N
nevbahar38
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nevbahar38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım beğenmene gerçekten sevindim,evim 145 m2 falan galiba çok büyük bir ev değil ama kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalıştık işte olabildiğince...renkler çok hoş yaaaaaaa maşallah maşallah:hooray:
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim 2,5 yıllık evliyim canım.Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederimcanım çok çok güzel düzenli tertemiz yenide evlisin herhalde güle güle sağlıkla huzurla otur.perdelerini vede puflarıda sevdim
canım benim koltuklarımda sade o yüzden biraz odaya hareket katsın diye koltuk şalı almak istiyordum bende senin gibi ama beğendiğim bişeyde bulamamıştım.O yüzden şu anki öttüğüm şalı kendim yaptım koltuklarıma ve perdelerime uygun kumaşı alıp kare şeklinde diktirdim kearlarınada metre işi satılan boncuk-pul işlemelerden alıp geçirdim bence çok şık oldu.Aynı boncuk işlemeden koltuğun üstüne koyduğum kırlentlerede geçirdim hepsi bir bütünlük oluşturdu bana göre.Belki sana da bir fikir olur...canım evin çok güzel zevklisin yaa bişi sorcam bu koltuk şalını nerden buldun bende almak istiyorum koltuklarım düz sade bişi bir görüntü olsun istedim aradım istedğim gibi yok seninki hoşuma gitti