• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim beslenme programım...

regl olmama ramak kaldı. keyifsizim bu nedenle...bilirsiniz siz de. uykum var acaip. ama uyumamak istiyorum. baska baska seyler yapmak istiyorum. keske uykuya ihtiyacımız olmasaydı hiç. gece 12de uyuyup sabah7-7bucuk arası kalkmayı planlıyorum. yarınki yiyeceklerimin planını bugünden yapmak istedi canım nedense bu seferlik.

sabah: 2dilim uno tam tahıllı ekmekle yapılmıs beyaz peynirli tost+yeşilçay+havuç(evde ne domates ne salatalık kaldı da:D)
ara-1elma+1bardak süt
öğle: çorba+yoğurt
ara 1havuç

malesef bundan sonra başka öğünüm yok. ama okulda meyveli süt falan içerim muhakkak...
öğünlerim berbat farkındayım evet.. ama inanın hiç iştahım yok ya.. şaka gibi.. yemek yemek canımı sıkan bi durum haline geldi.

nihayet bugün regl oldum. sadece 500gr almıs görünüyorum tartıda... bacaklarım tutmuyor inanılmaz gücsüz hissediyorum.okula gidemeyeceğim sanırım.

ağrılarım çok arttı okula gidemedim. aksam yemeği olarak da yesilmercimek yemeği ve yogurt yedim. ev arkadasım da regl oldugu için canı irmik helvası istemiş.. bi parca yerim ben de...

aman diyim kızlar.. siz siz olun sakın sabah ac karna spor yapmayın. hele de reglken... bayılıyordum yemin ederim. hata bende. zaten agır geciriyorum bunu. bi de ac karna spor yapiim dedim kahvaltıdan önce..yıgıldım kaldım.
neyse..
bugunki kahvaltım gec oldu biraz... 12.00da kahvaltı yaptım her zamankinden. uykum var cok. mekik falan cekecektim cekemedim fenalaştıgım için. okula gidersem eger.. geldikten sonra cekerim mekiğimi de artık. halsizim. gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
30dk eliptik yaptım...

aksama kadar yattım mecbur.. saat 16.00da okula gittim. 18.00da aksam yemeği olarak cilekli süt ve 1paket eti form limonlu yedim.
aksam saat 21.30 gibi biraz badem ve yogurt ve 1 tatlı kasıgı irmik helvası yedim.

günaydın canım
bende bir kaç ay önce diyetisyene gidiyordum ve önümde 15 kilo vermek gibi hedefim vardı çok şükür 5 kilosu gitti şimdi kendim devam ediyorum diyetime.bana diyetisyenim patates,havuç,bezelyeyi yasaklamıştı.sen havuç tükettiğin için yazma gereği duydum sakın yanlış anlama sanırım içindeki şeker oranı yüksek havucun.inş muvaffak olursun ama 50 nin altınada sakın inme .sağlığınada dikkat et canım

aa saol canım ilgin için neden yanlıs anlıyım tabi ki paylaşıcz burda bildiklerimizi. bana da diyetisyenim vaktinde havucu çiğ olarak yememi söylemişti. haşlayınca içerisindeki şeker miktarı artıyor demişti. aslında havuç seven biri değilm de pek.. ne o öyle sert taş gibi katır katır:D evde malzeme kamlmayınca mecbur havuc yedim:D

anlayamadıgım bir sebebten dolayı bas dönmesi-mide bulantısı-halsizlik-yorgunluk-böbrek ağrısı var... bilemedim neden....

günaydın canlarım.... az önce sabah sporumun bi parcasını yaptım.. 8 dakika karın egzersizi videosunu ve 8 dakika kol egzersizi videosunu yaptım.5 dakika sonra kahvaltı yapıcam.. 2bucuk saat sonra da eliptiğimle calısıcam.
kahvaltım 2dilim ekmek+biraz kaşar peynirden yapılmıs tost.
sevgiyle kalın.mujx

canım ya regldn sanırım çok az yemişsin..baş dönmesi halsizlik mide bulantısı falan bu yüzden olabilir..dikkat et kendine..umarım bi an önce yoluna girer her şey:1hug:bu arada sabah tartıldım 56.6 olan kilom şuan 55.7..ve kaç gündür dışardan yiyodum hoşuma gitti bu durum:dance:sende bi an önce iyileş senn desteğinle 5 kilo daha vermek istiyorumolumunekankayizsmile

merhabalar.1 gün giremedim nete. misafirler geldi falan filan.. dün girdim. neleyediğimi neler yaptıgımıyazdım yazdım.. nolduysa ekran kapandı yazdıklarım da gitti.bi daha yazmaya üşendim.

hafta sonu kacamak yapmak zorunda kaldım. misafir gelince böyle cok dikkat edilmiyor malesef.. kumpir yedim biraz da tatlı.. profiterol yani=) ama tartıda hemen farketti.. 700 gr almıs olarak göründüm bugün.. belki sudur bilemiyorum bu fazlalıgın sebebini.. gecen gün kabız oldum yaa.. hayatımda hiç böle bşiy olmamıstı.. isal olmak daha iyiymiş bunu anladım:D cok fenaydı dostlar coook=))bu aralar bosaltım sistemimde sorun var ciddi ciddi.. ve korkuyorum ne yalan söyliyim...
neyse.. bugun yedklerime geliyim hemen...
sabah9bucukta sirkeli ballı su.. ve 2tane kuru incir..sindirim sistemim için..
10da kahvaltı... 2dilim kepek ekmeğinden yapılmıs tost-1yumurta-yeşilcay
12.00-13:15arasında da spor yaptım.. 30 dk eliptik.. 8er dakikalık bölgesel calısma videolarını yaptım. toplam 3 videoydu.. 24 dakika ediyor.. amanın o kadar zordu ki popomdan ter aktı yemin ederim inanılmaz calıstırıyor. cok zorlandım.. 4dakikada bir dinlenip öyle yaptım yoksa geberecektim..karın-bacak-kol hareketleriydi bunlar..
spordan hemen sonra tarcınlı süt içtim..
saat 14:00da da öğle yemeğimi yiyeceğim... tavuk gögsü ve cacıktan olusuyo öğle yemeğim..
16da da 1elma yerim süt içerim okula giderim.. ders 17:00da baslıyove 22.00da bitiyor.. okulda ne yerim bilmiyorum.. activia alırım 1 tane..bi de plastik kasık.onu yerim heralde artık..

günaydın arkadaşlar.9gündür girememiştim... bugünkü öğünlerim şöyle olacak.

sabah uyanır uyanmaz aksamdan ısladıgım kuru kayısıyı yedim.

sabah 8:00- kahvaltı:

2dilim kepek ekmeğinden ve beyaz peynirden oluşan tost- salatalık-yumurta-çay

ara 10:00:
1kivi

--spor-- yaklaşık 1 saat... spordan sonra 1 bardak süt

öğle12.00-13.00 arası:
1 parça tavada tavuk gögsü(çok azcık yağ ile)-4yemek kaşığı pirinç pilavı-6yemek kaşığı kabak yemeği+salatalık+yoğurt

ara 14.30 gibi:
1kuru incir-1 kuru kayısı+süt

okula gitmeden ve gittiğimde de sütle bişiyler atıştırırım artık..

not: yağı tamamen kesmeyin ya da iyice azaltmayın arkadaslar...bagırsak sorununun nedenlerinden biri de yağ kullanmamamızmış..

Son düzenleme:
tatlım hoşgeldin..bu günkü programın çok güzel..ne güzel erkenden de kalkıyosun ben 9- 9.30 gibi falan uyanıyorum ama şöyle bi 8de kalkmaya alışsam ne iyi olcak..birbirimize destek olmaya devammolumunekankayizsmile

evet evet evet=) haklısın kelebekcik.. saatimi sabah6bucuga 7ye flan kuruyorum genelde..
az önce kellogs'un 90 kalorilik patlaklarından yemek zorunda kaldım.aclıktan delirmiş gibiydim cunku.. okulda yiemiyorum biliyosunuz=(

günaydınlaar.. az önce tartıldım 53.6ya inmişim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kahvaltımı yaptım. her zamanki gibi fix... dünkünün aynısı.. ama meyve suyu içtim 1bardak katkısız...

Back
X