• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim Gelinliim

mendil etek denilen modellerin çok ağır olduğunu duydum çok şık ama taşımasının zahmetli olduğunu söyledi modaevi sahibi doğru mu acaba?

Etekleri çok güzel.. Ama üst kısmın dekoltesi çok fazla geldi bana.. Bence gelinlik masumiyetin , zerafetin ve sadeliğin de göstergesi olmalı..

Tabi zevkler ve renkler tartşlmaz sadece fikirler öne sürülür.. Karar senin.. a.s

Etekleri çok güzel.. Ama üst kısmın dekoltesi çok fazla geldi bana.. Bence gelinlik masumiyetin , zerafetin ve sadeliğin de göstergesi olmalı..

Tabi zevkler ve renkler tartşlmaz sadece fikirler öne sürülür.. Karar senin.. a.s
canım yorumun için çok teşekkür ederim ama benimkinde dekolte öyle olmayacak zaten göğüs dekoltesi çok derin ben giyemem o yüzden biraz daha kapalı olacak ve üzerine dantel ve inciyle süslenmiş düşük kol bi bolero giyeceğim:)

canım yorumun için çok teşekkür ederim ama benimkinde dekolte öyle olmayacak zaten göğüs dekoltesi çok derin ben giyemem o yüzden biraz daha kapalı olacak ve üzerine dantel ve inciyle süslenmiş düşük kol bi bolero giyeceğim:)

İyi düşünmüşsün canım..güle güle giymen dileğiyle , umarım her şey gnlünce olur.. a.s.

bence bolerosuz daha güzel olur tamamen bu model olsun eğer eşin razıysa senin en değerli gecen bence modelde süper..allah mutluluklar versin.

ben de bu modele boleronun yakışmayacağını düşünüyorum.ama model gerçekten hoş.
biraz göğüs dekoltesini azaltırıp bolerosuz giyme şansın varsa daha iyi olur derim.
resimleri bekliyoruz unutmayız haberin olaaa.:olmaz:

Back