Bu da benim mis kokulu evim:)) <3

oturma odamı yeniden dekore ettim bakalım beğenicek misiniz?

$Resim 003 copy.webp$Resim 001 copy.webp$Resim 002 copy.webp

evin harika ama tek tek çekseydın daha net çıkardııı gardrop içindeki bölmelı şeyi adı herneyse nerden aldın bide yan tarafındakini:)))

evin harika ama tek tek çekseydın daha net çıkardııı gardrop içindeki bölmelı şeyi adı herneyse nerden aldın bide yan tarafındakini:)))
Öncelikle teşekkür ederim. Odaların tam resmi http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/560754-mis-kokulu-evim-part-2-a.html burada:)
dolabın içindekini ikeadan almıştım ama artık heryerde var koçtaşta falan. Terlik hurcunu da Koçtaştan almıştım. Çooook işime yarıyolar tavsiye ederim :21:

Evini çok beğendim canım çok ferah. Yemek masan kocaman tam istediğim gibi sanırım 12 kişilik falan nereden aldığını öğrenebilir miyim ? Ayrıca cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Evini çok beğendim canım çok ferah. Yemek masan kocaman tam istediğim gibi sanırım 12 kişilik falan nereden aldığını öğrenebilir miyim ? Ayrıca cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Beğendiğin için ben teşekkür ederim 10 kişi falan rahatlıkla yemek yiyebiliyoruz. İzmir Karabağlar Karakaya Mobilyadan almıştım.

eylül marbella - Google'da Ara

takımın tamamı bu linkte var.

Back
X