Dövme bu da benim ilk dövmem :)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

kubrabarbaros_canbey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
230
1
bu da benım dövmem

Eklentiler

• $Görüntü022.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 145
  • $25375_107136925972835_100000295837373_188438_7867801_n.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $25375_107136929306168_100000295837373_188439_722263_n.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 124
kelebek deseni güzel... ama tek renk olanlar daha çok hoşuma gidiyor benim... kendime yaptırmam ama güzel olabiliyor... güle güle kullan arkadaşım...

Aaa cnm yaptırdın mı çok gzl olmuş çok beğendim ben güle güle kullan bende yaptırdım ama çok çok hoşuma gitmedi. Şuan kabarık ve kabuk tutuo sanırım o yüzden belkide kötü gelio gözüme. Dümdüz değil orası bir kabartı var oturduktan sonra güzelleşir inş.

cnm oturcak 1 hafta ıcınde,kişiden kişiye değişen birşey bu benım dovmem hıc kabarmadı ve kabuk tutmadı sadece soyuluyo gibi oldu vazelın surdukce okadar.suandada tamamen kendıne gelmiş durumda cnm ama bı basladınmı bıdaha duramıyosun ya belıme el ve ayak bilegimede istiyorum çok güzel modeller buldum hevelıyım valla cokkk:)

Benim kabardı tatlım hemde öle bir kabardıki kenarları fln kan toplamış gibiydi ztn kanadıda yapılırken sonra çevresi bir kızardı daha dün kızarıklık geçmeye başladı öle kalıcak die korkuodum. Bu arada ben bepanten plus kullanıorm vazelinle aynı görevimi görüo sen nie vazelin sürüosun? Bana arkadaşım duşa gireceksen üzerini kalınca vazelin kapla su akıp gider o zmn dedi yinede girmedim. Şimdilik kafamı yıkamayla idare ediorm.

ben 1 hafta duş almadım mecbur dövmemın guzellıgı ıcın:) bana dovmecım ozel dovme vazelını verdı sıyah yuvarlak bır kutusu var lavantalı vazelın onu kullandım ben bepantene kullanma derım ben cunku genelde bepantene kullanın derler ama dovmeyı kendıne getıren sey vazelın canım bızım bepantene kullanan bı arkadaş vardı esımle aynı dovmeyı yaptıran,eşim vazelın kullandı sadece eşimin dövmesı ondan cok daha guzel vazelınle devam et derım ben.

cok guzelllll!!! alkisalkisalkis bende istiyorum belime ve kasigima ama bana cok gunah oldugunu ve cehennemde hep kalacagimi söylediler.:1shok: cok kötu oldum. hala vazgecmis sayilmam ama ondan korkuyorum birazzzz

cok guzelllll!!! alkisalkisalkis bende istiyorum belime ve kasigima ama bana cok gunah oldugunu ve cehennemde hep kalacagimi söylediler.:1shok: cok kötu oldum. hala vazgecmis sayilmam ama ondan korkuyorum birazzzz

bizleride çocukluktan beri kandırdılar cnm abdest geçmez fln diye hocaya bıle gıttık sorduk öyle birşey söz konusu bıle değil,dövmenın tek günah olan tarafı kendi vücuduna işkence yapıyor olman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…