Bu da benim çeyizimden örnekler...

Demek ki aynı runnerda mutabbık oldu günnurcum, öyleyse denk geldiğinde ben de sna hemen haber uçurayımm

he anladım sen daha çok salon dekorasyonu olarak kullanacaksın. ben sofra düzeni olarak düşünüyorum :) öyleyse hasır olan pek uygun olmaz keten türü olanlar daha hoş olur bence

Teşekkür edlerim.bı bakayım.Aldıklarını çok beğenıyorum hem kalıtelı hem uygun bulabılıyosun.Bızde bılgılenıyoruz.

Son düzenleme:
Demek ki aynı runnerda mutabbık oldu günnurcum, öyleyse denk geldiğinde ben de sna hemen haber uçurayımm

Sağol canım inşallah girer indirime :) Bir iki tane böyle runner alıp farklı sofralar kurmak istiyorum ama renkli modellerdense hep natürel tonlar hoşuma gidiyor. Hasır olanı da alırım belki zaten çok ucuz :)

he anladım sen daha çok salon dekorasyonu olarak kullanacaksın. ben sofra düzeni olarak düşünüyorum :) öyleyse hasır olan pek uygun olmaz keten türü olanlar daha hoş olur bence

Ben aslında hasır olanı da keten olanı da alayım diyordum hem sofra hem de dekorasyon amaçlı deneyip farklı alternatifler yaratırım belki :) Keten olan da nadir olarak altıncıcaddeye ve evim.nete giriyormuş indirime inşallah bulurum.

Sağol canım inşallah girer indirime :) Bir iki tane böyle runner alıp farklı sofralar kurmak istiyorum ama renkli modellerdense hep natürel tonlar hoşuma gidiyor. Hasır olanı da alırım belki zaten çok ucuz :)

ucuzsa bence de al canım farklı farklı kullanırsın, istersen bir de ikea ya bak sanırım orada da uyguna güzel runnerlar vardır

Son düzenleme:

Günnurcum inanılmaz sevindimmm canımm, cupcake den ziyade benim beğendiğimi farketmen ve bana hatırlatma inceliğini göstermene çok teşekkr ediyorum ve hemen bakıyorum canımm

Günnurcum inanılmaz sevindimmm canımm, cupcake den ziyade benim beğendiğimi farketmen ve bana hatırlatma inceliğini göstermene çok teşekkr ediyorum ve hemen bakıyorum canımm

canım ne zaman görsem aklıma geliyor. Bazı ürünleri sevebileceğini düşündüğüm kişilere haber vermek çok hoşuma gider. Rica ederim bu arada bu runner ı aldım kargo da bedavaydı bana hipoparam vardı ütü aldığım için.

Runner runner derken English Home a gitmişken de bunu aldım hemen de denedim. Muffinler de ilk denemem fena olmadılar :)Eki Görüntüle 799349 Eki Görüntüle 799350 Eki Görüntüle 799351

Tamam canım buradaki mudoya da bakarım kaldığını sanmıyorum ama nereden aldığını öğrenmiş oldum görürsem alırım

Runner runner derken English Home a gitmişken de bunu aldım hemen de denedim. Muffinler de ilk denemem fena olmadılar :)

Günnurcumm çok güzel görünüyor çok yakışmış bayılldımmm

Blog topikinde yazdım ama kendi topikinde de tebrik edeyim dedim, artık sen de bloggersin hoş geldin aramıza kuzumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…