Gelinlik Modelleri Bu da benim Gelinliim

teşekkür ederim ama benimkinde o kdar dekolte olmayacak üstüne çok şık dantelli bi bolera diktiriyorum giydiğimde hemen çeker koyarım

yok ya o kadar değil özel dikim oldugu için 1500tl tabi pazarlıklı fiyatı ayrıca beğendiğiniz için çok teşekkür ederim çok saolun

valla şu provalar bitsin çünkü bayramdan sonra olacak benim düğün ağustosun 29unda falan bitermiş geldiği gün hemen giyer ve resmini çekip koyarım

ben bu gelinligi fotograf bölümünde gördüm bi bayanin üzerinde
bulup hemen eklicem, sanirim aynisi, bi bakalim
ama süper birsey

çok güzelmiş canım , alınca mutlaka üzerinde bir fotonu ekle, bende gelinlik araştırıyorum ama benimkine daha 1 sene var ince eliyip sık dokuyup en bana yakışanı bulmaya çalışcam..

mutluluklar şimdiden

Çok hoş bir gelinlik,benim diktireceğim modeller arasındaydı.Ama sonra bundan vazgeçtim.Benim gelinliğimin altıda mendil etek duruşu çok hoş ama düğün boyunca takıldığı her yerde mendilleri ister istemez dökülüyora.s.

bu modeli ben de çok beğeniyorum.bilgisayarımda masaüstünde duruyor kendileri:)allah içine sindirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…