• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim evim :)

güle güle mutlulukla oturmanızı dilerim:nazar:... ama salondaki televizyon çok fazla yukarıda değil mi? neredeyse tavana asmışsınız:1:

masa var ya canım oturan kafasını çarpmasın dıye biraz yukarı astık karşıdan da gören rahat görebilsin diye salonum ufak biraz mecburen böyle oldu :1:

teşekkürler :) internetten inceledim de çok şık modelleri var, siz kaça aldınız yatak odasını?

geçmiş gün çok iyi hatırlamıyorum ama 3,500 dü galiba salon takımımıda ordan aldık toplu aldık herşeyi ordan yalnış hatırlıyorda olabilirim canım mağaza müdürü eşimin yakın arkadaşı eğer düşürseniz bir ürün konuşabilirim eşimle seve seve

:1:

Maşallah diyorum.. özellikle oturma odasındaki köşe koltuga ve berjere bayıldım. acaba o berjeri ve pufunu nereden aldınız? belki de yazdınız ama ben tüm forumu okuyamadım.

Son düzenleme:
eşyaların cok hoş:nazar: gule gule oturmanı dılerım ...
beyaz koltugun tek galıba onun fıyatını oğrenebılırmıyım acaba

Maşallah diyorum.. özellikle oturma odasındaki köşe koltuga ve berjere bayıldım. acaba o berjeri ve pufunu nereden aldınız? belki de yazdınız ama ben tüm forumu okuyamadım.

arzum mobilya diye tasarım ürünleri satan bir yerden aldım ama ider mobilya da satışa çıkmış

eşyaların cok hoş:nazar: gule gule oturmanı dılerım ...
beyaz koltugun tek galıba onun fıyatını oğrenebılırmıyım acaba
n
canım tekli berjer ve pufu var bız ilk bu ürünü çıktğında aldık tasarım ürünlerini satan bir yerden o yuzden biraz pahalıya geldi ama kumaşı da farklı piyasaya göre ider mobilyada aynısına 2.000 tl gibi bir fiyat söylediler ama biz 2.500 aldık senetle aldık bide 500 de öyle eklediler 3.000 patladı bize durum biraz sıkışık diye böyle aldık aylık ödüyoruz ama ider mobilyada dediğim gibi canım

masa var ya canım oturan kafasını çarpmasın dıye biraz yukarı astık karşıdan da gören rahat görebilsin diye salonum ufak biraz mecburen böyle oldu :1:

bende masa çok duvara yaklaşık yazcaktımki ,odam küçük yazmışsın.
ev güzel, güle güle otur arkadaşım...

öncelikle iyi günlerde, huzurla oturun.
benim tarzım biraz daha klasik/country'ye kaçtığı için ben en çok banyoyu sevdim çamaşır/kurutma makinesi dolabı harika!
salonda televizyonun yeri yanlış olmuş gibi geldi bana..
oturma odanızdaki çiçekli koltuk harika, nereden aldığınızı sakıncası yoksa eğer, söyleyebilir misiniz..çok şık..

halılarınıza bayıldım.Ayrıca salona çok doğru seçim yapmışsınız az ve öz eşya.evinizi çok beğendim .güle güle oturun:nazar:

canım evin çok hoş, güle güle otur. benim salonum da krem-kahvedir. severim bu uyumu. ayrıca yatak odanda kullandığın yatak örtüsünün markası nedir? hoş gözüküyor..

mutlulukla otur cnım içinde evin çok güzel ama salonuna bayıldım rengine koltuk takımına mis gibi rengarenk:16:

canım evin çok hoş, güle güle otur. benim salonum da krem-kahvedir. severim bu uyumu. ayrıca yatak odanda kullandığın yatak örtüsünün markası nedir? hoş gözüküyor..

english home dan almıştım canım nevresim takımı aslında o :) içine yorgan yada battaniye koyduğunda toplu görünyor yatak örtüsü gibi bende çok beğenmiştim gündeye iyi oluyor

Çok şık bir eviniz var.:nazar:
Allah nazarlardan saklasın maşallah.
Yatak odasını bende bu model alacaktım sonra bi
başka modelde karar kıldım.:24:

Back
X