merhabalar.1 gün giremedim nete. misafirler geldi falan filan.. dün girdim. neleyediğimi neler yaptıgımıyazdım yazdım.. nolduysa ekran kapandı yazdıklarım da gitti.bi daha yazmaya üşendim.
hafta sonu kacamak yapmak zorunda kaldım. misafir gelince böyle cok dikkat edilmiyor malesef..
kumpir yedim biraz da tatlı.. profiterol yani=) ama tartıda hemen farketti.. 700 gr almıs olarak göründüm bugün.. belki sudur bilemiyorum bu fazlalıgın sebebini.. gecen gün kabız oldum yaa.. hayatımda hiç böle bşiy olmamıstı.. isal olmak daha iyiymiş bunu anladım

cok fenaydı dostlar coook=))bu aralar bosaltım sistemimde sorun var ciddi ciddi.. ve korkuyorum ne yalan söyliyim...
neyse.. bugun yedklerime geliyim hemen...
sabah9bucukta sirkeli ballı su.. ve 2tane kuru incir..sindirim sistemim için..
10da kahvaltı... 2dilim kepek ekmeğinden yapılmıs tost-1yumurta-yeşilcay
12.00-13:15arasında da spor yaptım.. 30 dk eliptik.. 8er dakikalık bölgesel calısma videolarını yaptım. toplam 3 videoydu.. 24 dakika ediyor.. amanın o kadar zordu ki popomdan ter aktı yemin ederim inanılmaz calıstırıyor. cok zorlandım.. 4dakikada bir dinlenip öyle yaptım yoksa geberecektim..karın-bacak-kol hareketleriydi bunlar..
spordan hemen sonra tarcınlı süt içtim..
saat 14:00da da öğle yemeğimi yiyeceğim... tavuk gögsü ve cacıktan olusuyo öğle yemeğim..
16da da 1elma yerim süt içerim okula giderim.. ders 17:00da baslıyove 22.00da bitiyor.. okulda ne yerim bilmiyorum.. activia alırım 1 tane..bi de plastik kasık.onu yerim heralde artık..