Bu da benim çeyizimden örnekler...

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
Kızlar özenle aldığımız çeyizleri Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Burada fikir veren herkese en içten şekilde teşekkür ediyorum.

Beyaz Eşyalarım
attachment.php

Süpürgem,
attachment.php

Küçük Ev Aletlerim
attachment.php
attachment.php

Yemek takımım, kadehlerim ve karafım
attachment.php

Masa Örtüm, Runnerım, Peçetelerim ve Peçete Halkalarım
attachment.php

Mutfak Önlük Setim
attachment.php

Çay Takımların ve çatal bıçak takımları
attachment.php

Seramik Tencere ve Tavalarım, İstanbul serisi kahve fincanlarım
attachment.php

Ivır Zıvır Eksikler
attachment.php
attachment.php

attachment.php

Çelik tencere takımım, sos tencerem ve Brabantialarım, 1 litre siyah yağ kabım,Muffin Kalıplarım, Kahve Dekor Şablonum :)
attachment.php
attachment.php

Tupper Oval Dizayn ve Berrrak Setim
attachment.php

Bulaşıklığım, çelik süzgecim ve sebze soyacaklarım
attachment.php

Minik süzgecim, fındık ve ceviz kıracaklarım, poşet mandallarım, sarımsak ezeceğim, emaye saklama kaplarım ve büyük melamin süzgecim
attachment.php

Servis Kepçe, Spatula, Kevgir, Patates Ezici, Dondurma Kaşığı, Servis Kaşığı, Salata Maşası, Cam Saklama Kaplarım, Un Eleğim
attachment.php

Ahşap Servis Gereçlerim, Bıçaklarım
attachment.php

Melamin Tepsim
attachment.php

Tupper saklama kaplarım ve sürahim
attachment.php

Tupper Kek Kalıplarım, Silikon Fırçam ve Şekerparelerim :KK70:
attachment.php

Karabiber Değirmenim, rendem, limon sıkacağım(süper:), kağıt havluluğum, silikon çırpıcım ve spatulam
attachment.php

Doğrama tahtam, pirinç süzgecim, bir diğer süzgecim :KK70: ,hunim, cam tereyağlık ve sosluğum
attachment.php

Kendimce oluşturduğum kahvaltı takımım
attachment.php

Cam servis ürünlerim
attachment.php

attachment.php

İstanbul Nevresim Takımım
attachment.php

Sarev Exclusive Series Marni V2 Pamuk Akrilik Battaniye-Mınımal Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Plaıd Dark Blue Çift Kişilik-Mınımal Çift Kişilik Nevresim Takımı Atomıc-Blue-US Polo Çift Kişlik Nevresim Takımı (Phillips) ve Çift Kişilik Yorgan Hediyesi-1 Adet Tek kişilik Bambofiber Yorgan-1 Adet Çift Kişilik Bambufiber Yorgan
attachment.php

attachment.php

Yatakodası Takımım
attachment.php

attachment.php

Perdeler (Salon, Yatakodası ve Mutfak, Stor olan sadece mutfağa)
attachment.php

Halılar, Balkon Masası, Zigon Sehpa
attachment.php

Linens Battaniyeler,Desenli Tek (Gri), Düz Çift Kişilik (Gri)
attachment.php

Çok beğenerek aldığımm Barine Home nevresim takımı...
attachment.php

English Home Yatak Örtüleri, English Home ve Madame Coco Nevresim Takımları
attachment.php

attachment.php

Yastıklarım
attachment.php

Havlularım
attachment.php

Askılarım
attachment.php
attachment.php

Çamaşır Kurutmalığım, Ütüm, Ütü Masam
attachment.php

Saç Kurutma Makinem
attachment.php

Saç Düzleştiricim, Su Dalgası Maşam, Kalın Saç Maşam
attachment.php

Eklentiler

• $muglarım.png
    $muglarım.png
    171,4 KB · Görüntüleme: 160
  • $kahvaltı tabaklarım.jpg
    $kahvaltı tabaklarım.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 136
  • $çay saklama kutum.png
    $çay saklama kutum.png
    140,9 KB · Görüntüleme: 177
  • $saklama kabım.jpg
    $saklama kabım.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleme:

Eklentiler

• $yakamozçelikçeyizseti.jpg
    $yakamozçelikçeyizseti.jpg
    145,9 KB · Görüntüleme: 166
  • $VERDA.jpg
    $VERDA.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 163
  • $BRA-386725_276x385.jpg
    $BRA-386725_276x385.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Güle güle kullan :)
Gayet iyi bir başlangıç bence. Kolay gele :)

Tatlıcady, Eylülsirma ve Amilia07 çok teşekkür ederim daha düzgün koymak istedim fotoları ama beceremedim. Eklediğim fotoğrafı kaldıramadım :KK43:

Son düzenleme:
Çeyizlerin hayırlı olsun canım, hepsi çok güzeller:KK19:, özellikle Hisar çatal bıçak takımına bayıldım:KK16:

Rosalinda çok teşekkür ederim canım. Kızlar yardım edin bu çeyizleri bir sayfada güzelce toplayanlar özellikle sonradan aldıklarınızı o sayfaya tekrar nasıl ekliyorsunuz beceremedim ben hepsini bir sayfaya ekleyemedim ve çok düzensiz yerleştirdim fotoğrafları.

Rosalinda çok teşekkür ederim canım. Kızlar yardım edin bu çeyizleri bir sayfada güzelce toplayanlar özellikle sonradan aldıklarınızı o sayfaya tekrar nasıl ekliyorsunuz beceremedim ben hepsini bir sayfaya ekleyemedim ve çok düzensiz yerleştirdim fotoğrafları.

canim bunun icin sag alt kösede Mesaj düzenleme paneline tikliyosn.. acilan pencerede üst sirada yazi tipleri vsvs var.. sondan ücüncü kare resime tikliyosn (film seridinin solunda) ve alinti yapmak istedigin resimlerin URL adresini acilan kücük pencereye ekliyosn ( URL adresi icin resimlerin üzerin sag tiklayip bulabilirsin http diye basliyor) belki biliyorsundurda yinede yazmakta fada var dedim:KK71:
umarim yardimci olabilisimdir..
yani ben bu sekilde yapiyorum

canim bunun icin sag alt kösede Mesaj düzenleme paneline tikliyosn.. acilan pencerede üst sirada yazi tipleri vsvs var.. sondan ücüncü kare resime tikliyosn (film seridinin solunda) ve alinti yapmak istedigin resimlerin URL adresini acilan kücük pencereye ekliyosn ( URL adresi icin resimlerin üzerin sag tiklayip bulabilirsin http diye basliyor) belki biliyorsundurda yinede yazmakta fada var dedim:KK71:
umarim yardimci olabilisimdir..
yani ben bu sekilde yapiyorum

Peki canım şunu merak ettim hani herkes çeyizlerini bir sayfaya toplayıp ayrıca her aldığını ekliyor ya o sayfaya nasıl beceriyorlar. Sadece ilk mesajımızda mesaj düzenleme paneli ve son yazdığımızda oluyor, anlamadım denedim denedim.:KK59:

Peki canım şunu merak ettim hani herkes çeyizlerini bir sayfaya toplayıp ayrıca her aldığını ekliyor ya o sayfaya nasıl beceriyorlar. Sadece ilk mesajımızda mesaj düzenleme paneli ve son yazdığımızda oluyor, anlamadım denedim denedim.:KK59:

tamam iste :)
benim bildigim ztn herkes ilk mesajini düzenliyor..aldiklarini böylece ekliyor
ve sen ister dedigim kareye tiklayarak ister bu codlamayi kullanark ilk mesajina bütün resimleri ekliyosun.:KK61:

[ IMG ] buraya eklemek istedigin resimin adresi [ / IMG ]
(hepsi birlikte yaziliyorda ben hata veriyo diye bosluk birakmak zorunda kaldim)

Sonradanda düzenleme yapabildigin icin bütün resimleri o ilk sayfadaki mesajina ekliyebiliyosun.
ya umarim anlatabilmisimdir.. yanlis anladiysamda kusura bakma:26: :18:
bir cok ceyiz düzen arkadas var onlardn biri elbette cevap yazacaktir:79::79:En Büyük KK

Güle güle kullan canım aldıklarını :nazar:
İnşallah kısa sürede tamamlarsın herşeyini.
Kolay gelsin :KK34:

tamam iste :)
benim bildigim ztn herkes ilk mesajini düzenliyor..aldiklarini böylece ekliyor
ve sen ister dedigim kareye tiklayarak ister bu codlamayi kullanark ilk mesajina bütün resimleri ekliyosun.:KK61:

[ IMG ] buraya eklemek istedigin resimin adresi [ / IMG ]
(hepsi birlikte yaziliyorda ben hata veriyo diye bosluk birakmak zorunda kaldim)

Sonradanda düzenleme yapabildigin icin bütün resimleri o ilk sayfadaki mesajina ekliyebiliyosun.
ya umarim anlatabilmisimdir.. yanlis anladiysamda kusura bakma:26: :18:
bir cok ceyiz düzen arkadas var onlardn biri elbette cevap yazacaktir:79::79:En Büyük KK

Çok sağol canım boş bir vakitte düzenlemeye çalışacağım.

X