Bu da benim mis kokulu evim:)) <3

TUTUBELLA

İzmir doğum ve bebek fotoğrafçısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
90
1
48
$_MG_5564-tile.webp$_MG_5575-tile.webp$_MG_5593-tile.webp:6:

her şey çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin. özellikle yatak odanızı çok beğendim o tabureye kılıf fikri cuk oturmuş gayet yaratıcısınız maşallah :46:

çok teşekkür ederim birçok şey benim hayal dünyamdan çıkma:) örneğin pembe kırlent beyaz sehpa vazodan kolyelık tabure kılıfı vs. Cok da ucuza maal ettiğim şeyler bu aralar herşeye boyanabilir gözüyle bakıyorum:)

ince düşünceli olduğunuz belli, detaylara önem veriyorsunuz...dolap içi düzenleyiciler, terlik koymak için askılıklar taburelere kılıf oturtmalar falan çok orjinal fikirler...ama en çok beğendiğim yeri belirtmeden geçmeyim :) mutfağınızdaki masanın üzerinde yemek yemek çok güzeldir tahminimce çünkü manzara ucundan görünmüş orda ne zevkli olur yemesi..çok ferah...kalkasım gelmez masadan :)

zaten arkadaşlarım da geldikleri zaman direk mutfağa giriyorlar manzara bıraz iç açıcı evet:) Salona masa hazırlıyorum mısafır geldıgınde mutfakta yıyelım dıyorlar mutfağa taşınıyoruz:))

ince düşünceli olduğunuz belli, detaylara önem veriyorsunuz...dolap içi düzenleyiciler, terlik koymak için askılıklar taburelere kılıf oturtmalar falan çok orjinal fikirler...ama en çok beğendiğim yeri belirtmeden geçmeyim :) mutfağınızdaki masanın üzerinde yemek yemek çok güzeldir tahminimce çünkü manzara ucundan görünmüş orda ne zevkli olur yemesi..çok ferah...kalkasım gelmez masadan :)

buyrun gelin size yemek hazırlarım, pasta börek sohbetler..:)

ikeada ayakkabılık olarak satılan o demirlik varya mutfanda duran inanılaz yaratıcısın yaaaaaaa.........

çok güzel duruyor ama keşke daha fazla foto olsaydı, hepsini bir fotoda toplamak yerine ayrı ayrı görseydik bide mekanları

ikeada ayakkabılık olarak satılan o demirlik varya mutfanda duran inanılaz yaratıcısın yaaaaaaa.........

ahşap raftan mı bahsediyosun canım şoktan almıştık onu 15 lira mı neydi bende mutfakta degerlendırmek ıstedım:)) hatta ona fırfırlı etek mı dıksem dıye dusunmekteyım:)

çok güzel duruyor ama keşke daha fazla foto olsaydı, hepsini bir fotoda toplamak yerine ayrı ayrı görseydik bide mekanları

bi ara odaları çekip koyarım ben genelde kim nasıl objeler kullanmıs ılgı cekıcı ne var dıye baktıgımdan boyle detay koyayım demıstım:)

Resimler küçük tam anlayamadım ama o tabure fikri süper ötesiymiş. Çok tuttum

daha büyük ve çok resim istiyoruzzzzzzz, bayıldımmmmmmmmmmmm, özellikle mutfak manzaranı çeker misin? Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.

evin gerçekten çok güzel yaratıcı biri olduğun belli canım evinin her köşesi çok güzel ama ben en çok şu tabureyi beğendim çok yaratıcı bizdede var onlardan yemek yerken sandalye yetmeyince otururuz yada ev kalabalık olunca hep tipine takılmıştım senin kılıf işi çok hoşuma gitti nasıl yaptığını anlatabilir misin acabaa

Balkonunuz ne güzelmiş öyle :69: Allah huzurla oturmayı nasip etsin :34::nazar:

Back
X