Nişan bu da benim nişan kutum :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373

ben de kendim yapmıştım..
nikah şekeri yapmayacaklar için çok mantıklı diye düşünüyorum..

nasıl yaptın canım kısaca bi anlatıverirsen aklımda bulunsun cok cici duruyo

kutular pvc den zaten.. tanesi 30krş ile 1lira arasında değişiyor.. üzerini lehimle yazdım..
küçük poşetler ve bonibonlar aldım.. bu kadarcık..

kutular pvc den zaten.. tanesi 30krş ile 1lira arasında değişiyor.. üzerini lehimle yazdım..
küçük poşetler ve bonibonlar aldım.. bu kadarcık..

hımmm hiç dikkatimi cekmedi bu kutular bundan sonra gözüm acık olsun bende kınada buna benzer bişey yapabilirim.sağol fikir için çaldımm

hımmm hiç dikkatimi cekmedi bu kutular bundan sonra gözüm acık olsun bende kınada buna benzer bişey yapabilirim.sağol fikir için çaldımm

çal çal sıkıntı yok bak bu kutulardan bulup üzerine benim avatar resmimden bastır kına kutusu olarak kullan ben öyle düşünüyorum..

ooo süperr.. istanbulda nikah şekeri yapan hemen hemen bütün firmalarda satılıyor..
sen tam göbeğindesin daha ucuza bile halledebilirsin canım.. şimdiden hayırlı ugurlu olsuunn

canım çok güzel ellerine sağlık
bende pazar günü nişanlandım ve hediyeliklerimi kendim yaptım ve herkes çok beğendi buda beni mutlu etti tabiki
eminönünden seramik ,üstü osmanlı hat yazılı,dore kapaklı kalpli,kareli,dikdörtgenli kutular ladım onları süsledim çook güzel oldular
ellerime sağlık benimde

eminim çoook güzel olmuştur..
çok mutlu ol inşallah Rabbim tez zamanda tamamına erdirir dilerim..
böyle kendi kendine birşeyler yapınca insan daha bir bilincine tadına varıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…