bu da benim hikayem

Teşekkür ederim .. Keşke babamın beni yürümeye zorladığı yoldan hiç çıkmasaydım diyorum çoğu zaman.. Hayatı ıskalamaktan korktmuştum hep ama tepetaklak oldu şimdi hayatım.. Şu an öyle hissetmiyorum ama inş bundan sonra anneme babama layık bir evlat olabilirim. Üniversite okuyan tek çocukları benim..Dört gözle bekliyorlar mezun olmamı.. Bu dünyadan ayrılıp onlara unutamayacağı bir acı yaşatmaya hakkım yok ben de farkındayım ..

Ağzımı bozucam şimdi bi pislik için değmez yaşamına. potasyumla gezme ama ardına bak, neleri ne için feda deceksin, hiç değmez. Rabbim sana hayal edemeyeceğin güzellikler yaşatsın ama önce istemeyi bil. İlacın da bi 10 gün sonra etkiler biliyorsun sabret biraz daha. Ac robins patolojiyi oku bitir, rahatlatsın hem de iyi bı temel olur tus için. Öperim

İleride yapacağın mesleğin konusunda bişey diyemem ama sakın yaşadıkların için kendini suçlu hissetme canım. Hayat senin, beden senin, suç senin, günah senin baban dahil kimseyi ilgilendirmez bu. İnsanlar çok bencil baban annen bile olsa böyle. Baban, ablan nedeniyle seni suçlarken psikolojini bozarken seni mi düşündü sanki. Sen inandığın güvendiğin sevdiğin bir adamla kendi rızanla yaşadın yaşadıklarını. Yaşadığın seni kötü bir insan yapmaz sen yine aynı sensin. Hem yarım yamalak bişeyler yaşasan daha mı rahat olacak için yapma lütfen. Gelecekteki eşin içinde endişelenme şimdiden. Çok klişe ama seni seven her halinle sever. İnan örneğini çok gördüm. Aynı senin gibi düşünen bir ev arkadaşım vardı. Biriyle tanıştı dürüst olma adına 1 hafta görüşüp durumunu anlattı. Çocuk aynı gün benden öncesi beni ilgilendirmez seninle evlenmek istiyorum dedi ve şu an 2 çocukları var. Aynı şekilde kuzenimin eşide evlenmeden biriktelik yaşamış. Yıllar sonra kadının kedisinden öğrendim. O nedenle boşuna üzme kendini. Senin durumunda bir çok kız var genital estetik forumunda kızlık zarı diktiriyorlar. Yanlış anlama çok iyi bir şey demiyorum. Ama hakta veriyorum. Bazı erkekler inan çok şeyi hak ediyor. O forumlara girip okuyabirisin. En azından yaşadığını yaşayan bir çok hemcinsini görürsün belki dertleşirsin.

yaşadığın şey tam manasıyla depresyon. psikiyatrik yardım alırsan çok kısa sürede atlatırsın. biriyle birlikte olmak toplumumuzda farklı algılansa da toplumsal değer yargılarıyla hayatımızı nereye kadar yönlendirebiliriz ki? normal insan topluma göre yaşayan değil toplumla uyum içinde fakat kendiyle kendi değerleriyle mutlu olan insandır. kendinle mutlu olmayı öğrenirsin eninde sonunda ama öncelikle şu garip psikolojiden kurtulmaya bak. birilerinin baskısı altında yaşayarak hiç bir zaman mutlu olamazsın ki.

benden sana tavsiye psikanalist bir hocan varsa onu tercih et, bir kaç seans sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin. bu kadar yıpratma kendini şunu düşün tüm bu hissettiklerin bir gün sana o kadar uzak gelecek ki gençliğine toyluğuna gülümseyeceksin sadece.

Yazdıklarını baştan sonuna kadar okudum.
Evet başından geçenler üzücü ama ileride bu ruh halinden eser kalmayacak inan buna.
Kimsenin seni üzmesine asla izin verme. Yaptığın şey çok kötü bir şey değil. Emin ol...
Sadece güvendiğin insanı tam olarak tanıyamamışsın o kadar!
İntihar her şeyin çözümü değil canım, benim en yakın hemşire arkadaşım da erkek arkadaşı terk etti diye potasyumla intihar etti.
Peki noldu? çözüm müydü bu? Hayır... aksine keşke imkanı olsaydı da ailesinin her şeye rağmen onu nasıl kabullendiklerini yakarışlarını görebilseydi.
Ölenin vah ki haline. Bİr de arkasında bıraktıklarının...

Zamanı geldiğinde babana çok dua edeceksin. Herkes doktor olmaya çalışıyor didiniyor.
O yüzden mesleğinin kıymetini bil ve aklında ki bu soru işaretlerini sil lütfen.
Sana sıkıntıdan başka bir şey vermez çünkü.

Hayatına kimin girip çıkacağına da sen karar verirsin kimsenin girmesine izin verme, mesleğin daha önemli

teşekkür ederim yorumunuz için..ağzımdaki mukozadan farkı olmayan zarın bu ülkedeki erkekler için neler ifade ettiğini o sayfaları takip edince daha iyi anladım. sürtünme yoluyla ilişki yaşasaydım yada ters ilişkiye girseydim de aynı şeyleri hissedecektim biliyorum , ben dürüstçe cinselliğimi yaşamak istedim ama bu kadar çabuk terk edileceğimi , değer görmeyeceğimi bilemedim..Diktirmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Ev arkadaşınız gibi gerçeği olduğu gibi anlatcm , bir sürü şey yaşayacağım belki dürüst olduğum için ama olsun.. Günahım büyük, başka günahlara girmek istemiyorum, kimseyi kandırmak hakkım değil

şu an kendimi rahatça anlatabildim ama bir hocama bunları anlatabileceğimi hiç sanmıyorum. tedavi alıyorum şu an ama intihar eğilimimden bahsetmediğim için belki de almam gereken dozun çok daha altında bir tedavi alıyorum. biraz gücümü toparlayabilsem anlatabilcm belki bir uzmana . düzelmeyi şu aptal ruh halinden ,vicdan azabından kurtulmayı ben de çok istiyorumm.

hepinize Çok teşekkür ederim kalp kırmayan,yapıcı yorumlarınız için .

merhaba hikayeni okuyunca çok üzüldüm,yaaa benim anlayamadığım olay şuu,,,, biz çocuklarımız okusun bir meslek sahibi olsun ayaklarının üzerine dursun diye kendi hayatımızı dondurmuşken,evlatlarımız bizden uzak olunca herşeyin kontrolü kendi ellerindeymişcesine bir yanılgıya düşüyorlar,ailelerini düşünmeden bir erkekle aynı yatağa girip,bide hayatlarını mahvediyorlar,oysa ailesi evladını harıl harıl ders çalışıyor sanıyor ne acı,bu kadar emeğe verilecek en güzel hediye bu sanırım,canım ne geçti eline şimdi pişmanlıktan ,artık yaşamayı bırakıp birde ALLAHIN verdiği canı almaya uğraşyorsun,yaaa hepsinin zamanı gelecek zaten,bak ablacın yanmış o derdin içinde zaten,yaptığı hatanın bedelini ödeyemez olmuş artık,ondandamı almadın bir ders,sen okuyorsun kızım,bu acele niye bilmemki,erkek arkadaşın olunca sanıyorsun istemez onu,ateşle barut anca 4 ay dayanmış işte.yazıkkk annelere babalara onlar çocuklarını okuyor biliyor ama gençlik artık neyin peşine düşmüş.biz buradan sana ne desek içindeki vicdanı susturamayız,kendin ettin kendin buldun,sana bunları yazarken inan içim sızlıyor.kıyamıyorum bende anneyim,ama bu kadar fedakarlığın karşılığı bu olmamalıydı.ALLAH yardımcın olsun................

bu kadar fedakarlığın karşılığı bu olmamalıydı..yerden göğe kadar haklısınız ne diyebilirim ki ..onlar tüm bu yaşadıklarımdan habersiz kızları ile gurur duyuyorlar, onların güvenine emeğine de kendime de yazık ettimm

bence tek hatan var o da istemediğin bir mesleğe yönelmen. hele ki tıp... işini seven öğretmenle sevmeyen öğretmen nasıl da belli olur! işini seven esnaf, sevmeyen esnaf... ama en kötüsü işini sevmeyen dr. mutsuz olacaksın her sabah işe giderken ve mutsuzluğunu zaten hasta olan birilerinden çıkaracaksın. yapmam deme, ömrünün kalan 20 yılını bu işe vereceksin.
madem yaşadığım şeyin arkasında dururum diye bir karara vardın, yaşadıikların için ağıtlar yakma. dürüstlüğünle seni seven biri elbet çıkacak karşına.

Ne yazacağımı bilmiyorum ama bişeyler söylemek istedim
Her hata biz insanlar için bugün bu hatayı yapan sen değil bende olabilirdim
Geçmiş geçmişte kalmış artık önüne bakman lazım
40 kerede aynı hatayı yapsan yine tövbe et buyrulmuştur
O yüzden güzel canını sıkma geçmişten ders alıp yoluna devam et
Ailen seninle gurur duyuyor çünkü haklılar kendini üzme bunları düşünüp
İlerde hepsi geçer umarım bunların karşına seni hakedicek sevip sayacak biri çıkıcaktır
İnşallah mutlu olursun

sen doktor olmuşsun ruhunu nasıl tedavi ettirebilirimin peşinde değilsin. Rica ediyorum önce gerekirse dışarıdan rahat olucağın bir psikiyatristle görüşmeye başla. sonrasında kafanı topla.. biriyle olmuş işte bişeyler.. deşme herşeyi sürekli "beyin" unutmak istediklerimizi ilk önce siler.. olmamış gibi davran.. zamanla unutucaksın.. oldu işte bir hata daha da irdelemek intiharın eşiğinde yürümekten başka birşeye yaramıyorsa silmek gerek hataları.. sonrasında tus a hazırlan olmadığı kadar hazırlan mesleğini seversin sana minnettar gözlerle bakan, nasıl teşekkür edeceğini bilemeyen bir hastayı tedavi ettiğinde seversin mesleğini.. sonra zaman geçer bakarsın ki zarmış, kızlıkmış değil karşındaki adamın isteği sensin.. sen olduğun için.. duygusal olduğun için, bu bakışlara sahip olduğun için, bu ses tonun olduğu için, sen olduğun için, insan olduğun seni seveni bulduğunda sende hatanı unuttuğundan zaten ilk başlangıcını yaparsın.. hiç böyle sevmedim sevilmedim diyerek mutluluğa yürürsünüz.. sen güçlü ol.. inançlı ol, Allah ın izniyle düzelir herşey..

Nefret ediyorum böyle erkeklerden!
Zaten evleneceğiz, seni bırakamam nınısının nınısı hep aynı terane...
Madem yaptığını isteyerek yaptım, bundan sonrada dürüst olurum diyebiliyorsun,
Kendi yoluna bak..
Yaşamın tadını çıkar, okuluna vakit ayır.
Sonrası kendiliğinden gelir zaten.

Son düzenleme:
Neden bu kadar suçluyorsun kendini,birini sevmiş olman suç değil,seni böyle üzecek insanlar gelecek ki mutlu olunca kıymetini bileceksin..

Diyorsun ki onunla birlikte oldum hayat bitti benim için,bunu sen söyleme bari,cahil birine benzemiyorsun,namussuzluk yapmamışsın ki sen,neden küçüçük zarı namus olarak görüyorsun..sen o adamla zevk için,gönül eğlendirmek için birlikte olmadın,bir hata yapmış olsan bile namussuzluk değil bu,değmeyecek biriyle olmuş olması seni üzen..

Psilolojin normal olmayabilir doğru,ee normal değil diye pes et git öl o halde,nasıl hatırlanırsın sence,seni brakıp giden o aptal insan üzülür mü sence,babanın acısı ömür boyu diner mi sence,o kadar kolay ki ölmek,zor olan yaşamak !! bunu başarabileceğini biliyorsun,bir gün her şey yeniden başlayacak senin için,bu kadar umutsuz olma kendini bırakma..Neden kendini lanetliyorsun,mazoşist bir hayat tarzı mı seni mutlu ediyor..Bir an önce şu depresif melankolik halinden vazgeç..

Son düzenleme:
Meslektasim 5. sinif tam bir fiyasko dur onu cok iyi bilirim. Son senelerde dogru meslegi sectim mi secmedim mi diye soru isaretleri olusur insanin kafasinda. Dersler ve stres artar. Bir tarafta etrafinda ders calismaktan gözleri bozulmus diger ögrenciler bir diger tarafta ailen digerinde ise bitmek bilmeyen dersler. Hic moralini bozma ve derslerini iyi bir sekilde bitirmeye calis. Erkek arkadasi konusunda ise bir hata yapmissin. Kendine bu kadar sert davranma.. Insanlar hatalarindan ders cikarir. Karsina seni böyle kabul eden bir cok insan cikar... Orasini hic mi hic düsünme...

ablana cok üzüldüm
baban sizin güclü olmanizi istemis baskalarina karsi ezilmenizi istememis okuyun demis her aile isterki
evlatlarim okusun kimseye muhtac olmadan dimdik dursun kim istemezkiiiii her ailenin istedigiiiii
baskalarini düsünme oku ve güclü ol bence doktorluk para pul deyilll yardimm yardim insanlara yardim etmek en büyük gücc

Hepiniz haklısınız.. Geçmişe takılı kalmamalıyımm, tedavi olmayı ben de istiyorum. Sürekli beynimde dolaşıp duran düşüncelerle yaşamak çok zor. Allah beni affeder umarım, umarım zaman geçer ve ben de kendimi affedebilirim.

Arkadaşlar bana zerre kadar değer vermeyen, bırakıp giden adamı sevmeyi bırakamadım , içimden atamadım bir türlü..Bela okuyamıyorum, başına birşey gelirse üzülürüm çünkü.. Allahım yardım etsin de beynimden de, bedenimden de, ruhumdan da silinsin izleri..Şu an en çok istediğim şey bu

Aslinda cok sevmem uzun yazilari okumayi ama hikayenin icine oyle bi girdimki kopaamdim.

Oncelikle kendini toparla. Hayat bi sinavdan ibaret. Maalesef zayif davranmissin cogu konuda.

Meslek tercihi olarak aileni mutlu etmen tabiki onemli ama oncelik senin mutlu olmandi.

Ailene artik hayatin kendi haaytin oldugunu anlatman ve bundan sonra sadece kendi secimlerinle devam etmen gerekiyo.

Yaptigin yanlislarin tabiiki tek suclusu ailen deil. Sende akli basinda bi kizsin ama bunlarin hepsi cocukluktan bu yana gelen yasaklarin ve korkularin patlamasi.

Ya verdigin sozu tutup iki seneyi de okuyup diplomani alacaksin yada okulunu dondurup kendini mutlu hissedecegin tarafa yoneleceksin.

Evlilige gelince Allah elbette yazmistir sana nasip birini. Allaha dua et ve Ondan hayirlisini dile her zaman.

Bu yasadigin hatalarda sana ders olur ve bidaha yapmassin ayni hatayi.

Insallah hersey diledigin gibi gerceklesir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…