E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Saol Cnaim Bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh betülcüm ben tedaviye 6 aylık evliyken başladım görümcelerimin zoru ile yanlış dr yanlış ilaçlar işte hayal kırıklıkları vede sağın solun lafları şimdi tedavi görüyorum ama kimse bilmiyor bir annem veya kız kardeşim yokki oturuyumda derdimi anlatıyım işte sizler varsınız allahım inş bizede tez vakitte verirde çektiklerimizi unuturuz
kız şekerlik valla çok sevindim yaa.
Rabbim gönlüne göre verdi işte:)
evet canım benim annelik işte böyle bi duygu.bana ne olursa olsun bebişim iyi olsun diye düşünüyo insan.
inşallah çok sağlıklı bi hamilelik geçirir minik meleğini kucağına sağlıkla alırsın.
bu dünyalara değişilmez heralde.
benim az kaldı,ama son aylar çok zevkliymiş.hareket edince çok mutlu oluyorum.
yalnız olmadıgımı bilmek güzel oluyor:)
Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım hamile kalmayı beklemek çok zor bilirim her ay adet olmamak için 4 gözle beklemek zor neyse çok şükür bende hamileyim allah isteyen herkese versin inşallah sen hangi dr a gidiyorsun
cnm ben hamileliğimin 5. ayını bitirmek üzereyim ama dr umu değiştirmek istiyom bakalım nasıl bulcam başka dr. allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin