Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da benim salon takımım kızlarrrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
takımın baya iddialı canım.ben görünce ilk şunu düşündüm.bu koltuklarla salonundaki diğer eşyalarını (en azından perde halı yemek takımı vs.) nasıl kombinleyeceksin yada aldınmı.koltuklara uygun aldığını düşünürsek ooooooo bayaaaaa bi saray yuvası gibi bişey olacak demektir.hayırlı günlerde kullanman dileğiyle...

takımın baya iddialı canım.ben görünce ilk şunu düşündüm.bu koltuklarla salonundaki diğer eşyalarını (en azından perde halı yemek takımı vs.) nasıl kombinleyeceksin yada aldınmı.koltuklara uygun aldığını düşünürsek ooooooo bayaaaaa bi saray yuvası gibi bişey olacak demektir.hayırlı günlerde kullanman dileğiyle...

teşekkür ederim canım. yemek odamı da yemek odası bölümüne koydum bakmak istersen.halılarımızı aldık. perdeye henüz karar veremedik. işte yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz. inşallah evlenince evimin bitmiş halini paylaşırım.opuyorumnanaktan

Canım çok güzel koltuk takımınız mutlu günlerde güle güle kullanın.Bende buna yakın yan tarafları kapitoneli ve taşlı bir model düşünüyorum inegölde nereye yaptırdınız özelden isim ve telf.verebilirsen çok sevinirim.sevgiler

canım ben bunu konyada kilim mobilyanın vitrininde görmüştüm
kocama göstermiştim o da bana Allah gözünü doyursun demişti :)))
harika bi takım çeyiz topiğinde azra3434 nickli bi arkadaş var onun salon koltuklarına da benzio
o da evini yerleştirdi sana fikir olur belki yemek odası takımı falan çok şık onunda
benim koltuklarımda bu tarz ama pufum yuvarlak ve koltuklarımın kenarlarında püskülleri var
güle güle kullan ebrucum Allahım tez zamanda kullanmayı nasip etsin

canım ben bunu konyada kilim mobilyanın vitrininde görmüştüm
kocama göstermiştim o da bana Allah gözünü doyursun demişti :)))
harika bi takım çeyiz topiğinde azra3434 nickli bi arkadaş var onun salon koltuklarına da benzio
o da evini yerleştirdi sana fikir olur belki yemek odası takımı falan çok şık onunda
benim koltuklarımda bu tarz ama pufum yuvarlak ve koltuklarımın kenarlarında püskülleri var
güle güle kullan ebrucum Allahım tez zamanda kullanmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim sinaycığım. ben de senin mobilyalarını çok beğenmiştim. evin bir harika çok zevkli döşemişsiniz. inşallah bi gün ben de evimin resimlerini eklerim.

mükemmellllllllllllllll! tam istediğim takım güle güle kullanın canım :) nerden aldın markası ne kaça bu takım ayhhh süperr içim gitti bende seneye alıcamda tayini bekliom bilgi verirsen sevinirim canım lütfen...

mükemmellllllllllllllll! tam istediğim takım güle güle kullanın canım :) nerden aldın markası ne kaça bu takım ayhhh süperr içim gitti bende seneye alıcamda tayini bekliom bilgi verirsen sevinirim canım lütfen...

canım çok teşekkür ederim. inegöl de yaptırdık. 2.750 ye maloldu.inşallah sen de istediğin gibi bi takım alırsın canım. eğer gitme imkanın varsa inegöle git derim. çeşit o kadar bol ki biz seçim yapmakta çok zorlandık.

Back
X