Bu da benim hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke hep babanla kalsaymışşın
Diğerlerine göre o daha iyi bakarmış
Evlenmek tabiki babanında hakkı ama senin o yaşlarda anlamaman normal

Keşke kalsaydım o bana ilk zamanlar çok çok iyi baktı. Hakkıydı tabii ki ama bana danışsaydı keşke ben böyle bir şey yapacağım deseydi.. Birden onu öyle görünce şok oldum. Hiç tahmin yürütmemiştim.

ayanam çok uzun be tatlım :) roman yazmışın :)

yani sonunda biri kızı taciz felan edecek diye çok korktum.Allahtan bir de onu yaşamamış.

Allah bundan sonra yüzünü güldürsün, iyi insanlar çıksın karşına.. böyle anne babalık mı olur.. herşeyin sorumlusu anne ve babandır. onlar ezilmene müsaade etmişler.

bazı hesap hataları var yazıda. yaşlar seneler falan tutmuyo gibi sanki?

ben erinmedim sonuna kadar okudum. eğer gerçekse -ki gerçek olmamasını tercih ederim kimse yaşamasın böyle şeyler- zor zamanlar geçirmişsin. bundan sonra güzel bi hayatın olur inşallah.

Lisenin son sınıfında tekrar babaanneme taşındım o yüzden biraz öyle gelmiş olabilir üzgünüm ama gerçek olduğu için yazdım

Bastan soylemistim sahte degil diye. Inandirici gelmemis bu kadar olur mu demis olabilirsiniz ama oluyor iste. Birazda olsa rahatlamak istedim.
Niye bilmiyorum ama ben inandım yazdıklarına :) Şükretmeliyiz canım ne olursa olsun beterin beteri var. En azından baban geç bile olsa arkanda, yaşın küçük değil kendi hayatına atılmaya az kalmış. Sen bunları yaşamışken sevdiklerine daha bir bağlı olursun bir nevi yaşadıkların sayesinde tecrübe edinmiş oldun. Ha bir de burada dalga amaçlı yazanları takma,hep dua et Rabbim yanında... Hayatında mutluluklar :)

Çok teşekkür ederim canım benim. Zaten hep çok şükür diyorum ALLAH'a. Kesinlikle sevdiğim insanların en ufak mutlulukları için bile elimden geleni yaparım. Yok takmıyorum artık çünkü kimisi gerçekten yazıyor kimisi de yazmak için. Çok çok çok teşekkür ederim

Canım konundan şu belli herkes evleneceği kişiyi iyi seçsin dikkat etsin evliliğini yıpratmasın gereksiz şeylerle..
anne baba boşanınca çocuklar rezil oluyor..
konu sahibi bunların mükafatını bir gün alacaksın inş.eşini iyi seç hemen aldanma genelde böyle çok cekenlere Allah yardım ediyor bahtın açık olsun..

Yaşanılan şeyler kolay değil Nefes aldığımız sürece herşeyden sınanacağız sen yeterki hayattan pes edip umudunu kaybetme.

Okdum inanamadım tekrar Okudum nasıl birailen varmış böyle bencil resmen sahipsiz gibi olmuşsun canım ya elinde valiz ordan oraya sürüklemiş hayat seni takdir ettim seni aferin yinede okumuşsun artık eskileri düşünme bundan sonra gelecege bak eskileri düşünürsen annem bunu yaptı babam şunu annannem eniştem diye bırak önünde koskocaman yıllar var Allah ömür verirse tabiki canım benim böyle cok sıkıntı cekenler hayata daha sıkı sarılır kücücük olayların üstesinden gelirler seninde böyle olacagına inanıyorum canım sen cok güclü bir kızsın ........

inş evlendiğin zaman rahat edersin çok iyi seçmelisin seni tek başına görüp ezmek isteyebilir. Öncelikle okulunu bitir ve kendi ayakların üstünde dur olurmu. Allah yardımcın olsun

benim anlamadığım; okumuş okulu bitirmiş iş sahibi de olmuşsun neden hala enayi gibi bunlara tahammül ediyorsun? allah akıl fikir versin ya nasıl ezdirebiliyosunuz kendinizi bu kadar ben anlamıyorum besleme gibi yaşamayı onurunuz nasıl kaldırıyor valla başlarım öyle babaya da anneye de neneye de nedir yani okurken içim daraldı. para kazanıyosun tut bi ev otur azcık aşım ağrısız başım ne var yani? okuyorsan bile hala yaparsın her yer burs veriyo devletten garanti alıyosun zaten geri ödemeli, kiralar pahalıysa al kendine bi öğrenci bi çalışan arkadaş bölüş masrafları. Aklıma üvey babadaki sümsük lamia geldi.

sizin var ya böyle acı içinde yaşamak hoşunuza gidiyo o yüzden böyle gariban edebiyatı yapıp duruyosunuz gibi geliyo bana artık. mutsuz olan insan o durumdan kurtulmaya çalışır, ki kurtulur da. ben de anlatsam roman olur şimdi de neyse...

he ayrıca ailem annem babam dedem ninem bıdıbıdım izin vermiyor olayına da ayrıca bitiyorum. birey olamamak nasıl bir duygu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…