bu da benim doğum hikayem

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
arkadaşlar benim hamileleğim çok ama çok zor geçti ben üç ayıma kadar doktora gidemedim eşimin kendine ait bi konfeksiyon atölyesi vardı ve batmak üzeriydi bu yüzden gidemedik ama kusmalarım miğde bulantılarım çok şiddetliğdi bebek beni zehirledi zanettik ve öle gittik doktora mğersem ikizmiş ondan ben sürekli istifra edip duruyomuşum zaten bir bebek isteğip duruyodum ALLAHIM bana ki tane bebek vermiş sevincimiz çok büyük oldu 30.haftamda aşırı derecede şiştim bacaklarım ellerim.karnımı bir görseydiniz keşke sanki içerde yılan dolaşıyo 35.haftamdaydım 26 temmuz da kontrolüm vardı sabah saat 10:00 da gittim doktorum muayene etti beni alttan 3 cm açılma var hemen nst ye yatırıcaz seni dedi yattım zavallı ben yanımda görümcem vardı oda ozaman bekardı kaynanam işte eşim de işte.iki cahil gittik hastaneye doğumu başlatan sevgili kıjım olmuş oğlumun çıkmaya niyeti yok daha bani özel odaya aldılar doğumu durdurmak için iğneler serumlar altımada sonda taktılar çok kötü saatler geçirdim ama doğum durmuyo tabi açılma kapanırmı hiç beni sezeryana alıcaklarını söylediler tamam dedik sonra akşam kaynanam kaynatam eşim geldi iğice açılsın dedi kaynanam ondan sonra doktorla özel görüşümüşleer doktora hastamızı burdan almak stiyoruz demişler doktor tehlikeli bulmuş kaynanamlar olsun demiş tabi bana saat 8:00 de bi iğne yaptılar inanmazsınız bir saatte çok yakıcı;iğneyi yaptıkça hemşire bana ateş basıyordu sonra akynanamlar eve gitti sancın gelirse bizide arayın bu hastanede doğum yapma dediler hastane hem pis hemde güvensizdi ben o gece 20 lt den fazla su içtim yemek yedim dondurma tatlı meğersem amilyat olcak hastanın 10 saat önceden yemeği içmeği kesmesi gerekliğmiş ne bilelim hemşireler yesin içsin dediler sonra saat 9:00 da sancılandım kaynanamları aradık geldiler saat 3o te hastaneden çıktık kolumda serum altımda sonda halimi bi görseniz acırsınız biz avrupa yakasında oturuyoruz ta karşıya bi devlet hastanesine gittik orası almadı o hastaneyle beraber tam 3 hastane gezdik en sonunda yine evimizin civarında bi özel hastaneye gittik hemen beni sedyeye yatırıp profösörün odasına çıkarttılar doktor muayene edip doğumhaneye yolladılar üstümü giydirip amilyata hazırlamak için eşimede bi kağıt imzalatmışlar ve herşeye hazırlıklı olun demişler anneyide bebekleride kaybede biliriz çünkü çok su içmiş yemek yemiş ve kanamamda olmuştu fazla kan kaybetmişim acil kanda bulmuşlar normal bi sezeryan amilyatı en fazla yarım saat sürüyomuş benimki 1 saati geçmiş ve zor ayılmışım kendime gelmişim çocuklarımda şükür rabbime sağlıklı doğdular sadece oğlum 3 gün sarılıktan dolayı küvezde kaldı kızımı hemen kucağıma verdiler kaynanam ve annem bebekleri emzirtmiş ilk başta oğlum da yanımızdaymış test yapmışlar sarılığı yüksek çıkınca küveze koymuşlar saat 5:00 de doğuma girmişim saat 6:20 de oğlum 6:22 dede kıjım dünyaya gelmiş kiloları biraz düşüktü ama şimdi iyiler maaşllah.
işte buda benim doğum hikayem miniklerimi kucağıma almak için yaklaşık 17 saat çok ızdırap çektim ama değdi allahım herkese nasip etsin şimdi eşimle mutluluğumuz çok büyük:1hug:

• Konu Sahibi EU3
gerçekten çok zormuş...yaa bişey sorucam şimdi kızın ve oğlun kaç yaşlarındalar?

• Konu Sahibi EU3
BENDE yaşlarını sorayım ve allah analı babalı büyütsün diyeyiöm bnde çok istiorum ikiz bi olanla kız :) ay ne şeker allah hayırlı kaderler nasip etsin allah korkusu bilenlöerden eylesin çocuklarını arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…