- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- Konu Sahibi Sweetlifee
cnm şık ama tarzım değil özür.
güle güle giy önemli olan mutluluk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ne özürü canım yaa tabiki beğenmeye bilirsin önemli olan düşüncenizi söylemek saoluncnm şık ama tarzım değil özür.
nefissssss ,gelinlik,fizik harikaaa ..maşallah
Çok yakışmış çok beğendim. Hayırlı olsun :) Darısı başıma inşallahh
Kıız ben daha yeni görüyorum gelinliğiniii Çok yakışmışş sade aynı benim istediğim gibi güle güle giypieer cardin den aldım gelinliğimi arkadaşlar, özendim bende kendi aldığım gelinliği paylaşmak istedim :)
Kıız ben daha yeni görüyorum gelinliğiniii Çok yakışmışş sade aynı benim istediğim gibi güle güle giy
of ya evet bu hafta sınavım sonraki hafta düğün var onlardan sonra mayısla beraber bakarım herhalde arada aklıma geldikçe bakıyorum işte buraya da bi bakayım dedim seni gördüm çok yakışmış gerçekten kendime beğenemiyorum ama başkalarına hemen yakıştırıyorum çok sorunlu bi insanım yaahahaha ayy bir an dedim eylül topiğinde miyiz ay canım beğendin mi çok teşekkür ederim sende bak yavaştan artık gelinliğine çiğdemcim
of ya evet bu hafta sınavım sonraki hafta düğün var onlardan sonra mayısla beraber bakarım herhalde arada aklıma geldikçe bakıyorum işte buraya da bi bakayım dedim seni gördüm çok yakışmış gerçekten kendime beğenemiyorum ama başkalarına hemen yakıştırıyorum çok sorunlu bi insanım ya
çok hoş canım
Gelinliğinizi görünce aaa bu benim beğendiğim gelinlik dedim kendi kendime sizede çok yakışmış gerçekten,mutlulukla giyin. Bende pierre cardinden bi sizin modelinizi bi de balık bi model beğendim en önce onlara bakıcam inş.ne kadar sürede teslim ediyorlar gelinliği acaba?
çokk çook çok yakışmış prenses gibi olmuşsun mutlulukla giy inşallah :)
Kizlar buda benim kisi nasıl sizce