- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
günnürum canım bitmiş çeyizin saatlermi kaldı sadece darısı bize inşallah balım:) şafak kaç tatlım eylülde diye hatırlıyorum. gelinliğin nasıl bittimi. bende nişan elbisemi diktiriyorum kızılayda. eşyalarını gördüm sade ve zarif tatlım güle güle kullan inşallah
Canım salona en azından duvar saati almak istiyorum bir de kirli sepeti şuan için diğer ıvır zıvırları almayı düğünden sonraya bırakacağım çünkü paramız da kalmadı zamanımız da :)) Daha sonra alınacaklar l,stesi oluşturmam lazım galiba: Balkona masa sandalye, halılarımız, salona orta sehpa, yan sehpa ve zigon vs, dekoratif eşyalar taoblo, vazo, duvara çerçeveler, yatakodamın komodinlerini almadım onları da alacağım kesinlikle, uygun abajur alacağım yanllarına, hole portmanto olabilir işte daha eksik çıkıyor destikçe ama çoğu eksiğimiz bitti çok şükür :))Gelinliğim dikildi ben çok beğendim ama zayıflamışım daraltılıyor şuan :) İnşallah yine zayıflamamışımdır.Düğünden önce gelinlik fotoğrafı paylaşmamaya karar verdim kızlar sabredin. Samsunda 4 Eylül Mersinde 8 Eylül de düğünler yaklaştı. Davetiyelerimiz de çok beğeni aldı bu arada bak buu Eki Görüntüle 494422 Eki Görüntüle 494423
Sen salonuma hangisini önerirsin saat olarak bu tarz farklı model de olabilir.