplamamışsınız sanırım. Çok ferah bir salonunuz olmuş

çok güzelmiş eviniz güle güle oturun

balkon tam benim istediğim ev alırsam mutlaka balkonumu kış bahçeyi yapacağım tek hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…